Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Molunat - prázdninový dům Desin

Autor martas 
Molunat - prázdninový dům Desin
31. 01. 2008 11:53
Nemá někdo zkušenost s tímto místem, případně i nějaké foto? Děkujithumbs up
Molunat je poslední rybářská víska na jihu Chorvatka. Je to pro lidi, kteří neholdují davům turistů. Je tam klid a domácí atmosféra. Ve vesnici je pouze jedna restaurace, asi 3 malinké hospůdky a jeden krámek, kde lze dostat celkem vše.Tento dům je hned u cesty-silničky, která spojuje domky na pobřeží. Hned pod cestou má většina domů své vstupy do vody- vybetonovaná plata. My jezdíme (letos pojedem po třetí) do jednoho z mála domů, který je pod cestou a rovnou z terasy má svůj vstup do moře.Pláž je v Molunatu jedna menší-písčitá, ale nic moc.Nám tam vyhovuje hlavně klid a to, že na nás není od nikud vidět a i když jsme v baráku, jsme prakticky jednou nohou v moři.Máme už velké děti, tak nám betonová plata a schůdky do moře vyhovují, ale s malými dětmi je třeba na tu písčitou pláž.Jinak za lidmi a vyžitím se dá jet do Cavtatu -cirka 20 minut či Dubrovníku- něco málo přes půl hodinky.Jinak je to velmi výhodné místo pro výlety do Cerné Hry.Na hraniceje z Molunatu cirka15 min.Dnes už bohužel nemám čas, ale ráda vám jindy zodpovím, kdybyste měl ještě nějaké dotazy. Mě osbně se moc dům Desin (y fotky docela klamou) ve skutečnosti na pohled zvenčí nezdál. V Molunatu se dá určitě najít ubytování lepší.
Mira1
Re: Molunat - prázdninový dům Desin
31. 01. 2008 16:09
O Molunatu tu bylo vlákno, sám jsem do něj něco psal před 2 roky, ale asi mi uniklo, že se tu starší příspěvky mažou. Taky máme radši klidná místa, ale Molunat už byl i na nás moc velká "díra". Byli jsme tam v červnu, nabídka ovoce v jediném místním obchodě dost katastrofa, aspoň tehdy po té tuhé zimě, koupání mimo hlavní pláž poměrně obtížné. Zase ale je to pěkné místo a měli jsme tam ten největší apartmán, co jsme v Ch. kdy měli, a ještě s gigantickou terasou.
Re: Molunat - prázdninový dům Desin
31. 01. 2008 17:38
Taky mám raději klidnější místa, ale vyloženě do ,,velké díry" se mi nechce. Každopádně děkuji za odpovědi. Ještě projdu několik nabídek apartmánů poblíž. Uvidím. Hodně termínů je už plných a tady to ještě neznám, na fotkách to vypadalo docele dobře. Naši přátelé mají malé děti, tak bych je nerad navedl někam, kde by se jim pak nelíbilo. Hledat ideální rovnováhu klidu a vhodného místa pro děti není jednoduchésmiling smiley
Mira1
Re: Molunat - prázdninový dům Desin
31. 01. 2008 21:13
My máme taky malé děti, bydleli jsme až skoro úplně na konci Molunatu, přímo před barákem byla pidiplážička, takže to šlo. Není to tam určitě špatné, ale už bych tam nejel. Jo a taky je to asi 15 km od dubrovnického letiště, takže tam jsou zvyklí na trošku západnější klientelu, čemuž občas odpovídají i ceny. No ale najít v okolí Dubrovniku místo, které je dobré pro malé děti a není tam narváno se nám nepovedlo, ale možná jsme jen špatně hledali.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 190
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.