Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kvarner - klidné místo

Autor Myšička 
Kvarner - klidné místo
01. 06. 2008 22:50
Dobrý večer,
můžete nám, prosím, někdo doporučit nějaké klidné městečko nebo vesnici na Kvarneru nebo konkrétní tip na ubytování v apartmánu (v oblasti mezi - Novi Vinodolski a Karlobagem ... Klenovica, Smokvica, Sibinj, Planikovac, Turine, Žrnovnica, Lukovo, Donja Klada, Stinica, Jablanac, Bačvica)? Jsme 2 dospělí a 11ti měsíční dítě. Pokud to bude blízko moře, je to jen výhoda. Pokud dále, tak s dobrým přístupem k moři s golfkami. Raději malé pláže než velké centrální. Uvítáme místo na okraji města daleko od centra s trochou zeleně a možností grilování.
(vím, scháníme ubytování dost pozdě, ale bohužel jsme letos nevěděli, zda budeme moci jet na dovolenou a ani jsme dříve nevěděli termím .... a možná mi někdo napíše, ať hledám na netu ... ale už jsem se pokoušela, ale většinou jsem našla jen ubytování ve větších městech ... a vzhledem k tomu, že hledám takto pozdě, tak se pokouším zjistit info právě touto cestou, abych to urychlila a měla ještě aspoň částečnou šanci, že najdeme volné místo) Z fotek a informací, které jsou na netu ani nepoznám přístup k moři, proto bych ráda uvítala Vaše zkušenosti.
Předem moc děkuji.smiling smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Myšička (01. 06. 2008 22:53).
Re: Kvarner - klidné místo
02. 06. 2008 22:43
Se stejně starou dcerkou jsme byli v Sibinji. Je tam kemp, kde je jedna z mále oblázkových pláží v okolí. Ubytovat se dá v soukromí u majitele kempu. Domek má cca. 300m od pláže v kopci nad magistrálou. Ta se musí přecházet, ale v tom nevidím problém. V domku má vybavený apartmán a 4x pokoj s koupelnou. Měli jsme cestovní postýlku, takže nám 1 pokoj stačil. Kuchyň je umístěna u domku venku, kde se také jí. Je to netradiční, ale super. Ikdyž manželka vařila, mohli jsme být všichni pohromadě venku, malá si hrála v nafukovacím bazénku a já od stolu čučel na moře. Je tam klid, tři restaurace, jedna z toho na pláži, obchod tam není. Jezdili jsme vždy dopoledne do nedalekého Senje. Tam je nákup v pohodě v supermarketu. Jo, domek je pochopitelně v kopci, což znamená trošku zabrat při cestě z pláže, ale 2x denně to zvládnete. Pokud bude malá v kočárku není co řešit a v kempu jsou upravené cesty taky až na pláž. Byli jsme tam 2x, opravdu se nám tam líbilo, jednou v červnu a jednou v září. Pláž nebyla přeplněná, protože kempaři sedí u karavanů. V sezonu ale nevím. Ubytování si myslím že nebude problém, volný pokoj tam měl vždycky. Domácí jsou velmi milí, pán je celý den v kempu a paní se věnuje domácnosti, takže o nich nevíš celý den. Případné dotazy rád zodpovím.
Re: Kvarner - klidné místo
03. 06. 2008 11:03
To Myšička: Vcelku pozitivně na mne působil Karlobag. Byli jsme sice ubytováni v hotelu, ale podle místních postávajících u silnice s cedulema apartmani bych řekl že ubytko žádný problém. Koupání pro prcky je vyřešeno na pláži ohraničeným mořem kde je písek a nesmí tam nikdo tuším starší 12 ti let. Ve městě koupíš vše co je potřeba a majitel jedné cukrárny s pěkným posezením je vcelku zatížen na obyvatele ČR (má tu rodinu) a je radost jít na pivo nebo kafe a pokecat. Měj se H.S.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 150
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.