Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

MIMICE

Autor Ladygodiva 
MIMICE
15. 07. 2007 09:49
AHoj, prosím napište zda jste někdo byl s CK Dezka v Mimicích ve Vile Kennedy - chystáme se tam, prosím o nějaké zkušenosti a poznatky z tohoto místa. Děkuji!
Re: MIMICE
23. 07. 2007 14:13
ahojky, neviem ci ti uplne pomozem... Nebola som tam s CK Dezka ani vo Vile Kennedy. No poznam bola som v Mimiciach. Pisala som tu aj do fora moje postrehy. Skus si kliknut v hornej liste " Hledat " a zadat slovo Mimice...vypluje ti to vsetko kto tu co o Mimiciach napisal. Urcite tam to bude.
TAkze nechcem sa opakovat, tak len v skratke. Mne osobne sa plaz v mimiciach velmi velmi pacila. No zalezi co preferujes, ci mestke plaze alebo malebne zatoky. Mimice je ten druhy pripad. Ubytovanie v Mim. je pod cestou Jadr. magistralou, takze odpada prebiehanie cez cestu alebo tunely pod cestou ako je to napr. na inych miestach blizsie smerom na Omis. Rataj s tym ze ubytovanie bude pravdepodobne v kopci a k plazi sa dostanes cestou dole kopcom alebo schodmi, ale pre mna to nebolo nic strasne.
Plaz nieje velka, ale v porovnani s Pisakom vacsia su tam nejake tie stromy takze aj chladok. Sprcha este pred mesiacom fungovala, co viem tak minulu sezonu bola uplne mimo provoz. Voda je uplne super, cista ziadne velke kamene. Co este...su tam dve mensie terasky, da sa kupit pivo, cola...a zmrzka, v july stala 5 Kun, teraz to je mozno inak.
Este jeden typ, ak nemas uplne mala deti cela ta oblast stoji ze popozeranie.
Aspon ja som typ kt. nevydrzi lezat na jednom mieste...nieje to daleko Omis, Brela, Pisak, Lokva Rog., Baska Voda, Makarska...vsetko som si pekne presla smiling smiley Primeska doprava chodi stale aj na zastavkach vidiet stat ludi, takze doprava funguje aj takym sposobom ak nebudes autom.
Krasnu dovolenku
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 215
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.