Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Novalja???

Autor JAVI 
Novalja???
28. 01. 2008 20:21
Zdravím,
získal jsem kontakt na apartmán v Novalje, Kustiči, majitelé Iva a Denis Zubovič. Nemáte někdo zkušenost s tímto apartmánem, než zašlu závaznou objednávku? Protože jsme nikdy nebyli na Pagu budeme rádi i za možné foto z okolí. Hledáme klidnou dovolenou koncem srpna,začátkem září. Jaké bývá počasí na Pagu v tomto termínu?
Děkujeme za odpovědi. Můžeme nabídnout recipročně informace o Ruskamenu.
JAVI
Lela
Re: Novalja???
07. 02. 2008 16:01
Zde je stránka na byvalého delegáta nejmenované CK je to super človek .Chorvat žijící v česku.www....
rb
Re: Novalja???
14. 02. 2008 20:27
Na Pagu jsme byli pred 2 roky a ostrov nas moc nenadchnul. Novalja je asi tak jediny misto (krome hlavniho mesta), kde je jakz takz zivo
a aspon par obchodu a restauraci. My jsme tam byli v cervnu a byla celkem zima, takze i diky pocasi se nam to moc nelibilo. Taky mi vadilo, ze ostrov neni moc zeleny, hodne pusty, ale taky diky tomu je tam klid a muzete objevovat spoustu romantickych a opustenych zakouti. Na nas byl ale ostrov az moc pusty............................Jinak ubytovani bylo moc fajn i majitel byl sympatak, ale pro jidlo jsme museli jezdit do Novalji, v miste nebyla ani restaurace......................Koupani taky nebylo idealni. Timto vas ale nechci odradit, treba kempy na Pagu jsou moc hezke a koupani je tam krasne-vzdy zalezi na miste a na pocasi..........................
Re: Novalja???
18. 04. 2008 13:39
Na Pagu jsme byly loni - konkretne v povljane,ale projeli jsme ho dokonale cely od jednoho konce az na druhy,kdo by mel zajem o foto otrova atd piste na mail.Novalja urcite pekna doporucuji
Anonymní uživatel
Re: Novalja???
21. 04. 2008 16:37
Zvoniku, mohl bys mi pár fotek poslat? O Pagu uvažujeme...
Díky
Tomm
(aristeam@centrum.cz)
Re: Novalja???
26. 04. 2008 16:17
Ahojky, v Novalje jsme byli před dvěma lety poslední týden v červnu - šílený vedra, bylo to i v televizi - nebyla voda.... Novalja byla šílená, co se týče koupání, tak to byla hrůza - 1 špinavá pláž. Jezdili jsme každý den autem do Šimuni, kde to bylo super, málo lidí, hezká pláž - ale dojíždět autem, i když jen cca 10 km v tom vedru bylo otravný. Kousíček od Novalja je pláž Zrče - ta byla taky celkem pěkná, ale hlava na hlavě a platí se vstupný.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Montana (26. 04. 2008 16:20).
Re: Novalja???
30. 05. 2008 20:53
Na Pagu v Novalje jsme byli loni a super, oblíbili jsme si pláž Babe, klidmé místečko, krásná voda. Město pěkné klidné. Doporučuju.
Re: Novalja???
31. 05. 2008 11:40
Na Pagu jsme byli v červenci, cesta strašná, jeli jsme to 18 hodin, Pag je holina, byli jsme v kempu Šimuni, menší udržovaný kemp, moc hezké pláže, stromy až k vodě, voda průzračná a čistá, oblázky, večer není kde jít, projeli jsme celý ostrov, trošku rušnější je Novalja, nic moc tam není, Pag - uzavřené moře, spíš rybník.
Skoro celý pobyt pršelo, odjeli jsme dřív a znovu nepojedeme.
martin
Re: Novalja???
06. 06. 2008 11:36
za to ze cesta trvala 18hodin snad nemuze ten ostrov sam o sobe ne?planina to je,vypada tak trochu jako mesicni krajina,o to vic se mi ten ostrov libil
Re: Novalja???
20. 06. 2008 16:15
Dobrý den,na jaře jsme si předplatili u Ivi Zubovič pobyt na srpen,ale teď zmizely jejich stránky a jsme docela nervozní.Máte nějaké informace.Pokud ano prosím zašlete nám je. Díky.
Re: Novalja???
23. 09. 2008 07:32
V sobotu jsme se vrátili z Pagu. Na to že u nás bylo 7 stupnů a strašili, že i u moře bude hnus, tak nám počasí vyšlo nádherně. Na Pagu jsme byli podruhé. Tentokrát apartmány @#$%& Potočnica. Zklamaná jsem nebyla. Ale v Potočnici chcípl pes. Možná to bylo tím zářím, nevím, ale myslím, že moc živo i v sezoně tady nebude. S autem ale není problém se kamkoliv podívat. Apartmány pěkné, velké, ale poněkud vybydlené. Bazen byl super, přístup k moři už horší. Ale tak necelých 10 minut je písečná pláž. Tam bylo moc pěkně.
Každý den jsme si udělali výlet, první den Pag, druhý Novalja a Lun.
Z celého ostrova mě právě chytil Lun. To je uplně na špičce ostrova, dál už nic:-) Moc pěkné a klidné místo.Má to svou atmosféru. Všude kameny, olivovníky.
Cesta tam i zpět 9 hodin s 4-5 zastávkami.
Re: Novalja???
23. 09. 2008 18:22
Byl jsem s rodinou tady na Pagu v části Bašaca ulice A. Starčevica. Moře velmi bizoučko , apartmán střídmější ale lidi milí a pohostiní.
Taky jsembyl na okružní cestě po pobřeží ale jsem lajdák ještě jsem nestačil vytřídit foto nechám to až asi padne to bílé studené nic.
Re: Novalja???
04. 10. 2008 14:38
No my byli letos podruhé na Pagu v Novalji. Projeli jsem po výletech skoro celý ostrov a nejvíce nás zaujal Lun-Tovarnele, opravdu nádhera, a také pláž v Casce.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 244
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.