Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kanica

Autor den_fro 
Kanica
03. 06. 2008 22:19
Byl jste tam nekdo? Budu rad za jakekoliv info. Diky
Re: Kanica
04. 06. 2008 17:12
den_fro napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Byl jste tam nekdo? Budu rad za jakekoliv info.
> Diky

V Kanici jsme byly třikrát, Myslím že záleží do kterého místa jedete. V Kanici je jedna hospůdka přímo nad malou pláží a jeden malý obchůdek se zmrzlinou a pitím. Pečivo, mléko a jogurty rozvážejí každé ráno pekaři autem po vesnici, zastavují na určitých místech. V Kanici jsme s přáteli prožili vždy krásnou dovolenou a to i díky domácím u kterých jsme byli ubytování. Vždy bylo čisté moře vhodné i pro šnorchlování. Měli jsme svoje molo pro přístup do vody. Část apartmánů se nachází v malé zátoce. V Kanici není rozvod pitné vody a proto má každý apartmán svoji zásobárnu na několik kubíků vody, kterou dováží v cisternách. Pokud se roznodnete do Kanice jed, je dobré se domluvit s majitelem apartmánu aby pro vás přijel k magistrále. Cesta od magistráli není moc dobře značena.
Re: Kanica
04. 06. 2008 21:41
Super, diky. Co se tyce zasobovani, to vim. I podrobne vysvetlenou cestu jsem nekde na netu nasel. (myslim, ze to bude neco jako do zeceva) A ubytovani zatim predbezne vypada na apartmani Bose, neznas nahodou? Nebo doporucis nejake? Potesil jsi me zpravou o cistem mori a snorchlovanithumbs up Jeste otazka, jsou nekde blizko kolem nejake ostruvky, na ktere je mozne zajet na clunu. Diky za odpoved
Re: Kanica
05. 06. 2008 19:29
den_fro napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Super, diky. Co se tyce zasobovani, to vim. I
> podrobne vysvetlenou cestu jsem nekde na netu
> nasel. (myslim, ze to bude neco jako do zeceva) A
> ubytovani zatim predbezne vypada na apartmani
> Bose, neznas nahodou? Nebo doporucis nejake?
> Potesil jsi me zpravou o cistem mori a
> snorchlovanithumbs up Jeste otazka, jsou nekde blizko
> kolem nejake ostruvky, na ktere je mozne zajet na
> clunu. Diky za odpoved


Apartmány Bose znám od vidění, bydleli jsme na druhé straně zíátoky a opalovací molo jsme měli přímo naproti apartmánu Bose. Na stránkách Adriadatabanky jsem našel nějaké apartmány v Kanici a ten Váš je asi nejblíže moři a asi na nejlepším místě. Moře v tomto místě je čisté. U hospůdky nad pláží není moře tak čisté, nachází se v další malé zátoce vzdálené asi 600 metrů pěšky. Se synem od přátelů s kterými jsme byli v Kanici jsme šnorchlovali naproti ap. Bose vlevo na druhé strany zátoky. Při troše štěstí je vidět klece na chytání ryb na dně moře které tam mají místní obyvatelé. Viděl jsem když chytili do klece mořského úhoře. My jsme bydleli na druhé straně zátoky v ap. Andjela u Andjeli a Duro Miljuš. Byli jsme tam třikrát po sobě s přáteli a jejich dětmi 4 dospělí a 2 děti. Vždy na 100% spokojeni. Dostatek místa a každý svoje soukromí. Super domácí. Loni jsme jeli jinam a dodnes toho litujeme. Věřím že pokud si vyberete k dovolené Kanici nebudete litovat. Myslím že v blízkosti nejsou žádné ostrůvky, alspoň o žádných nevím.
Re: Kanica
05. 06. 2008 21:46
Asi je pro letosek rozhodnutosmiling smiley Dekuji moc za tve informace. A kam jedete letos vy?
Re: Kanica
06. 06. 2008 21:24
den_fro napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Asi je pro letosek rozhodnutosmiling smiley Dekuji moc za tve
> informace. A kam jedete letos vy?


Letos jedeme do Mimice, poprvé po sedmi dovolených v Chorvatsku bez přátel nebo příbuzných sami s manželkou. Už se moc těšíme. Odjíždíme 13.7. někdy večer. Přeji i Vám krásnou dovolenou a šťastný návrat.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 250
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.