Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

PAG - CK Tomitour

Autor GABAZ 
PAG - CK Tomitour
06. 06. 2007 07:34
Zaujímalo by ma, či má niekto skúsenosti s CK Tomitour. Ponúkajú zájazdy na PAG.
Re: PAG - CK Tomitour Tičič
06. 06. 2007 15:37
Ráda bych se zeptala, jestli někdo nebyl v Penzionu Tičič od TOmitour?Chceme tam jet s dětma 3 a 5 let, tak by mě zajímalo jak to je daleko do obchodu či centra a zda je z Povljany autobusový spoj třeba do Pagu?
Anonymní návštěvník
Re: PAG - CK Tomitour
06. 06. 2007 18:01
Mrkněte se oba na vlákno Pag-Povljana a projděte vlákna já byl vloni s Tomi tour na Povljaně v Tičiči a mám tam příspěvky když tak odpovím soukromým e-mailem.Jen opakuji pro nenáročné!!!!!!
Re: PAG - CK Tomitour
06. 06. 2007 19:07
Byli jsme s Tomi v Povljaně v kempu Tomi a katastrofa!!!!!!!!!
Anonymní návštěvník
Re: PAG - CK Tomitour
06. 06. 2007 20:09
Souhlasím s chipem na kemp Tomi si za mého pobytu stěžovalo více lidí a i syn od mé kolegyně který jel až měsíc po mém pobytu do kempu tak reklamoval-takže znovu píši penzion Tičič je v dolní části Povljany 30 metrů od písčité pláže,poblíž restaurace,cukrárna obchod je v centru,pokoje jsou vybaveny celkem jednoduše starším nábytkem na přespání to stačí,není klimatizace,některé pokoje mají společné sociální zařízení,dole je velká jídelna,jíst se dá i venku,kuchaři byli čeští,strava dobrá,do kempu se dováží,velký dvůr,moře bylo až moc teplé,na nákupy do centra asi 20 minu
t,pláž menší asi 100m písčitá s jednou sprchou.Toť vše PRO NENÁROČNÉ!!!!!!!!!!! Moje osobní zkušenost s Tomi není příliš dobrá.
Re: PAG - CK Tomitour
06. 06. 2007 21:33
Děkuji za info, nároční nejsme, v čechách jezdíme pod stan, tak si myslím, že nám ten Tičič bude stačit.
Re: PAG - CK Tomitour
07. 06. 2007 20:22
Stany v kempu byly před dvěma roky tragické. Nahňápané na sobě neuvěřitelně na husto. Lidé mezi stany pak měřili rekordní teploty. Bylo to k nevydržení. Pamatuji si i přes 60. st. C. Vzduch se ani nehnul. Ona se ten rok přehnala vychřice a vyvrátila v kempu skoro všechny stromy.

Mám dokonce pocit že stany byly i bez el. a lednice neb většina lidí měla stravu jako součást dovolené. Vybavuji si divadlo kdy mamina s miminem chtěla rychlovarnou konvici na sunar. Natáhli jí kábl, dali konvici a .... pak to začalo. Lidé se sesypali na delegáty, že oni chtějí taky konvici a proč jen ona... No na pozvrac.

My byli v kempu chatičkách (tzv. bungalov) a tam vše Ok. Jen bacha jak zapršelo komáři šli v milionech do boje. Bez chemie se nedalo přežít. Naštěstí místní obchody s tím počítaly a měly všelijaké ty rejdíky a biolity.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Petr_K (08. 06. 2007 23:16).
Anonymní návštěvník
Re: PAG - CK Tomitour
07. 06. 2007 20:26
Jo pravda komáři útočí v hejnech doporučuji repelent a něco do zásuvky na noc.
Re: PAG - CK Tomitour
08. 06. 2007 12:08
Nevím, jak dnes... Já byla s TOMI dvakrát, jednou v Mandre v penzionu a jednou v Povljaně v kempu. Řekla bych, že kvalita odpovídala ceně, která byla tenkrát hodně nízká (mám dojem že ten kemp byl snad za 4 tis. na osobu s dopravou a plnou penzí). Byly to moje první dvě dovolené u moře, v době, kdy jsem po mateřských každou kačku obracela, takže bych řekla, že jsem byla dost spokojená. Na druhou stranu připouštím, že dnes už by mi asi tahle úroveň nestačila... Ale v každém případě v kempu byly (tenkrát) mimořádně čisté sociálky a stany pod stromy, takže horko bylo přijatelné. Varnou konvici jsem si vezla vlastní a mám dojem, že i všichni okolo... Elektrika ve stanech nebyla, ale zásuvky byly porůznu po kempu, lednice společná vždy pro větší počet stanů - pobyt byl i se stravou, tak jsme tam odkládali jen tu a tam nějakou drobnost. Programy pro děcka snad každý den a líbilo se jim to... Ale je to už asi sedm let.
Re: PAG - CK Tomitour
08. 06. 2007 23:19
Jsem rád, že s tou elektrikou jsem to pamatoval. Jak říkám 2005 padly stromy do jednoho a kemp stál na louce a slovy písně .."a slunce pálí jen"...
Sociálky na 1 však zůstaly - čistota i počet.

animační program ani jeden. jen půjčení spol. her a kyblíčků na písek



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Petr_K (08. 06. 2007 23:21).
Re: PAG - CK Tomitour
09. 06. 2007 16:24
ad rok 2005, byli jsme tam v tom roce začátkem června, přišla bóra a stany včetně jejich vybavení lítaly po kempu, hotová katastrofa, stromy bambelaly nebezpečně nad nima a odstranění nalomených větví nebezpečně visících jsme se nedočkali...kemp vlastní nějaká chorvatka Zlatica, která má vše na háku a akorát by vybírala peníze,hříšné, za poničené vybavení, židle plastové, u nás za 50 kaček, chtěla platit asi 150 kč,takže se nedejte...ad strava - studená a nedobrá
Re: PAG - CK Tomitour
10. 06. 2007 15:10
Dakujem vam velmi pekne za nazory, necakala som nejaky luxus, ale z uvedenych skusenosti mam zmiesane pocity, takze asi to necham tak. Povodne sme uvazovali o spolocnej dovolenke vlastnou dopravou do apartmanu, pripadne vlastneho stanu. Manzel ma vsak uz malo dovolenky, takze som uvazovala o dovolenke do stanov autobusovou dopravou. Keby mi niekto vedel doporucit Ck, ktora robi zajazdy do kempov autobusmi, bola by som rada. Nemusi to byt na Pagu.
Re: PAG - CK Tomitour
10. 06. 2007 17:34
myslím, že CK Favorit a také slovenská Ck Tiptour - ti mají výhodnější ceny než naše CK
Re: PAG - CK Tomitour
11. 06. 2007 09:05
Pro Gabaz. Nevím, zda něco podobného funguje na Slovensku, vlastně nevím ani, jak moc je to rozšířeno v jiných místech u nás. Ale moje první pobyty s dětmi u moře byly organizovány zdejším Domem dětí a mládeže. Samozřejmě je to nakonec stejně od cestovky, ale pokud je v čele "domečku" někdo schopný, obvykle si předem sežene dost informací, aby se nešláplo vedle. I ten můj pobyt od TOMI na Povljaně byl tenkrát vlastně přes domeček a v té době to přiměřenou kvalitu mělo. Někdy bývá i výhoda ceny - domeček obsadí buď celý autobus nebo jeho značnou část a tedy se slevou, takže se pak dokonce může stát, že to rekreanta vyjde levněji, než kdyby jel s CK přímo... Ale fakt neručím za to, že to, co funguje u nás, popř. v okolních malých městech, je běžné všude...
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

mdr
Hosté: 89
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.