Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Šibenik-kemp Solaris

Autor Hafanana 
Šibenik-kemp Solaris
13. 04. 2006 09:03
Ahoj, mate nekdo nejakou zkusenost? Chci tam s detmi a libi se mi tahle nabidka...

[www.ckvt.cz]





Upraveno 1krát. Naposledy upravil (13. 04. 2006 13:39).
Re: Šibenik-kemp Solaris
16. 04. 2006 10:04
ahoj minuly rok jsme byli v Brodarici asi 5km od Šibeniku a na Solaris jsme se jezdily koupat taky je to tam super jsou tam i nejaké bazeny se sladkou vodou je to fak dobry tak jestli je ta chatka volná tak to ber jinak určitě navštivte Šibenik je to hezké město rybí a ovocné trhy spousta zmrzliny jako ostatně v celém Chorvatsku ahoj a super dovču my jedem letos do Mimic kousek od Omiše 28.7-???
Re: Šibenik-kemp Solaris
20. 04. 2006 21:07
já tam byl i v chatce přímo která je na fotce, chatky jsou bezva kemp jakž takž ale koupání v moři je pěkné jen na turisticky zprofanovaných plážích mimo ty udržované bylo hodně jěžků. šibenik a hezký?? nepatří rozhodně mezi nejhorší ale hezký? nevím nevím ale souhlasím s těmi trhy ty jsou opravdu dobré. takže to shrnu už bych tam asi nejel znám daleko hezčích míst.
monalyza
Re: Šibenik-kemp Solaris
25. 05. 2006 12:59
My tam tento rok taky jedem a věřim ,že tam bude super,kamaradka tam byla minuly rok a prý je tam super.Mame objednanou chatku od 14.7 ,a ,že jsou tam ježci?to jste asi nebyli v Murteru.Vcestovce řikali,že jim to není znamo.
Dobrý den,
prosím, nemáte někdo tip,kam by se dalo jet s ženskými cvičit?(Chorvatsko, Itálie, Španělsko, Řecko).Jde nám hlavně o zázemí,aby tam byla plocha na cvičení pro 30-40 ženských a aby to bylo hezké ubytování (apt.nebo hotel) a klidně bez stravování?
Díky M.S.
Re: Šibenik-kemp Solaris
14. 02. 2007 07:48
byl jsem tam dvakrát, kemp je součásti hotelových areálů, cca 6 km od města směrem na otevřené moře.
Jako pláže u kempu většinou betonové plochy s žebříky do vody, dno kamenité vyskytují se ježci. Součástí je i bazén cca 15x8 metrů a malý bazének s fontánou cca 0,5m hluboký s mořskou vodou.
Jednu dobu byla snaha oddělit plotem hotely od tohoto kempu, naštěstí se to moc nepovedlo. Nějaké bazény jsou i u hotelů, ale ty by měly být pro hotel.hosty. U hotelů též lepší pláže, skluzavka, restaurace,.
Šibenik je dobré výchozí místo pro návštěvu vodopádů Skradinski Buk na řece Krka, je možno s nějakou lodí co tam denně jezdí nebo autem. Nevím jestli je to ještě možné, ale když jsme tam byli naposled cca před 3 lety šlo ještě navštívit pevnost bránící vjezd do Šibeniku cca 4 km od Solarisu , Chorvaté ji postupně opravují a vstup byl volný. Nějaké pevnosti jsou i v Šibeniku, je to poměrně malé městečko, Ruda
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 182
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.