Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Poraďte prosím !!!!!

Autor Jana 24 
Poraďte prosím !!!!!
23. 05. 2008 10:27
Všechny zdravím,
prosím o radu : v srpnu se chystáme do Chorvatska s vlastním karavanem. Máme dvě malé děti,takže hledáme kemp ,kde by bylo vyžití pro děti, pěkná pláž, pozvolný vstup do moře atd. (nechceme zátočinu). Všem moc děkuji za pomoc
avatar Re: Poraďte prosím !!!!!
23. 05. 2008 20:09
Možná snad Omiš,buď kemp Geleb a nebo před Omišem od Splitu,na levé straně /Duče/ je sposta malých soukromých kempů.Zátoka to není,sám písek a několik set ?? metrů voda po pás.Kempy jsou na úrovni moře.

MirekŠi
Re: Poraďte prosím !!!!!
23. 05. 2008 21:52
Těžko poradit. Na Istrii snad kemp Park Umag ale hezčí je Dalmácie. Splnit všechny ty požadavky nebude nic jednoduchého. Osobně bych se distancoval od destinace typu Duče. Sice rádoby písčitá pláž ale docela studená voda a vyloženě ,,hafo" lidí. na jedné hromadě. Snad poradí někdo další ale s karavanem jsme měli nejblíže k těmto požadavkům právě na Istrii. I když Dalmácie je Dalmácie. Tak já nevím eye rolling smiley
avatar Re: Poraďte prosím !!!!!
25. 05. 2008 21:19
...vzpomínám na kemp v Zaostrogu...bylo tam celkově fajn a vše potřebné...a krásné moře....jestli to někdo může aktualizovat...?

Re: Poraďte prosím !!!!!
25. 05. 2008 22:32
Pro děti nejvhodnější je San Marino na ostrově Rab .Kemp je super , děti skoro nemusíte hlídat.Pláž je písčitá !!! PS: NA RABU JE KRÁSNĚ
Re: Poraďte prosím !!!!!
26. 05. 2008 14:30
Bessy. Jestli ta fotka je z kempu Dalmacija, tak tam budu v karavanu prvních čtrnáct dní v srpnu. Jedu na slepo, vůbec to tam neznám, takže jestli je to ten kemp, tak teď můžeš pomoct Ty mě, když o něm něco napíšeš. Nechci zakládat další vlákno a třeba Janu 24 by to taky zajímalo. Díkyawning smiley
avatar Re: Poraďte prosím !!!!!
26. 05. 2008 15:56
...já tam bydlel v 86tým v pavilonech Dalmacia...vedle byl klidný... hezký ...stinný ...vybavený kemp...loni jsem tam nebydlel...jen jsme nakoukli
v září...zdálo se mi to dobré...ale právě jsem chtěl novější aktualizaci...kdo tam loni bydlel....jinak pro klidnou rodinnou dovolenou Zaostrog doporučuji...je to balzám...a moře jsem tam zapsal vždy jen čisté...

Gaba
Re: Poraďte prosím !!!!!
27. 05. 2008 09:39
Pred dvoma rokmi sme boli v chatke v kempe Zaton - neďaleko Zadaru. Je to veľmi veľký kemp ,dobre vybavený ale je dosť rušný a hlavne drahý. Naše chatky boli na konci kempu, tam bol celkom aj kľud, ale ďaleko k moru. Pláž bola z hrubého navezeného piesku, bola čistá udržiavaná, ale nič moc. Piesok bol aj v mori, ktoré sa len mierne zvažovalo. Na pláži bol aj tobogán - ústil do malého bazénika a v mori boli také nafukovacie skákadlá - všetko samozrejme platené atrakcie. Okrem toho, neďaleko pláže boli novovybudované bazény -pekné pre deti. Kempové miesta boli v lesíku pod borovicami, ale pláž bola široká, nezatienená, potrebuješ slnečník. Nám veľmi nevyšlo počasie, takže ten slnečník ani veľmi nechýbal. Naša CK požičiavala bicykle, dalo sa tam v okolí dobre zajazdiť, čo naše deti uvítali. Inak sociálne zariadenia boli krásne, čisté, udržiavané, teplá voda vždy. Boli tam aj dobre vybavené kuchynky, vonkajšie grily. Možnosť stravovania bola v klasických aj samoobslužných reštauráciách. Ale ešte raz pripomeniem - kemp je veľký, v sezóne preplnený, obsadený hlavne Nemcami, Rakúšanmi, Talianmi a tomu sú zodpovedajúce aj ceny.

Minulý rok sme boli v súkromnom kempe v zariadenom stane v Omiši - Duče. Omiš ako mesto je pekné, je si tam čo popozerať, má takú svoju atmosféru, je možnosť podnikať aj výlety do okolia. Nevýhodou ubytovania v Omiši - Duče je, že leží prakticky na magistrále. Premávka na tejto ceste je dá sa povedať nepretržitá cez deň aj v noci. Niekedy sa tam tvorili nepretržité kolóny cez celé mesto a prejsť cez magistrálu bol niekedy naozaj problém. Kvôli hluku by sme tam už určite nešli, vôbec sme si neoddýchli. V mori a na pláži je síce celkom príjemný piesok - ale na môj vkus bola táto pláž neuveriteľne špinavá - aspoň v blízkosti nášho ubytovania. Na niektorých miestach śpaky, sklo - nevšimla som si, že by to niekto čistil. To mi veľmi vadilo. Inak na pláži boli aj sprchy, možnosť kúpiť si občerstvenie - koláče, nápoje, zmrzlina, hotové jedlá, pivo atď. Ceny sa mi v Omiši javili nižšie ako v Zadare rok predtým. Nechcela by som toto letovisko zavrhnúť, ale odporučila by som tam ísť asi pred sezónou - predpokladám, že by to bolo menej zaľudnené a čistejšie. Čo sa týka teploty vody - my sme tam boli minulý rok koncom augusta, počasie nám vyšlo a voda bola príjemne teplá. More tam bolo dosť plytké, takže voda sa bez problémov prehriala. Inak súkromných kempov v Omiši bolo viac, na začiatku Duče som si všimla jeden alebo dva, ktoré boli priamo pri pláži. tam bola aj tá pláž trošku krajšia ako pri našom ubytovaní. Neviem však, aké tam mali sociálne zariadenia. Čo sa týka kempu Galeb, ten je tiež hneď pri pláži, nad ním hneď prechádza magistrála, hneď v blízkosti je obchodný dom a benzínová pumpa, takže veľmi frekventované miesto.
My sme si tieto miesta vyberali kvôli pieskovej pláži ktorú uprednostňovali deti. Minulý rok sme sa chodili kúpať v Omiši aj na kamienkové pláže, jeden deň boli sme aj na Makarskej - nakoniec prišli deti na chuť aj kamienkovej pláži. Tento rok ideme do kempu Boban Živogošče. na obrázkoch to tam vyzerá príjemne, uvidíme aká bude skutočnosť. Skús si vyhľadať cestovky, ktoré ponúkajú kempové programy, môže ti to pomôcť zorientovať sa, čo jednotlivé kempy ponúkajú, sú tam aj fotky.
avatar Re: Poraďte prosím !!!!!
27. 05. 2008 11:43
Kemp Boban znám velice dobře.Byly jsme tam již tří krát.Ponejprve ,když ho otevřeli a naposledy v loni.Již to není co to bylo /dosti přeplněno,vzhledem k cestovkám,které tam mají stany a přívěsy/,ale plně doporučuji a to pro krásu tohoto pobřeží a scenérie pohoří Biokovo.Procházek málo,poněvadž je to mimo veškerou civilizaci.Pokud máte auto sebou není co řešit.Pláže oblázkové.Být každý rok na jednom místě by bylo škoda.Určitě budete spokojeni.

MirekŠi
Re: Poraďte prosím !!!!!
27. 05. 2008 13:36
To co tvsat popisuje zřejmě není kemp Boban , ale sousední kemp Dole. Boban nemá vlastní oblázkovou pláž a dokonce jsem tam neviděl ani stany nebo karavany cestovek.Ale ono je to vcelku jedno. Oba kempy jsou odděleny jen brankou a dají se volně procházet.
avatar Re: Poraďte prosím !!!!!
27. 05. 2008 22:32
Ne,ne je to kemp Boban,Pláž je hned pod restaurací a přívěsy Slováka jsou napravo nahoře pod recepcí a toho Pražáka?? hned napravo nad tou novou stavbou pro uklízečky a nebo opačně hned pod umývarkama.Hned nakraji má postavený přívěs se svým džipem a pak asi 6 nebo 8 stanů.Kemp dole za brankou má cestovka Victoria ?? Kdo nevěří tak tady je pohled do kempu [www.chorvatsko.org]

MirekŠi
Re: Poraďte prosím !!!!!
28. 05. 2008 18:16
tvsat má pravdu. Mimochodem v té restauraci nad pláží mají fajnový Karlovačkosmileys with beer
avatar Re: Poraďte prosím !!!!!
29. 05. 2008 11:17
Kousek od Bobanu a Dole jsou další dva kempy Čiste a Male Čiste.Je to asi tak 1 km ??? směrem na jih na Dubrovník.Také mají web stránky.

MirekŠi
Re: Poraďte prosím !!!!!
29. 05. 2008 12:32
jj,je tam pekne letos znova:-)
a v Blatu smer sever od kempu Boban pres kemp Dole maj dobrou pizzu
Re: Poraďte prosím !!!!!
29. 05. 2008 14:40
Stando. Ale hroznou Jihlavuthumbs downangry smiley
Re: Poraďte prosím !!!!!
29. 05. 2008 21:04
Martas
myslis tuhle

Re: Poraďte prosím !!!!!
30. 05. 2008 06:07
Tak to je přesně ten ježour, o kterým mluvímgrinning smiley. Ale ta pizza není špatnáthumbs up
Re: Poraďte prosím !!!!!
20. 06. 2008 16:01
Bessy napsal(a):
-------------------------------------------------------
> ...já tam bydlel v 86tým v pavilonech
> Dalmacia...vedle byl klidný... hezký ...stinný
> ...vybavený kemp...loni jsem tam nebydlel...jen
> jsme nakoukli
> v září...zdálo se mi to dobré...ale právě jsem
> chtěl novější aktualizaci...kdo tam loni
> bydlel....jinak pro klidnou rodinnou dovolenou
> Zaostrog doporučuji...je to balzám...a moře jsem
> tam zapsal vždy jen čisté...

Kemp Viter v Zaostrogu je perfektný. Bol som tam pár krát a čo sa týka prostredia v Zaostrogu, je nádherné. Pínie skoro pri vode, oplatí sa to hlavne pre rodiny s deťmi, ktoré sa majú kam ukryť pred horúcim slnkom.
Re: Poraďte prosím !!!!!
22. 06. 2008 20:32
Cestou do Omiše se chceme asi tak na dva nebo tři dni zastavit se stanem v kempu v blízkosti Zadaru.Poraďte mi prosím nějaký menší klidný kemp.Na mapě jsem našla Borik a Sukošan máte někdo s těmito kempy zkušenost?
Re: Poraďte prosím !!!!!
23. 06. 2008 15:20
Nadstandartní kemp- i se hřbitovem.Letos tam jedem po sedmé!

Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 178
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.