Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

zaton-holl.vilage

Autor deny 
zaton-holl.vilage
27. 05. 2008 08:48
ahoj,prosim o nejake informace o tomto komplexu.diky
avatar Re: zaton-holl.vilage
27. 05. 2008 10:22
ahoj,v boli sme blízko Zatonu v Punta Skale,do village sme chodili za zábavou.dobre vybavený komplex s ubytkom v apartmánoch aj mobildomoch.
Pláž štrkovo-piesočnatá s pozvoľným vstupom do mora,na pláži bazény.Veľa obchodíkov a možností posedenia,disco Saturnus.Pre aktívnych dovolenkárov fajn,na môj vkus priveľa rušné.yawning smiley
Re: zaton-holl.vilage
27. 05. 2008 15:27
Ahoj, no musím říst, že přestože jsem v Zatonu byla jen jednou, libílo se mi tady. Je to ale rozhodně jen pro ty, kteří si chtějí dovolenou v naprostém klídku, prostě jenom moře, pláže, hospoda a čau yawning smiley) Ještě je tady minigolf, miniaquapark s vyhřívanou vodou na 25°C, hospod na každém koutě. Přímo v holl.vilage jsme nebydleli, bylijsem asi o pětset metrů dál. Jsou to prostě nasvakané dvojdomky vedle sebe, většínou dvě ložnice, koupelna a kuchyň. Je to v lese, takže ve stínu. Jediná nevýhoda zatonu je, že se tady není na co koukat. Nejbližší staré město ja Zadar, kde je krásně, potom ještě Nin a Petrčane... Tam je to na večerní procházku úplně jako stvořené.
Re: zaton-holl.vilage
28. 05. 2008 08:24
smiling smileytak moc diky.jsem rada za kazde info i kdyz na miste si clovek udela obrazek sam.hlavne at se deti moc nenudi a at vyjde pocasi.
Re: zaton-holl.vilage
28. 05. 2008 09:52
Byli jsme s rodinou na tomto miste poprve v Chorvatsku a myslim, ze pro rodinu s detmi je to uplne super. Az na pocasi v druhe polovine dovolene jsme byli MAXIMALNE spokojeni :-). Doporucuji. Info zde: www....
Re: zaton-holl.vilage
28. 05. 2008 15:29
Deny...........jen dodávám směrem na Nin jsou běkné bahenní lázně,pěšky asi půl hodiny a to bahno skutečně zabírá na hexnšus.A pojedete-li
do Zadaru nezapomeňte zajít na tržiště.Jo a v Ninu jsou pěkné malé hospůdky
Re: zaton-holl.vilage
30. 05. 2008 22:45
smiling smileydiky za radu,jestli vyjde pocasi,tak se asi budem placat jen tak v arealu,mozna zkusime ten zadar.vsude pisi,ze je to vsechno moc predrazene,je to pravda,nebo omyl.jedem si dovcu sice uzit se vsim vsudy,ale chceme byt pripraveni.thumbs up
Re: zaton-holl.vilage
31. 05. 2008 09:52
VZatonu jsme byli před 10 léty, pláž nic moc, voda teče slaná, pití a vše předraženo, večer není kam jít, už bych tam nejela.
Re: zaton-holl.vilage
31. 05. 2008 21:16
angry smileyteda nic moc,jsem se tesila na neco hezciho,doufam,ze se po deseti letech mooooc zlepsilo.zatim celkem pekne recenze,ale ta vase mne pekne postrasila.
Re: zaton-holl.vilage
05. 06. 2008 22:24
Deny, ceny jsou tam samozřejmě trochu vyšší než jinde, ale je to proto, že je to celosvětově vyhlášený kemp. Kdyby jsi náhodou nevěděla kde levně koupit věci denní potřeby, tak jdi do malého obchůdku, do kterého se dostaneš přes tu hlavní uličku v centru zatonu... půjdeš jakoby pořád rovně do kopečku. Ceny jsou tam mnohem lepší než u pláže. A ceny v hospodách? Musíš vyhlídnout správnou hospodu. Třeba je dobrá pizzerie vedle aquaparku, ceny jsou tam dobré, dobře vaří... A když budeš častěji chodit na minigolf, tak ten pán co tam prodává vstupné za 15 kuna tě po 2-3 dnech nechá hrát třeba za 5 kuna nebo zadarmo yawning smiley)

Pěkně si užij dovolenou a pak tady napiš, jak se ti tam líbilo
Re: zaton-holl.vilage
27. 06. 2008 11:49
Chtěl jsem se zeptat, zda jsou bazény placený a případně kolik se platí vstup.

Nemá někdo mapu včetně okolí Ninu? Jak je to v Ninu s tím lečivým bahnem? Je to placený nebo jak to tam funguje?
Re: zaton-holl.vilage
27. 06. 2008 13:12
Boli sme tam minulý rok, ale len jeden deň. Každý nám Zaton doporučil. Je to vlastne vybudovaný kemp s mini promenádkou, kde sú obchodíky, trafika, samoobl. jedáň, kaviarničky, reštaurácie dĺžka cca 150-200 m. Pláž je piesková a more je dlho, dlho, dlho, dlho plytké. Vraj super pre deti - možno., ale keď pečie slnko, voda je úplne teplá a úplne zmútená od piesku. Takže mi to pripadalo ako kaluž, nevideli sme ani rybičku. Máme síce malé dieťa, ale ten piesok sme mali všade aj vo fotoaparáte, v kamere, malý ho mal v každom záhybe. My by sme tam určite nešli. Dávame prednosť prírodným plážam a mám rada, keď môžem pozorovať kolorit krajiny. Ale každý máme iný vkus a vy budete možno očarení. Čo sa týka platenia za bazény, to je myslím v cene pri vstupe. My sme platili na deň 50 alebo 60 KN, samozrejme kto je tam priamo ubytovaný to má v cene.Pozrite si ich stránku [www....] je tam aj video.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 187
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.