Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kam pod stan??

Autor klejina 
Kam pod stan??
04. 07. 2008 07:46
Kdo nám poradí, chceme jet do Chorvatska někde kolem Rijeky dolů (Pula...)s vlastním stanem, 2dospělí a 1 dítě s vlastní stravou i dopravou. Zhruba na 7dní, kdo nám poradí nějaký kemp, kde bychom mohli svůj stan postavit??Popř jiné ubytování např. levný karavan. 18.7-25.7.Díky za odpovědi. Monika.
Anonymní uživatel
Re: Kam pod stan??
04. 07. 2008 08:33
Pokud můžu poradit, doporučím Vám(tedy Tvé rodině), neznaje věk potomka, tedy s úmyslem jakési univerzálnosti minikempy v Kamporu na Rabu. V Kamporu najdeš jak písečnou pláž s velmi mělkou zátokou, tak manenité pláže i mola, místy i vyžehlý trávník. Léta jsem tam jezdil, byl jsem vždy spokojený. Teď přichází změna- jedu na Omiš. Ovšem Rab, a pro mne Kampor , je stejně srdeční záležitostí. Tomm
Re: Kam pod stan??
04. 07. 2008 10:12
Určitě je pěkný kemp v Pule kemp STOJA. Pobřeží skalnaté, ale o to krásnější moře. Dá se chodit na nedalaké skály, v blízkém okolí se najdou i obláskové plážičky.
Re: Kam pod stan??
06. 07. 2008 20:17
Byli jsme v r. 2000 s rodinou (malé děti 5 a 7) asi 10 km severně od Puly (tuším kemp Borik?) v pronajatém karavanu, ale samozřejmě tam byly i stany. Kemp má výhodu v tom, že je tam fajn koupání i pro děti (kamínkové pláže), kdo je samotář, není problém po břehu dojít si pro kousek soukromí, nebo přeplavat (200m?) na protější ostrůvek (obvykle jsme tam přejížděli na plováku windsurfingu). Díky dvěma ostrůvkům je pobřeží aspoň trochu kryté před vlnami, kousek dál jsou pak místa na výlety - Fažana, souostroví Brijuni (někdejší letní sídlo prezidenta), na poloostrově, kde je kemp, jsou snad jen 1 km západně staré pevnosti (baterku sebou!!! - spadnout tam do cisterny na vodu, tak vás hned tak někdo nenajde), a samozřejmě kousek odtud (asi 10 km) je Pula, kde je spousta míst k vidění, mimo jiné i koloseum (viz foto).

Pavel.
Dagmarka
Re: Kam pod stan??
07. 07. 2008 17:07
Kdybys jel na ostrov Krk, v městě Krk je pěkný kemp Ježevac, v městečku Punat je taky pěkný,
v Bašce je taky kemp, ale je dost drahý a nejsou tam stromy.¨
U mě by zvítězil ten Ježevac.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 208
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.