Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Malé kempy v Duče -Omiš

Autor Pavka 
Malé kempy v Duče -Omiš
20. 06. 2006 11:00
Letos se chystáme na 2 týdny na hotel do Gradacu, ale jelikož jezdíme každým rokem pod stan,tak bych si chtěla prodloužit pobyt ještě o "malé stanové zastavení" před a po pobytu v hotelu.Vybrala jsem si Duče, protože jsou tam písčité pláže a tím pádem je to zase něco jiného.Neznáte někdo nějaký malý a levný soukromý kemp v této lokalitě?Nepotřebuji nic světového - čistou sprchu, wc a kousek od moře.Díky.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Pavka (20. 06. 2006 12:39).
avatar Re: Malé kempy v Duče -Omiš
21. 06. 2006 10:47
Pokud Duce a pokud kousek od moře tak jedině GALEB. Ale to není malý kemp. Jeho kapacita je 1800 lidí, ale zase je přímo na pláži. V Omiši jsou i další kempy, ale ty jsou daleko od moře.
Teli
Re: Malé kempy v Duče -Omiš
16. 07. 2006 21:45
V Duce je mnoho malych kempu. Ja jsem se pred chvili odtamtud vratil a byl jsem velmi spokojenej. Vybral jsem si kemp nazvanej AUTO-KAMP B. Je maly, velmi prijemny, dobre vybaveny s velice milymi domacimi, jejichz nejvetsi starosti a radosti je hrani si se svymi vnoucaty.
Tei
Re: Malé kempy v Duče -Omiš
16. 07. 2006 21:48
Jo a vsechny ty kempy jsou primo u plaze. Ja jsem udelal 10kroku ze stanu a byl jsem ve vode.
Re: Malé kempy v Duče -Omiš
19. 07. 2006 07:45
Ahoj lidi,11 srpna jedeme do Omiše kempu Galeb kdo tam byl ať dá info jak to tam vypadá.Díky Pepe
Kemp Galeb
20. 07. 2006 11:50
V kempu Galeb jsme byli před 14 dny na tři dny, předtím jsme byli ještě v jiných kempech v jiných městech a tenhle jsem si oblíbila na první pohled. Sice přelidněný, ale místo na dva stany jsme si našli hned až na konci kempu, kde byl větší klídek.Jeho výhodou je poloha, hned na pláži,sprchy na pláži, jinak perfetkní nové sociální zázemí, dostatek WC,zásobované toaleťákama:-),sprchy, umyvadla na nádobí, zvlášť na prádlo a zvlášť na písek...uklizeno a čisto:-) na pláži bar a restaurace,v kempu jsou také dřevěné chatky, stany "napevno".Sportovním využitím jsou tenisový kurty, na pláži šlapadla, vodní skútry,možnosti potápění.Hned vedle kempou je moderní obchodní dům s marketem STUDENAC, jinak přímo do centra městečka je to cca 10minut.Pláž je písečná,široká a dlouhá/ne zas tak moc:-)/ve vodě taky písek, neviděli jsme tam žádného ježka, takže do vody klidně i bez bot.Jedinou nevýhodou asi pro dospělý,nemožnost si zaplavat v hloubce, protože jdete asi 300metrů od břehu a furt máte vodu po pás, takže ideální místo pro děti:-)voda byla docela studená, možná i proto že vlevo se do moře vlévá řeka Cetina, která má tak nanejvýš 19°C....připlatili jsme si za elektriku, ale museli jsme si půjčit na vratnou kauci 100kuna adaptér a určitě si sebou vyplatí vzít prodlužovací kabel.Možnost výletů na lodi s výlovem ryb, s výukou potápění na moři i pro začátečníky, raft na řece Cetině. Výlet na raft jsme si zakoupili ve stánku před kempem u recepce,měli ho tam asi nejlevnější,140kuna na osobu.Pokud někdo máte zájem o fotky, nebo více informací, napište na email:-)
Re: Malé kempy v Duče -Omiš
21. 07. 2006 21:33
No co na toto téma dodat. Byli jsme s manželkou v tomto kempu před 20 roky a jelikož jsme letos zakotvili v oblasti Omiše, zajeli jsme se tam podívat a zjistit, co se od té ndoby změnilo. Mohu dodat, že vůbec nic. Žádné zlepšení vše při starém. Byl to kemp myslím pana Vojnoviče nebo tak se nějak jmenoval.
Re: Kemp Galeb
14. 08. 2006 18:10
Z kempu Galeb v Omiši jsem se vrátila včera a nemůžu si na něj nějak zvlášť stěžovat.Možná jen,že asi v pět hodin už nebyla teplá voda,ale to se dá celkem chápat při takové kapacitě. Okolí města je celkem hezké, hlavně projížďka kaňonem řeky Cetiny. A město Omiš? přelidněná ulice, kterou projíždí kolona aut od Splitu. Sice jsou zde obchůdky a restaurace,ale věčně pískající policajt,který řídí dopravu a troubící auta vám rozhodně žádnou idylku nenavodí. Co se týče večerní zábavy,tak je tu pro mladé jediná diskotéka, která upozorňuji má otevřeno jen o víkendu, což v plné sezóně dost dobře nechápu. Jinak bych se ráda zmínila o písečné pláži u kempu. Nebyla tak špatná,ale vstup do vody a voda samotná má opravdu k chorvatskému moři, které známe dost daleko!Tohle byla spíš kaluž!!Jediné pozitivum je,že je zde možnost výletů,které doporučuji využít a určitě si zajet do Splitu.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 176
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.