Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Slovinsko

Autor Batulin 
Slovinsko
30. 05. 2008 20:42
Nepatří to sice sem, ale nevím kam jinde.
Mám dotaz...Máte někdo zkušenosti s pobytem ve Slovinsku u moře - např. IZOLA, PIRAN případně někde jinde.
Díky za názory a rady.
Anonymní uživatel
Re: Slovinsko
31. 05. 2008 19:22
Mám, ta zkušenost je deset let stará,pardon, jedenáct, Portorože, dva dny. Nemělo to chybu, konec srpna. Dráž než v HR(ubytování), a bylo to prostě fajn, moře čisté, nebylonač si stěžovat.
Re: Slovinsko
07. 06. 2008 17:39
Byl jsem tam několikrát, nejkrásnější je určitě Piran. Izola ujde, ale na Piran nemá. Portorož mě moc nezaujala - samé kasino a hotel. V Piranu je ubytování drahé, aspoň v hotelech. Nejvíc se mi líbilo v hotelu Piran, pokoj pokud možno s výhledem na moře! V sezóně je Piran - město i hotel - hodně narvaný. Pláže žádné, jsou tam betonová plata, u hotelu Piran je miniplážička písek nebo kamínky.
ilany
Re: Slovinsko
09. 06. 2008 16:52
Ve Slovinsku jsem byli, několikrát. Krásné město je Piran, to mají ostatní pravdu, uličky, stará zástavba, hospůdky, ve městě veliké kameny místo pláže, pokud město obejdete, je tam přírodní kamenitá pláž a nádherný výhled. Portorož je samý hotel, vybetonované pláže, bazény apod. Tam se nám nelíbilo, chodili jsme na kamenitou pláž. Ubytování v apartmánu bylo bezva, domácí super. Řada možností na výlety. Nám se líbilo.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 83
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.