Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Malý kemp - Istrie

Autor martin_volf 
Malý kemp - Istrie
08. 03. 2007 03:02
Dobrý den, letos se poprvé chystáme do Chorvatska. Autem, s dětmi, s vlastním stanem.
Rádi bychom poprosili o tip na nějaký malý, pěkný, klidný a samozřejmě levný kemp v oblasti Istrie. Jaké jsou vaše zkušenosti s Istrií (lepší červenec či srpen - počasí, množství lidí, ceny)? Koukáme, že tu už podobný příspěvek je, přesto děkujeme moc.



Upraveno 2krát. Naposledy upravil martin_volf (08. 03. 2007 03:38).
avatar Re: Malý kemp - Istrie
08. 03. 2007 17:06
Istrie je pěkná,ale asi mimo tyto dva měsíce.červenec i srpen asi bude problém s místy?? Pokud bych mohl radit tak využíjte dálnice a dejte se níže na jih.Istrie v sezónu má ceny asi nejvyšší s celého HR,pokud jsem se díval na ceny kempů.Také Krk a další ostrovy nejsou na tom s cenama o nic lépe.Co se týká měsíců tak bude asi přelom červenec a srpen nejhorší.V srpnu najíždí Italové s autama a pak je jich tam jak "kobylek".Počasí to je jiná otázka a dnes si netroufnu říc,že bude ten nebo druhý měsíc svítit slunce a nebo nebude pršet.Dnes je to i u moře loterie.To co bylo dříve "jistota" dnes skrátka neplatí.My jezdíme většinou přelom červenec a srpen,ale na jih-od Zadaru níž a vždy jsme spokojeni a místo v kempu jsme našli.Ceny se pro nás 2 dospělí+auto+karavan+elektřina+taxa asi kolem 15EU/den.Na Istrii by to bylo k 30EU/den.

MirekŠi
Re: Malý kemp - Istrie
09. 03. 2007 11:06
Minulý rok jsme byli v kempu asi 20 km jižně od Rovinje. 7 denní pobyt - 4 dospělý, auto, stan - nás vyšel na 1300,- Kun. Byli jsme tam poslední týden v červenci a když jsme poodešli od stanů cca 5 min, tak jsme byli u vody sami - paráda. Voda byla teplá a počasí taky v pohodě. Celková vybavenost kempu nic moc. Líbilo se nám tam, ale dvakrát stačilo. Letos už raději do apartmánu spinning smiley sticking its tongue out
Re: Malý kemp - Istrie
19. 03. 2007 17:48
Několikrát jsme byli v kempu Park Umag, dříve Ladin Gay. Pokud jedete z dětmi, je to ideální ale taky dražší. Ovšem jako celá Istrie. Výhodou je, že to není daleko. Zvolil bych cestu dolů.yawning smiley
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 184
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.