Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Vinišče

Autor Vendys 
Vinišče
25. 06. 2007 10:13
Dobrý den,mám velikou prosbu.V srpnu jedeme na dovču do Vinišče přesně do apartmánu "Mirjana",majitel Ivo Milkovic adresa Artina 25.
Pokud máte někdo zkušenost s tímto místem,budu vděčná za info...jaké je koupání,příroda,dostupnost obchodu atd.Jedeme s 2 dětmi věk 4 a 8 let.Děkuji
avatar Re: Vinišče
25. 06. 2007 11:56
Jak jsem už někde tady psala Vinišče je malá, klidná vesnička. Letos sem jedeme už po 3, protože nám právě vyhovuje ten klid. Žádné hotely ani hlučné diskotéky.
Je tady obchod se základními potravinami, pekárna, pošta se směnárnou, nějaké menší restaurace. S ovocem a zeleninou je to horší, většinou se prodává z auta a v tom horku nic moc.Lepší je zajet do Mariny nebo až do Trogiru na trh. Docela levně se dá koupit víno a rakije.A čerstvé ryby přímo od rybářů,to Vám domácí určitě poradí. Co se týká koupání, tak na "městské" pláži jsou kamínky a poměrně mělko. Na levé straně zátoky při pohledu z pevniny spíše betonová plata+schůdky do moře a na pravé staně kameny. Pro malé děti ale špatně přístupné.Večer na procházku kolem celé zátoky, ale jinak se nikam moc nedá jít. Nevím, na které straně zátoky je Váš partmán. Když napíšete svůj mail tak Vám pošlu nějaké fotky.
Re: Vinišče
25. 06. 2007 19:31
Posílala jsem Vám e mail soukromou zprávou...doufám že došel a těším se na fotky.děkuji
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 225
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.