Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Maslenica

Autor slucho 
Maslenica
16. 07. 2007 22:47
Důrazně varuji před nabídkou na stránce www.maslenica.net Pobyli jsme 8 dnů ze zamýšlených 10 a pak jsme zklamáni odjeli,měli jsme to udělat 1.den,stejně jako rodina,která přijela týden po nás a jednou přespala a pryč!!
1.bydleli jsme jinde,než co je nabízeno a bylo domluveno (ne 130 ale 400m od vody,ne že by to bylo zásadní, ale proč nenapíše pravdu?)
2.útulné české apartmá mívá aspoň rychlovarku, mikrovlnku,solidní nádobí,teplou vodu ve sprše a na nádobí, PITNOU tekoucí vodu.Zde byla voda jen studená a pít se nedala, byla totiž slaná,chyběly příborové nože,na přivítanou ani čtvereček WC papíru (tristní...).
3.Do obchodu 30 minut pěšky, ve stejně vzdálené restauraci nevaří,vedou jen nápoje a zmrzlinu a kultura? Jednou týdně tancovačka v této restauraci...
4.K vodopádu na řece Zrmanji vás nevezmou, mají totiž(nevím jak dlouho už) porouchaný člun...
A co na to český zprostředkovatel tohoto pobytu? (přitom je to ze serveru Chovatsko bez prostředníka) Když si mu SMS postěžujete,pošle SMS, že ho to mrzí.Už nemusí,aspoň v mém případě...
Re: Maslenica
17. 07. 2007 17:55
Na tech strankach písou: "Apartmány jsou vzdáleny od moře cca 130 metrů, pěšky je to asi 4 minuty". Uz to je divne, ne? To skoro dve vteriny na metr grinning smiley
Re: Maslenica
17. 07. 2007 20:24
Slucho - jak sis moh tohle vybrat?! Už fotogalerie se zvířátky absolutně nic neříká (nebo naopak, mluví za vše). Ty kydy o nejčisčím moři apod. jsou taky dost průhledné. Suma sumárum - na těchto stránkách bych strávil max. 60 vteřin, natož abych si to objednal.

smiling smiley smiling smiley smiling smiley
Re: Maslenica
19. 07. 2007 10:29
No jo ,holt jsem naletěl, a na místě už jsem neměl energii něco hned řešit,už jsem se viděl ve vodě.A navíc, některé problémy se nejeví ihned tak ostře,teprve k tomu dozraješ...Ale to moře fakt bylo čistý, v tom teda nelhal,ale taky to byla jediná věc, na kterou ten agent neměl vliv...
Re: Maslenica
20. 07. 2007 21:55
Promiň, ale je to amatérská změť kydů. A lží. Asi nejčistčí moře v celém Středomoří!!! To je ta největší hovadina, co někdo může napsat. Ano, moře je tam možná čisté, ale to neznamená, že je nejčistčí z celého Jadranu, natož z celého Středomoří. To tam může rovnou napsat "možná budete spokojeni a pokud ne, je to váš problém, napsal jsem přeci možná".
Hlavně že tam má svoji fotku v plavkách, exhibicionista!
Re: Maslenica
22. 07. 2007 22:54
angry smileyNo řekla bych v Maslenici strašné moře,měli jsme letos v plánu jet někam k Primoštenu a po cestě se stavit tak 2-3 dny někde v Seline nebo vedle.Šli jsme totiž kaňon VELIKA PAKLENICA.Ovšem když jwsme vylezli z auta a viděli to hrůza moře, tak jsme šli skutečně jen tu PAKLENICU, která stála za to-krásné a sedli do auta a rovnou nevyspalí a ušlí uháněli po dálnici k Šibeniku, odkud jsme už jeli při pobřeží na krásné místo ROGOZNICE.Horší moře jak u Maslenice jsem viděla snad jen v KAŠTELÍCH nad Splitem ( popisuji v jiném vlákně).
Re: Maslenica
01. 06. 2008 19:19
Dobrý den od navýsost spokojených Žitňáků
V Maslenici jsme byli minulý rok spokojeni moc,až nás to tam všechno příjemě překvapilo.Ubytování u Želka bylo bez jediné chybičky,okolí a celá Maslenica i s mořem neměla chybu.Jediná naše připomínka se týká orientačního bodu na kraji Maslenice-nenašli jsme ten popisovaný dřevěný kříž,ale jeden velký kříž z leštěného mramoru-drobné chybičky se mohou vloudit.Toto jediné nám potom moc vynahradil celý pobyt a hlavně perfektní přístup paní Majerové - sestry majitele.Takže jste prostě asi neměli štěstí, ne každému se dá zavděčit. Na těch stránkách jsem také nikde nenašel nic o tom, že by tam mělo být nejčistší moře, moře tam je hezky čisté a klidné. A stránky nejsou komerční, majitel si tam prostě prezentuje asi svůj apartmán, k tomu má vystavené fotografie i své rodiny a přátel, myslím, že plní to co mají. A ti co tu mají stovky příspěvků a chtějí hodnotit, se asi nemají čím jiným bavit. My se tam určitě znovu vrátíme. Miloš Žitný (aspoň se podepíšu na rozdíl od ostatních)
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 227
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.