Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Pakoštane.kemp Kozarica

Autor ED 
ED
Pakoštane.kemp Kozarica
30. 07. 2007 11:07
Vrátil se někdo z tohoto kempu? Jaké jsou tam změny?Byli jsme tam před 3 lety se stanem,nyní s karavanem.Není tam přelidněno? Odjezd l4.8
Šárka
Re: Pakoštane.kemp Kozarica
30. 07. 2007 11:15
Jezdíme sice do Pakoštáne ale v tomto kempu jsme byli jen jednou. Ze zkušenosti rodičů kteří tam jezdí už 5 rokem, 4 krát do roka a z toho i na první týden v červenci se z tohoto termínu vrátili zděšeni že tolik lidí tam nikdy neviděli a už tam v sezóně nepojedou. Předpokládám že bude přeplněn ale snad ti někdo napíše jak to je doopravdy. My až 6.9.
Re: Pakoštane.kemp Kozarica
17. 08. 2007 14:38
Šárko mám dotaz. V tomto kempu jsme byli už před hodně lety a moc se nám tam líbilo. Máme zájem i o ten samý termín - od 7.9. Můžu se zeptat s jakou cestovkou tam jedete? Marně brousím po netu a nemůžu nic najít. Chtěli bychom totiž apartmán pro 2 dospěláky s kuchyňkou a sociálkou.Předem moc dík za odpověď!
www
Re: Pakoštane.kemp Kozarica
17. 08. 2007 23:51
Kemp Kozarica ponuka CK Atlas Adria / ubytovanie v chatkach.
Šárka
Re: Pakoštane.kemp Kozarica
18. 08. 2007 12:58
Edka....nejezdíme s cestovkou, jezdíme ke známím do apartmánu. Vy v tomto termínu nebudete mít vůbec žádný problém něco sehnad ale kdyby jste chtěli jed na jisto tak se mrkni na potapeni-online.cz, maj dobré ceny a pěkné ubytování na pěkném místě. Kdyby něco tak napiš.
Re: Pakoštane.kemp Kozarica
18. 08. 2007 21:43
Dík moc za tip, už jsem je kontaktovala, tak to snad vyjde... Sháním dofču našim, což jsou už přeci jen lidé v pokročilém věku, takže nechci moc riskovat... Máš s touto cestovkou přímo ty osobní zkušenosti?
Re: Pakoštane.kemp Kozarica
18. 08. 2007 21:58
Aha, každopádně dík. Příští rok se tam chystám i já s malým a budu si ubytko zajišťovat taky přímo na místě. Teď ovšem zařizuju dofču pro rodiče, kteří jsou přeci jen v pokročilém věku, čiliže si autem už netroufnou... Až přes zdejší doporučení jsem objevila nějakou nabídku, ačkoliv se v tomto případě jedná o karavany... A netušila jsem, jaký je problém sehnat autokarový zájezd, pokud máš jasnou představu, kam chceš jet... Přitom konkrétně kemp Kozarica není nijak malý a apartmánových domů přímo u pláže je tam habaděj a v září byly prakticky prázdné... To fakt nechápu eye rolling smiley
Re: Pakoštane.kemp Kozarica
19. 08. 2007 17:27
Mám s nima velice dobré zkušenosti, bydleli jsme tam a jezdíme se s nimi potápět do Egypta. Když budou mít volno určitě neváhej. Není to sice v centru Pako. ale na klidném místě, čepujou tam české pivko a jsou velice přátelští.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 122
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.