Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ubytování na Visu

Autor Tomi 
Ubytování na Visu
15. 08. 2006 11:21
Chci se zeptat jak to vypadá v současné době s ubytováním na Visu. Chceme jet na blind s dětmi od 19.8.2006 a vzhledem k tomu, že ostrov je poměrně malý a dovolenou tam tráví dost Italů, mám obavu, zda seženu ubytování. Je lepší přijet v sobotu, kdy se většinou mění turnusy, nebo raději v sobotu ne? Nevíte, kdy mají Italové "celostátní" dovolenou (kdy jim končí)? Už jednou jsme v době italských prázdnin hledali ubytování na Cresu a byl to horor.
Děkuji za všechny reakce.
Re: Ubytování na Visu
17. 08. 2006 10:49
Italove maji "ferragosto" vetšinou od 1.8 do 15.8. ale nekdy se to prodlouži do konce mesice (ferragosto v prekladu dovolenka v srpnu). Osobne jsem pracoval jedne leto v Komiži a v tom meste bylo nejvetši problem sehnat ubytovani v dobe mistni oslavy "Ribarske noci" 5.8. když prijede hodne domacich vikend turistu z Splitu a okoli... Myslim že je v Komiži (a myslim podobne i v Visu) nejvetši problem cena ubytovani ktera se aspon v Komiži pohybuje na 16-25EUR/osoba/noc co je o dost vyšši než prumer v ostatnich mestech (krome Bolu na Braču) a duvod tomu je co je Vis oblibene mesto yachtaru kterym cena ne predstavuje problem a to domaci využivaji... Osobne mam jeden kontakt v Komiži, a jeden v meste Vis. jestli maš zajem, dej vedet na mail. Pozdrav



Upraveno 2krát. Naposledy upravil Damir (17. 08. 2006 11:03).
Re: Ubytování na Visu
18. 08. 2006 12:55
Dekuji za reakci, ale zrovna vyjizdime ;-) Nebyl jsem dva dny na internetu a ted uz asi zase nebudu... Ale jestli Vam to nebude vadit, poslete to pro vsechny pripady na evzen.novak<zavinac>centrum.cz (zavinac => @). Kdyz tak se na to kouknu az na Visu (z internetove kavarny) :-)
Jeste jednou dekuji.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hill , ivka , mdr , PML
Hosté: 201
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.