Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Primosten a okoli.

Autor Pfemir 
Primosten a okoli.
23. 05. 2007 14:45
Dobry den.
Jako kazdy rok, tak i letos resim kam na dovolenou, resp. kam do Chorvatska. Loni jsme byli na Peljesaci (Borak) a bylo to super, ale je to daleko. Letos bych rad nekam blize a protoze mam rad aspon trochu otevrene more, zameril jsem se na oblast okolo Primostenu. Nasel jsem tu letoviska Primosten, Bilo, Dolac, Razanj, Rogoznica a Zecevo. Potreboval bych poradit, jake jsou zde plaze. Snazil jsem se to vysledovat z nejakych fotek, ale nevim. Jde mi o to, ze jedem s dcerkou (4 roky), tak aby tam byl trochu pristup k mori, ne nejake skaliska a balvany a taky ne betonovy plata. Idealni jsou mensi oblazkove plaze. Z tech fotek se mi zdalo, ze Razanj a Dolac jsou dost skalnate, Rogoznice nevim, plaze v Primostenu se mi zdaji byt dost nacvakane, ale nevim na ktere jsem se dival, mozna jsou tam i nejake mensi, opustenejsi, neznem to tam. Navic se mi zdalo, ze napr. plaze v Rogoznici jsou v nejakem hlubokem zalivu, takze tam toho otevreneho more asi moc nebude.

Diky moc za jakekoliv rady a velmi rad i uvitam nejake kontakty na ubytovani (2+1, prelom cervenec-srpen).

Jeste jednou diky.
Re: Primosten a okoli.
23. 05. 2007 20:36
Dobrý večer Pfemir, v Rogoznici je opravdu výhled na otevřené moře (pouze pár malých ostrůvků asi 2 nebo 3). Bydleli jsme v oblasti Kanica kde je pobřeží skalnaté a sem tam oblázkový vstup do moře. Směrem do města je větší oblázková pláž kde by to dceři naprosto vyhovovalo. Je to také dobrý výchozí bod na výlety do Primoštenu, Splitu atd.. Podle mě je Rogoznica dobrá volbayawning smiley
Re: Primosten a okoli.
23. 05. 2007 21:55
V Dolacu je jedna malá pláž s oblázky a jedna větší s velkými plochými kameny, v Primoštenu jsou všechny pláže oblázkové.
Anonymní návštěvník
Re: Primosten a okoli.
24. 05. 2007 09:05
Ahoj,poslala som ti nejake foto na email.
Re: Primosten a okoli.
24. 05. 2007 11:02
Jedu do Ražanje 15.6. tak pak ti můžu poreferovat. Dle informací od Pitta a dalších a několika dostupných fotek se zdá, že v zátoce Mezaroca by mohly být vstupy do vody oblázkové, zatímco v jižnějších zátokách jsou spíše skály a betonová plata.
Re: Primosten a okoli.
24. 05. 2007 12:17
Dekuji vsem za prispevky a za fotky. Nedaji se nekde sehnat mapky jednotlivych letovisek, protoze tam je zatoka takova, zam zase onaka, takze se v tom zatim moc neorientuji. Nasel jsem na internetu i nejake apartmani, ale nemam tuseni jestli lezi v te zatoce nebo nejake jine. Nerad bych prechazel treba 1/2km z jedne plaze na druhou.
kik
Re: Primosten a okoli.
29. 05. 2007 20:46
V Primostenu jsou prevazne oblazkove plaze, ale pokud jedete s ditetem, mohli byste se koupat na plazi u hotelu. Je tam takovy zaliv s pisecnou plazi a pozvolnym vstupem do vody a je to i trochu chraneno pred vlnami. Navice ostatni plaze, snad s jen krome plaze u pristavu, jsou otevrene na volne more a proto na nich musite na ostatnich plazich pocitat casto s pomerne slusnymi vlnami.S Rogoznici zkusenosti nemam, mozna byste jeste mohli zkusit Vinisce, kde je na konci zalivu pomerne velka plaz s pozvolnym vstupem. Neni tam sice volne more, ale na druhou stranu je to klidnejsi misto.
Pokud se tyka ubytovani, na webu je odkazu dost. Ja si loni a letos zajistil ubytovani pres [dalmatiatours.com] a neco se da najit na www.primosten.hr. Pokud se tyka Primostenu, dejte si hlavne pozor, abyste nebydleli na magistrale, protoze v sezone tam byva hodne velky provoz.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 170
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.