Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Zadar-Diklo

Autor Dada 
avatar Zadar-Diklo
20. 11. 2008 19:40
Známa ma poprosila,aby som jej zistila niečo o tomto letovisku.Aké sú tam pláže,možnosti večerných prechádzok,nákupov,zábavy.My sme cez Diklo iba večer prechádzali autobusom,ked sme boli brať turistov zo Zatonu,takže jej veľmi poradiť neviem.(iba že je to pri Zadareyawning smiley)
Vopred dakujem za akékoľvek info.
P.S.Jediné,čo ma znepokojuje,je nízka cena ubytkaeye rolling smiley
Re: Zadar-Diklo
04. 12. 2008 08:14
Diklo začíná u hotelového komplexu Borik a táhne se podél poměrně frekventované silnice (Krešimirova obala) západním směrem na Kožino.
Vlevo stojí dvě řady domů, vpravo je celý mírný svah zastavěn, takže nabídka ubytování je velká. Vše je poměrně nové až luxusní.
Podél moře je betonový chodník a prašná cesta zavřená závorou jen pro přilehlé domy. Za samoobsluhou je pláž s drobným štěrkem a borovicovým hájkem. Na chodník navazují mola, která slouží k ležení a skákání do moře. Jinak je dno balvanovité - jen pro plavce. Do města (Zadaru) je možno dojít i pěšky. Autem nebo autobusem je to pár minut. Možnosti procházek, nákupů a zábavy jsou nevyčerpatelné - jako v historickém velkoměstě.
avatar Re: Zadar-Diklo
04. 12. 2008 11:48
Dík mocsmiling smiley
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Gigi3 , PH
Hosté: 207
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.