Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Omiš, Ruskamen - Villa Bose

Autor Frankie 
Omiš, Ruskamen - Villa Bose
30. 01. 2008 00:15
Zdravím všechny milovníky Chorvatska a rád bych se zeptal, zda máte někdo zkušenost s ubytováním ve Ville Bosa v Ruskamenu, kousek od Omiše.
Na webovkách to vypadá pěkně, ale to může být matoucí. Poraďte.
Zdravím,taky se letos chystáme do Ruskamenu, můžete mi dát nějaké info, pokud už jste tam byli,zajmá mě čistota pláží,možnosti vyžití,výlety,zábava....předem děkuji
Re: Omiš, Ruskamen - Villa Bose
04. 02. 2008 11:01
Někde mám ceny z villy Bose, protože nás zajímala, ale nakonec jsme tam nejeli. Jinak Ruskamen je opravdu malé letovisko pro ty, co mají rádi klid. Do Omiše kousek.
S vilou Bose nemám zkušenosti,ale jižně od Omiše jsem byla 2x a už bych tam nejela.Poprvé jsme byli v apartmánech v Ruskamenu,který je asi 8 km od Omiše.Tam bylo pěkné koupání,když překousnu to,že se mi před malými dcerami producírovali úplně nazí chlapi,netušili jsme,že se tam stahují nudisti.Pak jsme byli v Nemiře,vila Ina,asi 3km od Omiše.Ubytování moc hezké,ale k moři asi 120 schodů a pláže malé.Jinak v obou místech je večer nuda k ukousání,není kam vyrazit,jedině autem do Omiše.Je tam magistrála,od ní dolů svah s hotely a vilami a moře,jinak nic.Někdo takový klid vyhledává,ale mě to ničilo.Mám ráda večerní vycházky podél moře nebo městem,ale tady to nejde.Podobně to vypadá v celé oblasti od Omiše po Makarskou,snad jen Baška Voda je trochu zajímavější.
avatar Re: Omiš, Ruskamen - Villa Bose
11. 02. 2008 22:01
Som podobný typ ako Ivana. Dvakrát dovolenka priamo v Omiši. Ráno prechádzky po pláži alebo okolo Cetiny, večer po meste. Práve to nám vyhovovalo.
Re: Omiš, Ruskamen
12. 02. 2008 15:51
Ty Ivo a nemáš z Ruskamenu nějaké fotky, hlavně mě zajmá čistota pláží a moře.......děkuji moc za info.....
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 185
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.