Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Supermarket v Karlovaci a okolí

Autor a.n.d.y 
Supermarket v Karlovaci a okolí
01. 06. 2008 11:33
Ahoj, mám prosbu. Jedeme v srpnu do Chorvatska a chtěli by jsme nakoupit nějaké věci v Chorvatsku. Tak jsem se chtěla zeptat jestli se nějaký supermarket nebo něco podobného nachází v Karlovaci-chtěli bychom nakoupit radši ve vnitrozemí (menší teplo a míň lidí než na pobřeží). Moc děkuju.
Re: Supermarket v Karlovaci a okolí
01. 06. 2008 12:49
Skoukni: Interaktivna karta grada Karlovca. Třeba najdeš co potřebuješ.
[www.karlovac.hr]
Re: Supermarket v Karlovaci a okolí
01. 06. 2008 13:57
Getro ulice Antuna Mihanovica bb [www.getro.hr] . Podle mě opravdu nejlevnější a největší krám co do sortimentu. Nakupuju tam vždy když jedu zpět. Při sjezdu z dálnice do Karlovace nesmíte jet po hlavní ale odbočit vlevo na Baniju. Pak jedete zadem a prakticky kopírujete tu čtyřproudovku, která vede městem. Když se netrefíte nic se neděje. Když pojedete po čtyřproudovce Getro při cestě k moři bude po levé straně a prvním možným sjezdem odbočíte vlevo a kousek se vrátíte zpět. Je to opravdu vidět zdaleka nelze ho přehlédnout.
potzřebuješ do getra zákaznickou kartu??? mohou tam děti??? díky
avatar Re: Supermarket v Karlovaci a okolí
01. 06. 2008 16:52
Anonymní návštěvník napsal(a):
-------------------------------------------------------
> potzřebuješ do getra zákaznickou kartu??? mohou
> tam děti??? díky


Tak to by nás taky zajímalo, zda tam může nakupovat každý. Něco o tom píšou na svých stranách, ale moc přesně nerozumíme. Chceme si nakoupit cestou v Getro v Sinj.
Re: Supermarket v Karlovaci a okolí
01. 06. 2008 20:44
ne žádnou kartu, akorát platební thumbs up smiley , je to i jako vekoobchod ale ti mají svoje registrace, které předkládají. Děcka tam normálně mohou. Moje si tam vždycky nakupují sešity do školy zejména s motivy moře. Má velké parkoviště dost místa. Dokonce jsem tam koupil i Tomato kartu se sim na telefonovaní. Fakt velký sortiment. Nevím co vás konkrétně zajímá. Dejte sem text a já ho přeložím.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 89
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.