Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

CK ATLAS ADRIA

Autor sabina 
CK ATLAS ADRIA
10. 07. 2007 09:26
Prosím máte nějakou zkušenost s touto brněnskou cestovkou? Jezdí do kempů v Chorvatsku. Je třeba si dát na něco pozor? Sabina
Re: CK ATLAS ADRIA
10. 07. 2007 12:28
S touto cestovkou jsem byla v kempu Zaton /Zadar/ a v kempu Pineta /Fažana/ a vše probíhalo jak mělo.
Re: CK ATLAS ADRIA
10. 07. 2007 21:25
My jezdíme 4 roky a vše bylo dobré až letos cesta zpět byla katastrofa takový bus jsem ještě nezažila.Jinak doporučuji jezdíme Baška Voda nebo Baško Polje a super.
Re: CK ATLAS ADRIA
14. 07. 2007 16:46
My jsme byli s touto cestovkou už 3x a vše bylo v pohodě.
Nejvíc se nám líbil Mali Lošinj. Letos jsme s nimi byli v Pakoštane, taky pěkné...
Baško Polje bych doporučila jen tomu, kdo má rád davy lidí. Navíc je to od stanů k vodě celkem dost daleko, zvlášť s malými dětmi.
Letos, když jsme se vraceli z Pakoštane, tak jsme také jeli hrozným autobusem...málo místa na nohy a špatná klimatizace. Naštěstí jsme jeli jen 11 hodin. Jinak nemám této cestovce zatím, co vytknout a navíc mají skoro všude k dispozici kola, takže, kdo se nechce válet jen u moře, může si dovolenou zpestřit.
Re: CK ATLAS ADRIA
14. 07. 2007 22:31
My sme boli s touto CK minuly rok v kempe Zaton nedaleko Zadaru. Tento rok uz ho nemaju v ponuke, bolo tam dost draho. Chatky boli jednoducho ucelne zariadene, bolo tam cisto, socialky v poriadku. Chatky boli na konci kempu, takze k moru sme to mali daleko. Ale zase na druhej strane bol tam klud. V kempe boli pritomni dvaja manzelia, ktori to mali vsetko na starosti. Boli velmi ochotni a priatelski. Dali sa tam pozicat sportove potreby. My sme vyuzivali bicykle, syn sa velmi potesil. Boli sme autom, takze dopravu neviem posudit. Inak aj pracovnicka CK v Bratislave bola velmi ochotna. Dostali sme katalog aj tento rok a vsimla som si, ze zvysili ceny / aspon na Slovensku ano.
Re: CK ATLAS ADRIA
24. 03. 2008 12:08
ahojík lidičky,my jsme také byly s touto cestovkou letos v Pakoštáne a bylo vše ok! je pravda,že místa v buse bylo málo, ale zvládnout se to dá! Byli jsme v autokempu cuka, všude čisto, zářízení chatek super. Mějte se a užívejte životasmileys with beer
Re: CK ATLAS ADRIA
04. 04. 2008 18:08
Byli jsme s ní několikrát, dopravu jsme měli vlastní a byli jsme spokojeni. (Zaton, Pakoštáne) M.Boris
Re: CK ATLAS ADRIA
12. 07. 2008 16:46
Tuto cestovku jsme si vybrali na místa Omiš-Kemp Galeb, Primošten - kemp Adriatic , Baško Polje . Vše OK
Z důvodů, že jezdíme autem a nepotřebujeme ***** hotel tak bych řadil tuto cestovní kancelář na 1 místo thumbs up smiley
Na posledním by skončila CK Victoria thumbs down



Upraveno 2krát. Naposledy upravil dala (21. 09. 2008 15:47).
Re: CK ATLAS ADRIA
13. 07. 2008 09:01
Naše rodina už s touto cetovkou jezdí pár let. Vše v pořádku. Doporučuji!!!

To DALA: Letos jedem do Primoštenu. Jaké to tam je? Co kemp, pláže atd, Má cestovka chatky daleko od pláže? POdle mapky kempu je tam nějaká samoobsluha, je tam dráže než ve městě a jak je to daleko do města?
Re: CK ATLAS ADRIA
19. 07. 2008 23:32
> To DALA: Letos jedem do Primoštenu. Jaké to tam
> je? Co kemp, pláže atd, Má cestovka chatky daleko
> od pláže? POdle mapky kempu je tam nějaká
> samoobsluha, je tam dráže než ve městě a jak je to
> daleko do města?

Ahoj,
kemp celkem poklidnej, Pláže jsou kamínkové a ostré,nejsou to oblázky jak jsi zvyklá.Co jsem se poptával, tak tato pláž byla dělaná uměle, tzn. to navozili asi z nějakýho kamenolomu.Deka ti rozhodně na lehnutí stačit nebude a s botami k vodě musíš počítat taky - fakt jsou ty kamínky někdy dost ostrý. Na ježka nenarazíš, je už to přeci jen dolej.Co se týká vzdálenosti chytek od moře tak není to tak hrozný.Odhaduji 30-100m podle toho, kde jsi ubytovaná.Tady máš plánek : [www.camp-adriatic.hr] a my byli v chatce na parcele 129 a jestli se nemýlím, tak Atlas má parcely 119-131 - tak se mrkni. Ta sámoška tam je, jak vyjdeš z kempu tak naproti a chodili jsme jen tam, takže s cenami ve městě to srovnávat moc nemůžu.Jednou jsme se v Primoštenu byli podívat, hlavně na starší část s kostlem "Svatý Jure" na vrchu,kde je skutečně pěkný výhled a jednou jsme absolvovali z Přimoštenu výlet na Kornati.Jinak cesty do města / cca 3 km/ máš dvě možnosti :
1/ z kempu ven hlavní branou a opatrně po magistrále, protože některý auta to tam smaží celkem rychle
2/ jít po magistrále až na konec kempu - končí zálivem je to asi 0,5 km a narazíš na kovovou branku, i když byla zamčená tak to bez plotu nemá smysl, že ? okolo projít, sejít po betonových schodech a projít kolem břehu až kam budeš moci - asi 1,5 km.Tam narazíš na soukromé vilky a u nich vzhůru zpět k magistrále.Po ní projdeš cca 50 m a zase zpět doprava dolů / u pěkných velkých kaktusů u silnice /.Tam se můžeš zase projít okolo břehu, nebo to zkrátit přes lesík a jsi ve městě. A pokud to ti to půjde jako loni, že na konci kempu u myčky ,nadzvedneš nepřipoutanou branku / což si to zkrátíš od hlavní brány o dobrejch 300m, tak po magistrále ujdeš jen asi 200m.Ale je to samé nahoru,dolů.
Tak z cest si můžeš vybrat yawning smiley
Fotky, jak to tam vypadá jsem ti poslal odkaz do osobních zpráv fóra
Přeji příjemný pobyt yawning smiley



Upraveno 3krát. Naposledy upravil dala (20. 07. 2008 00:04).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 106
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.