Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Cestovka Adriatica

Autor Panďák 
Cestovka Adriatica
31. 05. 2006 07:56
Chci se zeptat zda jste někdo cestoval přes internetovou cestovku Adriatica.net?
Na jejich stránkách jsem objevil i pension kde jsem dvákrát strávil dovolenou.Cena dle ceníku byla 30 euro za apartmán pro tři. To jsme také platili. Jen,že na stránkách této cestovky mají poznámku cena za osobu a den.Po dotazu e.mailem jestli je to opravdu tak mne ujistili,že ano. I výsledná cena kterou jejich stránky počítají tak vychází.
Což mi pro dva vycházelo 60 euro na den. Trochu předražená dovolená!!!!


Zdeněk



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Panďák (31. 05. 2006 08:06).
Re: Cestovka Adriatica
31. 05. 2006 09:13
V roce 2002 jsme s touto cestovkou také byli v soukromém apartmánu. Všechna čest, vše fungovalo perfektně. Druhý rok jsme se už domluvili přímo s domácí, a cena se pohybovala úplně někde jinde. Letos tam jedem po páté a každý rok nám to dává levněji. Ale nebýt cestovky, tak jsme to místo nikdy neobjevili.
kened
Re: Cestovka Adriatica
31. 05. 2006 11:06
S těmito internetovými cestovkami jsou apartmány velice předražené. Navíc požadují složit zálohu do banky a pokud by nastal nějaký problém, pochybuji, že by zálohu vrátili.Myslím /můj názor /, že je to odesílání peněz tak trochu do neznáma.
Re: Cestovka Adriatica
31. 05. 2006 13:01
kened napsal(a):
-------------------------------------------------------
> S těmito internetovými cestovkami jsou apartmány
> velice předražené. Navíc požadují složit zálohu do
> banky a pokud by nastal nějaký problém, pochybuji,
> že by zálohu vrátili.Myslím /můj názor /, že je to
> odesílání peněz tak trochu do neznáma.



To je sice pravda, ale když v Chorvatsku nikoho neznáte, na koho byste se mohli obrátit, tak jaksi nic jiného nezbývá, že.confused smiley A třeba u nás ve městě je spusta cestovek, ale nenabízejí z Chorvatska nic co by mě vyhovovalo. Pak nezbývá než se obrátit na internetové cestovky. Ale zrovna "Adriatica" mě teda přijde pěkně předražená.angry smiley
xxxxx
Re: Cestovka Adriatica
31. 05. 2006 13:31
Internetove agentury maju rozne vysky provizii. Adriatica je ak nie najdrahsia, tak urcite jedna z najdrahsich.
Vyska provizie je vacsinou to co sa plati vopred agenture, spravidla 10 - 40%.
Sam som vyuzil inu HR cestovku - spokojnost. Napriamo povedali, ze ich provizia je tolko a tolko, dalsi rok uz ponukali stvrtinovu zlavu z provizie.
Re: Cestovka Adriatica
31. 05. 2006 14:54
I poprvé jsme jeli jen tak.Nikoho jsme neznali,ani jsme neměli doporučení.Jen jsem si proštudival různé průvodce a mapy. Jediné co jsme věděli,že pojedeme dolů na jih. Pak jsme jeli po pobřeží a procházeli různá místa a kde se nám zalíbilo jsme začli hledat ubytování. Našli jsme ho asi do půl hodiny.A to jsme si vybírali. Od té doby jedině na vlastní pěst. Stránky této cestovky jsem navštívil jen ze zvědavosti. Můžu říct,že 100% navyšení mne šokovalo. Narazil jsem tam na stejného domácího,ten samý apartmán a hledím zatím co my platíme 30 euro za apartmán tady 30 euro za osobu. Trochu drahá dovolená.
Re: Cestovka Adriatica
01. 06. 2006 00:52
S CK Adriatica.net jsem spolupracoval a je to cestovka ktera asi nejvic ze všech v HR investuje do marketingu.. Jsou všade... Mam pocit že když otevru plechovku s paštikou, vyleti reklama na adriaticu.net Dokonce mam od nich privesek na kliče v podobe majaku.Pekne. Ale ceny?!? Ostatni CK pridavaji tak prumerne 20-30% na cenu majitele. Adriatica tu je dost ambiciozni s svych 50% ! Tlači ale na majitele aby snižily cenu o 20%, jak by onečni cena na internete byla vyhodnejši... Ale mužete myslet jak jsou majitele apartmanu ochotni davat nekomu 20%, zvlašt v červenci a srpnu, když mužou nejvic vydelat prakticky bez pomoci CK grinning smiley V porovnani s adriaticou, česke online cestovky jako Adriadatabanka jsou dost vyhodnejši, kvuli nižši provizi... Ale asi nikde nenajdete CK kde bude cena jako u majitelu anebo nižši...
Re: Cestovka Adriatica
01. 06. 2006 12:08
Adriadatabanku moc nechval, jejich 35-40% navýšení při ceně ubytování 22 tis. Kč je taky nehoráznej ranec. Vlastní zkušenost !!!

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
avatar Re: Cestovka Adriatica
01. 06. 2006 12:41
S Adriatica.net jsem byl v r.2003. Za týden přijela jedna mladá rodina z Moravy a když jsem jim řekl kolik jsem za apartmán zaplatil (oni měli přibližně stejný) tak byli na paní majitelku dost naštvaní. Oni platili přímo paní domácí protože tam byli již po několikáté a zaplatili jí víc než já, který jsem to měl prostřednictvím CK Adriatica.

Takže je to různé, navíc tohle mohla být taková náhoda. A taky časy se mění, letos jsem na Adriatica.net koukal a je pravda že ceny mě připadaly oproti jiným agenturám hodně předražené.

** Petr **
Re: Cestovka Adriatica
01. 06. 2006 16:48
PetrK: nahodny pripad, protože sama majitelka asi na miste zvedla ceny na vic než mela domluvene s ... .. anebo je jedna z prvnich objektu od adriatice,s kterou udelaly smluvu driv než začaly mit rekordni provizii..
Jarda: Co se tyka Adriadatabanke, možno neni nejlevnejši, ale v porovnani s adriaticou je vyhodnejši... jestli je to co jsi napsal pravidelne tak je 35% zase min nez 50%..
Re: Cestovka Adriatica
01. 06. 2006 22:38
Nechci se Vám plést do diskuse, ale je potřeba si uvědomit že i tyto cestovky musejí z něčeho "žít". Některé jsou dravější, jiné se řídí heslem "nemusí pršet, stačí když kape". Adriadatabanka má dobře a přehledně udělané www stránky, které využívám, když si chci udělat obrázek o tom kterém místě. Mají spoustu fotek a i nějaké to video. Adriatica se mi v tomto směru moc nezamlouvá. I když ty jejich balony jsou snad po celém Jadranu.
Re: Cestovka Adriatica
25. 07. 2006 14:39
No spousta tech reklamnich veci hodne stoji, a jak adriatica ma nejsilnejši reklamu, jasne že ma i nejvetši provizii...
Gina
Re: Cestovka Adriatica
31. 07. 2006 14:28
Adreiatica není špatná, ale je dražší než adreiatic.hr.V minulosti jsme využili služeb obou agentur, přístup super, snažili se nám nabídnout dovolenou dle požadavku, a díky nim máme přímé kontakty a letos jedeme na přímo.
Re: Cestovka Adriatica
06. 03. 2008 08:05
Opráším starou diskuzi....Já jsem ráda, že tu Adriatica je. Byli jsme s nimi loni a jedeme i letos. Loni jsme jeli do apartmánu, jehož webové stránky i s ceníkem jsem našla na internetu a ubytování napřímo by vyšlo zhruba o 5% dráž. Letos jsem si našla apartmán přímo, snažila jsem se tam rezervovat ubytování, ale poté co paní vůbec nereagovala na maily jsem to vzdala - našla jsem si jiný, zjistila jsem, že ho nabízí i Adriatica - a taky Adria-island. Ta druhá agentura asi o 20% dráž eye popping smiley Krom toho jsou v Adriatice Češky, může se platit v korunách.... pro mě je to pohodlné. Samozřejmě mluvím anglicky, ale česky přece jen líp smiling smiley Pokud bych měla jet příští rok na stejné místo, budu se snažit domluvit se přímo s domácími, ale napoprvé se prostě bojím.
Re: Cestovka Adriatica
14. 03. 2008 17:44
Ahoj,
my jsme jezdili s Adriaticou každý rok, ale až vloni jsme se s domácím bavili a když on nám řekl jaké ceny si účtuje, tak jsme šli do kolen. Za tříleté dítě si ůčtovali jako za dospělého, kdežto on to nechával i Adriatice zdarma. Všichni jsme se zdravě nasrali. Domácí se rozhodl, že s nima ukončí smlouvu a my už s nima nikdy nepojedeme. Nějaké kontakty se dají najít tady na tomto fóru, případně i jinde na internetu nebo pojedu na blind. Adriatica a Adriadatabanka (ta mi přijde úplně stejná) už nikdy více.
Čau Jarda
avatar Re: Cestovka Adriatica
16. 03. 2008 10:51
Tak my jsme sice s jmenovanou CK nikde nebyli-ale byli jsme 3roky po sobě s CA.
Byla jsem 100% spokojená-protože jsme jeli s malinkou dcerou a jet na blind-na to jsem moc malý dobrodruh.
Věděla jsem podle fotek na netu do čeho + - jedu-kolik dám-záloha nebyla nijak drastická-byla v korunách-doplatek v eur majitelům-takže taková klasika.
Co se ale týká ceny-tak si myslím že to je fakt individuální.
Loni jsme byli u lidí kteří poprvé spolupracovali s CA a byli noví v nabídce.Majitel CA mi je poslal jako novinku-protože jsem mu vždycky poslala už v říjnu-listopadu požadavky a on mi poslal jen to co mi vyhovovovalo.
Takže jsme byli u lidí-kteří vůbec poprvé neměli jenom své stálé hosty.(v podstatě CA nabízela od nich jenom červen a září-červenec a srpen měli již několik let obsazený čechama a Italama co tam jezdí už leta po sobě)
Zkusili to prý proto-že nemají jako celkem dost zaměstnaní lidi čas být doma a mimo sezonu být přítomní když by někdo hledal ubytování na blind.Přišlo mi to-že as moc nevědí o čem to je-pořád se nás ptali na co jsme u CA zvyklí-byli děsně milí a ale až přehnaně úslužní.
Když jsme si to s nima asi po 2 dnech vysvětlili(řekli jsme jim u koho jsme už v okolních vesničkách přes Ca bydleli-jaký tam byly podmínky atd. a že nechcem žádnou extra péči)tak sice začali být uvolněnější-ale stejně na nás ještě pár dní byli až přehnani pozorní.
Faktem je -že po 14 dnech už jsem odjížděli jako od dobrých přátel a domluvili se s nima přímo na letošní termín.Zjistili totiž-že vlastně jim to nějak moc nepřináší a lidi se k nim vrací rádi i bez CA.
Letos tam jedem-píšem si,volali jsme si-byla to naše nejhezčí dovolená.
V nabídce CA už letos nejsou.
Faktem ale je-že jsme loni platili 45 eur(v červnu) a to bylo přes CA.
Soukromě jim platíme letos ve stejném termínu 50 eur.
I za těch 50 je to ubytování luxusní-majitelé opravdu pozorní,pořád by nám něco nosili-pomalu nás nenechali ani kufry donést do AP -to poručili svým synům.Vybavení AP a okolí myslím jedno z nejhezčích co jsem viděla.Navíc ap 20m od vody a pouze pro nás-i majitelé bydleli jinde.
Ale jenom chci napsat-že ne vždycky bude cena od majitelů nižší bez CA.
Samozřejmě je mi jasné-že pokud viděli že máme zájem -tak si nasadili cenu co vyhovuje jim.
Jinak ale když jsem koukala na CA-myslím že logicky se zase ceny zvedly všude-aspon proti lonsku.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil ivetaa (16. 03. 2008 10:53).
Re: Cestovka Adriatica
16. 03. 2008 14:44
js13 - no já nevím. Já jsem s nimi opravdu maximálně spokojena - a pokud účtují napřímo níž, tak mě ta tisícovka dvě nezabije, protože to mám alespoň bez starostí, můžu zaplatit zálohu v korunách... vyhovuje mi to.
Re: Cestovka Adriatica
18. 03. 2008 23:10
S Adriatica.net zkušenosti nemám, ale jeli jsme jednou s Adriatic.hr a byli jsme spokojeni. Cenově mi připadá, že jsou o dost levnější než ... a služby i nabídka na úrovni. Také jsme si pak vzali číslo přímo na majitele apartmánu, ale bez agentury bychom je nenašli. Jsou to už starší lidé a internetu moc neholdují. Takže pokud to shrnu určitě to nebyla špatná zkušenost a jelikož jsme potřebovali na ubytování fakturu tak se nám agentura velice hodila.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 83
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.