Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Recenze cestovních kanceláří

Autor SabinaBed 
Recenze cestovních kanceláří
30. 06. 2008 10:50
Galatea

Prostřednictvím těchto stránek bych si chtěla stěžovat na praktiky cestovní agentury Galatea, se kterou jsme letos (20.6.-.29.6) vyjeli na Istrisjký poloostrov kemp Stupice v Premantuře. Tento poloostrov jsme si vybrali, protože máme dvě malé děti a nechtěli jsme je zatěžovat zbytečně dlouhou cestou. V ranních hodinách jsme dorazili na IP a těšili se, že bude trápení konec, ale cestovní agentura Galatea s námi měla jiné záměry. Ačkoli většina cestujících mířila do letovisky Premantura tato cestovka nás vláčela křížem krážem po všech možných letoviscích na Istrii, kde vystoupili vždy 2-4 cestující. Do "svého" kempu jsme slavnostně dorazili ve 13.30 utahaní, zpocení a naprosto bez nálady. Řidiči jeli trasu zřejmě poprvé, navádět je musel jeden z cestujících a delegátka v autobuse si krátila dlouhou cestu četbou románů a na protesty cestujích s úsměvem odvětila " hlavně že není hůř". Špatnou zkušenost máme s Galateou i z loňského roku. Informace o cestě do letoviska Martinsicuro nám přišly v den odjezdu a odjeli jsme jen díky dostatečné časové rezervě - skutečný čas odjezdu se lišil od času napsaného v informacích. Podle našeho názoru (mluvím i za ostatní poškozené cestující) cestovní agentura Galatea sleduje pouze své zájmy a rozhodně nedbá na spokojenost svých klientů. Chcete-li si užít cestování a zbytečně se nenervovat tak si vyberte jinou cestovku. Co se týče Premantury samotné, je to jedno z nejhezčích míst, kde jsem doposud byla, kemp je slušný a stálý delegát "Jura" byl naprosto bez chybičky. Zpáteční odjezd už proběhl bez problémů - řidiči i delegátka Bára byli profesionálové.
Re: Recenze cestovních kanceláří
02. 07. 2008 10:17
Jste si jista, že stěžování "prostřednictvím těchto stránek" je ideální způsob reklamace?
avatar Re: Recenze cestovních kanceláří
02. 07. 2008 20:10
Při cestě autobusem musíte počítat s tím, že autobus bude rozvážet jednotlivé klienty po různých letoviscích. Myslím, že je to celkem běžné u všech agentur. Holt jste měli smůlu, že jste zrovna vy byli poslední na řadě. A když jste měli špatné zkušenosti už vloni, tak proč jste s touhle cestovkou jeli znovu?
Re: Recenze cestovních kanceláří
09. 07. 2008 20:50
Když se mi něco nelíbí , ozvu se. Navíc nejde o reklamaci, spíš o upozornění pro ostatní klienty . Myslím, že od toho tyhle stránky jsou, ne?
Re: Recenze cestovních kanceláří
10. 07. 2008 18:17
Ale jo - když se mi něco nelíbí, tak se taky ozvu... Ale hned a u toho, kdo to může napravit... Já měla dojem, že jste s cestovkou jeli už dvakrát, dvakrát se vám nelíbila - a o tom, že jste se ozvala, jste se nezmínila... :-)

Myslím, že na to upozorňování ostatních klientů tyhle stránky spíš nejsou... jedině v případě, že by člověk byl ochoten se pod takovou kritiku i podepsat. Jinak se nikdy nedá vyloučit, že si tímto způsobem někdo vyřizuje účty s konkurencí apod. Ale samozřejmě je to věc názoru (případně admina).
Re: Recenze cestovních kanceláří
09. 08. 2008 17:10
To není problém pouze této Ck, dost podobné zážitky mám i s Čedokem - pozdní odjezd, zmatek při odjezdu a nekonečné cestování. naštěstí jsem vystupuvala v Praze, ale ti co jeli dál, by mohli vyprávět... No, je to zadarmo, tak nekupte to že... U6 autobusem nejzdím a mám klid, ale zpoždění letadel není také nic moc!!!
Re: Recenze cestovních kanceláří
09. 08. 2008 18:22
Že bych chtěl být přispěvatelem za každou cenu tak to nechci ,
Do Chorvatska jsem jel už vícekrát ale pokaždé od stejné cestovní kanceláře. Nechci jí dělat tím to otevřenou reklamu, uvedu snad jen to že je z okresu Písek. Chci hlavně říci že po dobu a to je nejméně 4 roky kdy využívám jejich služby jsem nepřišel do kontaktu s negavivním jevem a to už jen od příjezdu autobusu na místo odjezdu či naopak. Šoféři jsou od jiných agentur nasmlouvaný a jsou to od Ústí počínaje přes K. Vary konče a jedou až na jih. Piva měli vždycky dostatek , kávy taky a jejich WC v nouzi jsme mohli také použít ,jejich jízda byla zatím vždy bezpečná. Ačkoliv před dvěma lety přijeli pro nás o 5 hodin déle, měli v Čechách poruchu ale my o ní věděli, majitel cestovky zavolal delegátovi že přijedou déle , tak že i to je pozitivum.
Umístění nás v Chorvatsku v apartmánech či hotelích to je různé a od letošního roku zcela odlišné. V loňském a minulých letech byli v hlavních destinacích delegáti ať od té či oné cestovky či jinou zastupovali bylo také hodně turistů a letos to byla síla , žádný delegát a to mám na mysli delegáty od 4 různých cestovek, které jsou největší operátoři na Jadranu / nechci dělat reklamu/ . Štěstí asi bylo, že po příjezdu do destinace se v turistické agentuře hodně unavilo a šéf mě po dvou letech poznal, bylo to velmi milé a přátelské , zaplatil jsem několik plecháčů a měl jsem po starostech.
Ono to je letos dáno tímže chybí na 20 % turistů na Jadranu , né jenom Čechů.
Opravdu jiné je jezdit sólo na privátně sjednané ubytování a nebo už tam být jako skoro rodinní příslušníci i s tím se setkávám a ti mají uplně a zcela jiné problémy.
Domnívám se, že pokud zde někdo má kritickou připomínku na předem sjednaný servis od cestovních kanceláří či agentur tak by se měl podělit s ostatními abychom i my ostatní se takovým společnostem v budoucnu vyhnuli a využívali jen ta nejspolehlivější a nejkvalitněští služby , které si stejně musíme zaplatit.
Re: Recenze cestovních kanceláří
09. 08. 2008 19:39
Recenze CK - chtěl bych napsat malé hodnocení , myslím, že u nás ne moc známé CK, a to RELAX ADRIATIC. Na tuto CK jsem se po prvé obrátil v r. 2006, kdy jsem potřeboval zajištění pobytu v hotelu na pobřeží Jadranu na 11 nocí. Bez problémů, okamžitě mě zajistily na mém vybraném místě pobyt ( v Gradači - a to u mnohem známějších kanceláří jsem byl odmítnut, že buď 7 nebo 14 nocí). Po této zkušenosti jsem letos s touto CK uskutečnil pobyt v hotelu Adria ve Vela Luce na o. Korčula. Opět naprostá spokojenost, odjezd v určenou hodinu, řidiči, delegát profíci,cesta, přestup na katamarán a převoz do místa určení bezchybný, požadavky v hotelu splněny, cesta zpět opět OK, skutečně, s touto CK vše klapalo bez problémů. CK RELAX ADRIATIC děkuji, a příště se s důvěrou na ně opět obrátím.
Re: Recenze cestovních kanceláří
28. 08. 2008 13:39
.



Upraveno 2krát. Naposledy upravil Vlastulas (01. 09. 2008 11:07).
Re: Recenze cestovních kanceláří
31. 08. 2008 10:14
CK RELAX ADRIATIC, kapku drazsi, ale spickova. Jedina mi byla schopna zajistit pobyt na prelomu rijna a listopadu v hotelu s polopenzi (asi nejlepsi chorvatska dovolena vubec a to jsem tam byl asi 16krat) a loni, kdyz nemeli zajem o zajezd a nenaplnili bus (naprosto prepychovy mercedes), tak ho vypravili i skoro prazdny, takze sve problemy neresili na ukor zakaznika. Skoda jen, ze zrusili ty rychlotrajekty ze Splitu na Vis.
Re: Recenze cestovních kanceláří
31. 08. 2008 14:19
To Vrgada..nás jelo z Česka 13!Vše naprosto tak ,jako by byl autobus plný!A nepřijde mi dražší.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

mdr
Hosté: 159
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.