Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Marina pri Trogire

Autor Miriam 
Marina pri Trogire
09. 07. 2007 22:55
Už dlhú dobu hľadám na fóre nejaký príspevok o tomto mieste.Nájde sa niekto kto by mi napísal svoje skúsenosti? Ideme tam 26.7. Ďakujem
avatar Re: Marina pri Trogire
10. 07. 2007 09:18
Zřejmě to bude tím, že od rekreace v HR se obecně očekává cosi jiného než Marina poskytuje. Jedná se o malou klidnou vesnici, kde je dominantní přístav rekreačních lodí, dva obchody nic moc, ale pečivo a víno se tam koupí. Jinak pár restaurací – nebýt toho přístavu zcela jistě by už zkrachovaly. Jak s koupáním v místě nevím, nepamatuji se, že bych tam viděl nějaké vhodné (to ale neznamená, že někde stranou není). Jinak se jedná o záliv – rybník. Byl jsem před 2 roky v Poljici – v podstatě téměř plynule na Marinu navazuje [www.ihvar.cz] a tam to pro vnoučka-kloučka bylo ideální. Pravdou je, že pokud bychom jeli bez něj, asi by to chtělo jinam.
Přes uvedené se jednalo o vydařenou dovolenou, ale to je spolurekreantech….. spinning smiley sticking its tongue out

Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 85
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.