Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

MURTER Autem

Autor karloss 
MURTER Autem
02. 08. 2007 06:47
Chtěl bych Vás poprosit o radu.Chystáme se letos poprvé autem do Chorvatska.Můžete mi prosím někdo napsat cestu jak se dostanu na O-Murter?Jedeme 2dospělí a 1dítě 2r.Dá se sehnat ubytování?jedeme na blint.Jak se pohybujou ceny ubytování na tomto ostrově!!Napište mi prosím někdo kdo už jste tam byli.Všem moc děkuji a přeji příjemnou dovolenou
Světlana
Re: MURTER Autem
02. 08. 2007 10:55
Za Pakostane je odbočka dobře značená na Tisno Ostrov Murter. Nebojte zcela určitě nezabloudíte, dobře značené akorát přes most může být pomalejší přejezd kvůli autům. Pokud nechcete bydlet hned v Tisno, opravdu je tam turisty těsno, tak jeďte až do Murteru městečka. Hned na začátku na samotě obrovská villa Viktoria. Majitel maďar, ale rozumí chorvatsky, takže se v pohodě domluvíte. Bydleli jsme tam 2 dospělí a 1 dítě a za krásný apartmán jsme platily 40E. Dolu pořád rovně k moři je nádherná pláž, se 3 restaracemi. Ceny slušné. Z apartmá i z pláže je výhled na KORNATY. My jsem si tam užili nádherný týden s minimem turistů. Kousek od městečka Murter je o trošku menší Betyna, taky je na co se dívat, přímo v přístavu je zakotvená stará pirátská loď Galija, malá si ju celou prolezla a byla u vytržení.Na další týden jsme se přesunuli na Pisak a tam už to bylo turisty narvané. Pokud napíšeš e-mail tak pošlu fotky apartmá, pláže..
Re: MURTER Autem
02. 08. 2007 11:14
savagess@centrum.cz Děkuji moc za odpověď a za fotečky :-)
Šárka
Re: MURTER Autem
02. 08. 2007 15:01
Jen upozorňuji kdyby jste se náhodou trefili do hodiny 9.-9.30 anebo 17.-17.30 hod. aby jste nebyli překvapeni, most se zvedá kvůli projíždějícím jachtám.
Re: MURTER Autem
02. 08. 2007 16:30
Murter jsme projeli a jen doplním. Tím, že nejste vázáni dopředu konkrétním místem výhoda. Na mnoha místech si tam člověk připadá jako u řeky či rybníka. Naopak jinde báječný výhled na Kornati, takže držím palce.
Re: MURTER Autem
02. 08. 2007 18:50
Světlano, fakt není v Murteru tak narváno? My zásadně jezdíme před sezónou, protože nemáme rádi davy, ale letos se nám ta květnová dovolená moc nevyvedla a tak uvažujeme, že si k moři odskočíme ještě na týden někdy v srpnu a pokud někdo napíše, že někde není narváno, hned to upoutá mou pozornost ... Dík.
Světlana
Re: MURTER Autem
03. 08. 2007 09:20
fakt jsme měli štěstí nebo nevím, ale my jsme opravdu narváno neměli.Pár turistů,klid a pohoda. Upozorňuji, že jsme byli ubytováni na samém začátku městečka MUrter a chodili jsme na pláž pod vilkou. Opravdu velmi málo lidiček. Na nákupy jsme sjížděli autem do centra(pěšky tak půlhodinku), tam už byl turistů podstatně víc ale i tak tam nikdo do nikoho nevrážel a bylo to v klidu. Určitě to nebylo jak na Makarské apod. My jsme si tam užili nádherný klidný týden. Jo a dovezli jsme si zelenou bednu mušlí a skořápek od mořských ježků, takže moře opravdu krásné a živé. Nejvíc bylo mušlí kterým se říká mořské ucho. Prvně jsem si myslela, že tam z restaurace vyhazují vršky od piva, ale to zrcadlili ty ouška. Pláž je to úplně první odbočka, při vjezdu do městečka Murter. Je vidět i když sjíždíte z kopce k městu a mrknete dolů pod magistrálu. Nádherná klidná poloprázdná pláž lemovaná piniemi. Trochu víc lidí přibylo v sobotu, to si myslím, že najížděli domácí z vnitrozemí ale v neděli byl zase klid. My jsme chodili na skaliska a fakt na celém pravém pobřeží nás bylo tak 5-8. Víc lidiček bylo s dětmi okolo restaurace a na pláži s drobnými kamínky ale i tak to nebyla hlava na hlavě. Jak to vypadalo přímo v městečku na městských plážích , nevím. Tam jsme chodili až večer na zmrzku a Travaricu(výborné bylinkové pití 40%), takže jestli tam byli pláže narvané to nevím.
Mia
Re: MURTER Autem
08. 01. 2010 15:40
Dobrý deň,
Svetlanka, prosím Vás, mohli by ste mi na môj mail poslať pár fotiek z Murteru, z vily Viktória? Myslím, že to by nám toto leto mohlo vyhovovať.
Škoda, že nemajú nejakú internetovú stránku. Apropó, ako ste sa o nich dozvedeli Vy? Išli ste na blind?
Vopred ďakujem za ochotu.
Mia

mk72@centrum.sk
avatar Re: MURTER Autem
11. 01. 2010 08:53
Světlana napsal(a):
-------------------------------------------------------
> fakt jsme měli štěstí nebo nevím, ale my jsme
> opravdu narváno neměli.Pár turistů,klid a pohoda.
> Upozorňuji, že jsme byli ubytováni na samém
> začátku městečka MUrter a chodili jsme na pláž pod
> vilkou.

no, to městečko Murter začíná na kopečku, tam kde je ta vila, a ta pláž pod vilou se jmenovala asi Čigrada.... to jste tam v šlapali pěšky každý den k vodě? confused smiley,....nebo jste tam zajížděli autem a v tom případě se ptám kolik stálo parkování...
Re: MURTER Autem
07. 05. 2010 22:05
jj, od cigrady slapat do kopca je po celodennom slneni dooost zlozite
my sme boli ubytovani na Pod Raduc...od slanice slepa ulicka s jednym radom viliek ale pokial viem tak aj najdrahsie ubytovanie v Murteri.
ale zas vyhlad a more priamo pod oknom....my sme mali apartman 4+1 za 45 eur v roku 2008 asi 100 metrov od slanice. Bol to zaciatok juna.
avatar Re: MURTER Autem
11. 05. 2010 11:19
Na tej pirátskej lodi v Betine sa niečo platí alebo je tam voľný vstup? Nehrozí tam decku nejaké riziko poranenia?
Re: MURTER Autem
12. 05. 2010 13:46
Pirátská loď už není, bohužel. Prý se jim potopila, že byla ve špatném stavu, ale to se mi nějak nezdá. Na tom Murteru jsme skutečně bydleli na kopci, výhled stál za to, krása. K moři to bylo 5 minut pěšky, je pravdou, že jsem to chodila já s dcerama. Manžel za náma sjel autemsmiling smiley, parkoviště zdarma. Alespoň do loňského roku to tak bylo, jak bude letos nevím. Každopádně to zjistím, od 25.6. do 7.7. jsem opět na Murteruhot smiley, už aby to bylo.
Re: MURTER Autem
16. 05. 2010 11:14
zdravím Vás Světlano, mohu také požádat o zaslání fotek? Na SZ jsem Vám zaslala svůj e-mail ... Podle Vašeho popisu je Murter to, co hledám :-))
Předem moc děkuji :-)
Hezkou letošní dovolenou všem :-)
avatar Re: MURTER Autem
13. 06. 2010 14:21
Čo je ešte na Murteru "k videní" ? Sú tam aj nejaké pekné pláže s píniami hneď pri vode?
Re: MURTER Autem
25. 06. 2010 16:38
na ostrově Murter je toho hodně. když jdeš do Jezer, např. Slanica, Čigrada, Jablanac.

v Tisnu je krásný kostel s křížovou cestou a s venkovním areálem pro věřící
avatar Re: MURTER Autem
25. 06. 2010 21:43
leguán napsal(a):
-------------------------------------------------------
> v Tisnu je krásný kostel s křížovou cestou a s
> venkovním areálem pro věřící

Tak to tam určite pôjdem, ak nie pre iné, tak aspoň pre toto. smiling smiley
Re: MURTER Autem
02. 07. 2010 23:57
Pirátsku loď sme zažili, bola vyrobená pre amerických filmárov. Vozila výletníkov skoro až po Krka vodopády. Aj program so strieľaním mali super . No vraj sa potopila v prístave vo Vodiciach v nejakej silnej búrke. Ja tomu verím, posádka bola naozaj pirátska , holdovala alkoholu, len za tým bielym papagájom, čo mali na palube by mi bolo naozaj ľúto. Inak v Murteri na koci je dok a tam sa vyrábajú drevené lode. To je taká zaujímavosť ostrova. Inak je to v sezóne dosť preľudnéné, takže naozaj kľudná dovolenka tam nie je. No dvíhanie toho mosta je asi najväčšia atrakcia, hlavne pre deti.spinning smiley sticking its tongue out
Re: MURTER Autem
04. 07. 2010 13:38
Je to tam dobré pro děti i na plážích. Pozvolný vstup do vody a na Slanici i atrakce. Z vrcholu Raduče nádherný výhled na Kornati a v městečku super pizza.
Re: MURTER Autem
05. 07. 2010 19:01
Jo a ještě výlet na Kornati,ten je taky špica a koupit se tam v centru dá na každým kroku
Re: MURTER Autem
06. 07. 2010 11:27
Prosim poradte, chystame sa s priatelom na Murter ( ubytko bud murter alebo betina ) na prelome jula a augusta, chceme ist na blind - nie je problem zohnat ubytovanie? Ceny ubytka na chorvatskej stranke sa mi zdaju strasne premrstene - 50 eur a vyssie pre dvoch, naozaj je to tam tak drahe? Minuly rok sme boli na Krku a platili sme cca 40 € za krasny apartman s terasou a vyhladom na more. Hladame viac menej opustene zatoky vhodne na snorchlovanie, nie preludnene plaze a kupanie medzi kotviacimi lodami, co myslite, je Murter vhodna volba? Daju sa tam najst taketo miesta, aj ked sa ubytujeme priamo v Murteri alebo Betine a da sa tam dojst aj bez toho, aby sme museli ist autom? Asi privela otazok smiling smiley , ale presla som mnozstvo diskusii a nenasla odpovede, tak hadam mi niekto budete vediet poradit. DAKUJEM.
avatar Re: MURTER Autem
06. 07. 2010 15:20
milinka
- ten přelom júla a augusta je Murter dost plný, už jsem viděl dost lidí chodících od baráku k baráku s dotazy "Zimmer frei ? "....když se dojede na náměstíčko hned u mariny, tak tam je pár malých agentur a tam se nejdříne optat....
- ceny jsou rozdílné, a jako všude velmi úměrné vzdálenosti baráku od moře....
- na šnorchlování se nějaké více méně opuštěté zátoky najdou, ale zase moc toho není....je to směr z Murteru k volnému moři s výhledem na Kornati...
- zátoka u Betiny směrem k Tisnu je zase takový rozlehlý rybník, ale bydlet tam u moře je absolutní klid jinde nevídaný....
- vyhlášená krásná písečná pláž Slanica v Murteru je zase v sezoně plná jako Václavák v Praze..
- Murter i Betina mají i takové svoje městské pláže....
- prostě, na Murteru si vybere každý dle svého gusta....ale spoléhat, že najdu přímo to, mi nejvíc vyhovuje a navíc s ubytováním na blind, nevím, jinak popojíždět autem....
Re: MURTER Autem
06. 07. 2010 21:53
Mack: Dakujem velmi pekne za vycerpavajuce info, tak asi si to este s tym Murterom rozmyslime .... Este raz vdaka.
Re: MURTER Autem
10. 06. 2011 23:23
Budu letos pobývat v této oblasti. Jako fotografa mne zaujal kopec Raduč. Poraďte prosím jak nejlépe se tam dostanu. Kudy tam jsem si samozřejmě našel na mapě. Nikde ale nemůžu zjistit jestli mohu až nahoru autem, nebo kde by se dalo zaparkovat dole.
Díky
Re: MURTER Autem
09. 08. 2011 18:18
Nemáte náhodou kontakt, na ubytování v té vile Victoria?
Nemá pán případně stránky, či telefon, nebo meil?
Děkuji.
Kajka
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 237
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.