Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kemp na dalmackych ostrovech v dosahu pristavu nebo vylet za koupanim lodi s prespanim na lodi

Autor Svata 
Kemp na dalmackych ostrovech v dosahu pristavu nebo vylet za koupanim lodi s prespanim na lodi
27. 06. 2007 12:56
V Srpnu jedeme na 14 dni do Splitu a rad bych aspon na 2 dny vyrazil nekam za peknym koupanim mimo mestske plaze - laka me treba predstava nejakeho ostrova.

Problem je, ze nebudeme mit auto - takze jsme odkazani na lode, trajekty, autobusy a kam se dojde pesky.

Muj dotaz tedy zni - poradili by jste prosim nejake misto s kempem (nejlepe na ostrove Vis, Brac, Hvar atd.) dosazitelne snadno ze Splitu lodi a kam se da dojit snadno pesky z pristavu, takze tak do 5-ti km od pristavu, nebo dojet snadno mistni dopravou?

Pripadne druha varianta, zda neporadaji ve Splitu nejake vicedenni vylety lodi s koupanim a prespanim na lodi. Vim ze existuji podobne tydenni pobyty, ale ja bych potreboval neco pouze na 2-3 dny.

Predem diky za napady
Svata
Re: Kemp na dalmackych ostrovech v dosahu pristavu nebo vylet za koupanim lodi s prespanim na lodi
28. 06. 2007 09:02
Ohledně Hvaru se obrať na paní Jitku Carić - je to češka, která žije na Hvaru a určitě ti poradí, co je v dosahu přístavu Stari Grad, myslím, že kemp tam je, tuším že Jurjevac nebo tak nějak. Jinak na koupání a výlety do okolí Stari Gradu se mrkni na web ihvar.cz, tam najdeš spoustu tipů. Podle mojí zkušenosti z loňska u trajektu stojí domorodci a odchytávají turisty s nabídkami na ubytování, takže by vás určitě i odvezli na místo. Na Paní Jitku Carić je e-mail jitka.caric@vip.hr
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 101
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.