Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

kemp Zaton

Autor Robert 
kemp Zaton
11. 07. 2005 20:27
Ikdyž v diskuzi se někde objevoval kemp Zaton, může mi někdo seriózně napsat zkušenosti z tohoto léta? Je pravda, že je tam dost draho a je to tam sam Němec?Má někdo dobrý typ na nějakou cestovku do nás, kdo tam jezdí za dobrou cenu pod stan?Děkuji.
Re: kemp Zaton
11. 07. 2005 22:04
Prohlédl jsem vloni tento kemp, doslova megakemp rozdělený na sektory, ceny dost vysoké. www....
JirkaV.
Re: kemp Zaton
12. 07. 2005 15:25
Zkus www.... ,máš to i s cenami.
Okolí docela pěkné ale ten camp je fakt gigantický.
JirkaV.
Re: kemp Zaton
13. 07. 2005 13:53
A hele,ono to nebere odkazy.Tak tedy wé wé wé tečka zaton tečka há er.Ha teď to snad projde :-)
Re: kemp Zaton
13. 07. 2005 15:25
Děkuji na odkazy na www stránky,ty stránky a další znám,mne čistě zajímaly názory a poznatky našich turistů, co už tam byli.Takže když mi někdo napíše něco, co na serverech nenajdu, budu jen rád.
Re: kemp Zaton
08. 06. 2006 22:23
Docela rád bych se tam s rodinou jel podívat, nevíte o nějaké CK která tam má stany nebo karavany diky
tina
Re: kemp Zaton
09. 06. 2006 12:26
CK atlas-adria tam má sruby /vlastní zkušenost v roce 2004/.
Kiki
Re: kemp Zaton
13. 06. 2006 06:33
Záleží na tom odkud jsi. Třeba cestovka IveRia z Ústí n. L. nabízí chatky v kempu Zaton a jsou docela levní. My sami od nich byli loni v Biogradu. Mají i www stránky, tak se kdyžtak jukni. wé wé wé tečka iveria tečka wé zet tečka cé zet
Re: kemp Zaton
24. 07. 2006 11:53
Nevím jestli jsou mé postřehy ještě aktuální, ale byli jsme v Zatonu v roce 2001 a hned při prvním pohledu na pláž se nám chtělo brečet. Přijeli jsme tehdy z Primoštenu z kempu Adriatik a druhý týden jsme měli v Zatonu z cestovky Favorit v Ostravě. Na cestovku nemůžu nic říct, nebyl problém, problém byl asi v nás. Kemp je obrovský a stany jsou až na konci. Blíže k vodě jsou karavany, které přijedou jednotlivě. Takže k vodě přes celý kemp. Pro někoho to nic není, ale když přijedeš z kempu, kdy máš vodu od stanu asi 50m ani ne, z otevřeného stanu se díváš na děti, jestli se netopí, tak to byl šok, ale ne ten největší. Horší byla pláž a voda. Nevím jestli je to klasická nebo uměle vytvořená zátoka s pískem. Dlouho se šlo po kolena do vody jako na Balatonu, než se dalo plavat a voda byla asi jak na Žermanické přehradě u Havířova. Mraky lidí. Nezbývalo než chodit na kraj pláže na betonové molo a chodit po schůdkách do vody, aby si člověk zaplaval. JInak tam bylo v kempu vše, i o děti postaráno. Určitě se tam někomu líbí, když tam jezdí tolik lidí. Ale nepřipadala jsem si tam jako u moře, byl to takový kačok se stojatou kalnou vodou s výhledem na moře. Ale pro malé děti asi ideální.Ani dnes nevím, proč jsme neprolezli okolí kolem moře, možná tam bokem bylo lepší koupání, asi jsme byli tak znechuceni, že nás to nenapadlo. Co mě nadchlo bylo městečko NIN, hned ze zadu kempu asi 1-2 km pěšky. Malinké, staré, tam byla aspoň dovolená. Jinak je tam v blízkosti prý největší diskotéka v CHorvatsku. Takže si asi někdo opravdu vybere, ale my ne.
Re: kemp Zaton
24. 07. 2006 13:39
Chtěl jsem to tam loni zkusit, tak jsme si jej prohlédli a zase pěkně odjeli.Jak napsal někdo přede mnou, je to megakemp za neskutečné ceny kde je ale hlava na hlavě, tedy taková větší vesnice a máte-li místo až nahoře, tak se k moři pěkně projdete. Nám se tento způsob kempování nelíbí.Kdo nevěří ať se sám přesvědčí ale každému se líbí něco jiného.Zdraví Jéřa.
Re: kemp Zaton
25. 07. 2006 10:45
Ahoj, pokud ti nevadí rušný život, tak Zaton doporučuju, je tam pořád co dělat a draho je asi všude. My tam letos jedeme už po třetí. Jezdíme od brněnské cestovky atlas-adria a jsme spokojení, ale je to do chatek. Mají webovou adresu www...., najdeš tam i zájezdy se slevou. Ahoj, Lenka
Re: kemp Zaton
07. 08. 2006 14:54
Také jsem se nechal nachytat www stránkami kempu zaton. Po příjezdu jsme dostali číslo od parcely, která byla na skalnatém svahu(pro stan). Po reklamaci parcely nám na recepci přidělili nové místo na kterém bylo místo tak na motorku.Poté jsme to vzdali. Hned při výjezdu je upoutávka na kemp peroš, který je asi o kilometr blíže městu a nabízí čtyřhvězdičkový standard. Bazén + lehátka zdarma,čisté a udržované sociálky,restaurace a parcely na stany či karavany ohraničené živým plotem. Obsluha příjemná a ochotná. Doporučuji!!!
ALIK
Re: kemp Zaton
07. 08. 2006 16:58
Kemp ZATON je naprosto neskutečnejm megakemp, hlava na hlavě, narváno, postavit stan na skále se nám nejen nepodařilo ale také nechtělo a tak jsme kemp po dvaceti minutách opustili. Naprosto hrůzná hrůza.
Re: kemp Zaton
16. 08. 2006 12:53
na zadarské riviéře má být kemp Riva,nevíte o něm někdo něco
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 185
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.