Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Pláže Gradac

Autor Marianek 
Pláže Gradac
17. 04. 2007 09:15
Chtěl jsem se zeptat, jestli tobogán na pláži v Gradacu je volně přístupný pro všechny děti nebo je součástí nějakého hotelového komplexu. Dále jestli za za něj něco platí.
Re: Pláže Gradac
17. 04. 2007 17:38
Do Gradacu jezdím od roku 2003 - Hotel Labineca - zmíněný tobogan není součástí žádného hotelu je na téměř na konci ulice s obchody a vždy - od roku 2003 jsem ho neviděl v provozu.Loni v červnu bylo vidět že se něco chystá-někdo tam pracoval na zprovoznění ale do 20.6.06 to nebylo.Dle mne je starý a není na dobrém místě - své děti ani vnoučata bych na něj nepustil!!!
Re: Pláže Gradac
18. 04. 2007 09:05
Byli jsme v Gradacu v září 2005 a 2006 a vypadalo to, že už mají po sezoně, protože v provozu nebyl. Ale matně si vzpomínám, že tam byla cedule s cenou - 5 kun. Takže v sezoně asi funguje. Ale jak psal fanda, je na úplném konci města.
Re: Pláže Gradac
18. 04. 2007 09:37
Díky lidičky za odpovědi. Já jen, že letos do Gradacu mířím, a na fotografiích města jsem ho viděl a vipadal docela slušně, tak jsem myslel, že syn (9) by měl radost. No ale jak to vypadá, bude se muset spokojit jenom s mořem :-)
Re: Pláže Gradac
18. 04. 2007 10:28
Byli jsme v Gradacu loni od 22.8. do 4.9. a tobogán v provozu nebyl a ani to nevypadalo,že by byl funkční. Pláže jsou přístupné všem. Nemusíš se spokojit jen s mořem,ale je tam blízko do Bosny a Hercegoviny - Mostar - nádhera, taky jsme si projeli Pelješac a tam se nám ta moc zalíbilo, že jsme se rozhodli letošní dovolenou strávit tam.
Re: Pláže Gradac
18. 04. 2007 15:43
my jsme byli v Gradacu v červenci 2005 a 2006 a tobogán byl v provozu a cena je 5 kun za 5 jízd.spinning smiley sticking its tongue out
lucy
Re: Pláže Gradac
22. 02. 2008 14:56
Zdravím. Vybrala jsem si na dovču s rodinou Gradac. Můžete mi někdo říct, jestli se máme ubytovat na sever od centra nebo u jižní pláže? V centru bydlet nechceme. Máme dvě děti 5 a 8 let.
Re: Pláže Gradac
22. 02. 2008 22:23
To je jedno kde se ubytuješ,na obou stranách jsou oblázkové pláže vhodné pro děti,pinie nad plážemi. Podél pobřeží Gradacu je promenáda. Gradac je stupňovitý k magistrále a největší kopec je nad hlavní silnicí / tam jsme bydleli a nedoporučuji /.
Re: Pláže Gradac
26. 02. 2008 12:49
V Gradacu jsem byl loni, bydleli jsme v apartmanech hned vedle Laguny. Jih nebo sever ? Tezko rict, prislo mi ze na te nasi severni strane byl vetsi klid, nez na te jizni, kde je vlastne promenada s obchudky a bary. Takze nam s malymi detmi vyhovovala spis ta severni strana. Co se tyka plazi, na jizni plazi prechazelo oblazkove pokryti na nekterych mistech v hodne jemny sterk az skoro pisek. Na severni plazi klasika oblazky. Na tobogan jsem se moc nezameroval. Byla u nej cedule 5kn to uz tu nekdo psal, ale vzhledem k tomu jak vypadal onen herberk a jak vypadala dojezdova plocha bych na nej sve dite nepustil ani zadarmo.
Pokud budete uvazovat o vyletu lodi tak s malymi detmi moc nedoporucuju. Jeli jsme jen na fishpiknik na Peljesac. Slecny co prodavaly vylety tvrdily, ze lod nepojede na ostrov dele jak 1,5 hodiny. Nakonec trvala plavba o hodinu a neco dele. Start je totiz z Gradacu a objizdelo se pobrezi, a v kazde destinaci se nalodovali dalsi lide, pro deti to bylo docela hodne umorne. Nejlepsi je s detmi se usadit na spodni palube, ktera byla cela kryta a mam takovy pocit ze snad i klimatizovana. Male doporucenicko. Pokud se Vam s detmi podari sednout si na spodni palubu krytou pred sluncem a nechcete se na zpatecni jizde s prckama skvarit na horni palube na slunci, nechejte si na zastavkach nejake veci na mistech. Blahove jsme si mysleli ze si kazdy pri zpatecni ceste sedne na sve misto na kterem jel tam. Pri navratu na lod jsme zjistili, ze se na 'nasich' mistech uvelebili uplne jini lide, kdyby meli male deti nereknu ani popel ale vsem bylo tak kolem 40. Meli jsme co delat, aby tu 2,5 hodinovou cestu zpet na primem slunci deti preckali bez ujmy.

Hezkou dovcu.

--
TomKa



Upraveno 1krát. Naposledy upravil tomka (26. 02. 2008 12:50).
Hanďule
Re: Pláže Gradac
26. 02. 2008 15:20
Nám se také libíla víc severní strana, zdál se nám pěknější výhled do okolí a větší klid oproti té jižní.
Když čtu o dětech na lodi, musím si vzpomenout na loňský zážitek. Při cestě na Korčulu si mladý pár s asi rok a půl starým chlapečkem sedl právě na horní palubu, kde jsme byli my. V okamžik, kdy přišli, byla ještě skoro celá loď prázdná, tak že bylo na výběr. Chlapeček podle jejich vyprávění celý pobyt odmítal nosit botičky, rodiče mu v tom nijak neodporovali, přestože měl neustále do krve ukopané palečky. Paní se smála, jak jim doktorka vynadá, až přijdou po dovolené na očkování. Při cestě samozřejmě neměl pleny, aby mu nebylo horko a tak neustále čůral na palubu, teklo to nejen na nohy rodičů, ale občas se trefil i na spolucestující, hádám že asi na ty neohleduplné čtyřicátníky. Zlatý hřeb nastal v momentě oběda, když se těsně vedle papajících lidí pořádně vykakal.thumbs up smiley
Re: Pláže Gradac
26. 02. 2008 21:07
Mazec. eye popping smiley

Tak o tuhle atrakci jsme prisli. My jeli jen na Peljesac. smiling bouncing smiley

--
TomKa
Re: Pláže Gradac
27. 02. 2008 15:50
V Gradaci je lepe ze strany od Bristu,kdyz je vetrno.Jste pekne schovani a muzete se koupat, ale na druhe strane u promenady se neda za vetru koupat,jsou dost neprijemne vlny.V Gradaci je v srpnu nejlevneji vubec ze vsech stredisek na makarske riviere.Ovoce tady koupite velice levne,ubytovani je taky levne a da se sehnat i hned u plaze.Tady jsou nejake fotky i z Gradace.
[picasaweb.google.at]

Fanky
lucy
Re: Pláže Gradac
06. 03. 2008 12:42
Děkuji za rady a informace i vtipné.
Všichni jste se shodli, že v Gradaci je lépe na severní pláži, tak jsem si teda zamluvila s rodinou apartmán u severní pláže.
Výlet lodí ještě promyslím, aby se nám nestalo, že po dovolené budu psát taky nějaký vtipný příspěvek z plavby. Neplánujete někdo s dětmi do 9 let taky Gradac. Mají tam v termínu 13.7.-23.7. ještě jedno studio volné.
Re: Pláže Gradac
06. 03. 2008 18:49
smileys with beer



Upraveno 1krát. Naposledy upravil pavkakral (07. 03. 2008 11:42).
avatar Re: Pláže Gradac
07. 03. 2008 06:57

"Severní pláž" v Gradacu,bíle budovy vpravo -komplex hotelu Labineca, v pozadí letovisko Brist....v sezóně komplet plné ....
lucy
Re: Pláže Gradac
07. 03. 2008 07:15
To je akorát. Já mám 2 holky 5 Sabinka a 8 Nikolka let. Třeba se na pláži potkáme. My pojedeme asi jenom 4, když už nikoho neukecáme. Budeme v apartmánu Gradana od 13.7. to je někde nad těma hotelama.
Re: Pláže Gradac
07. 03. 2008 07:42
Kabinet302., krásná fotka. V popředí není vidět budovy Laguny, tam to neznáš ?smiling smiley
avatar Re: Pláže Gradac
07. 03. 2008 11:20


Toto je pláž před hotelem Laguna....v plné sezóně.
Re: Pláže Gradac
07. 03. 2008 15:05
To vypadá děsivě...smiling smiley
avatar Re: Pláže Gradac
11. 03. 2008 06:57
Depandance Laguna - můj dojem z pobytu.
V Gradaci v depandanci Laguna jsme byli vloni 3.týden v srpnu. Byli jsme ubytováni ve 2. poschodí směrem k hotelu. Z pokoje jsme na moře neviděli kvůli vegetaci....Pokoje byli jednoduše zařízené s koupelnou a WC, každý měl malý balkonek směrem k moři. Parkování auta je v areálu hotelu, bylo zdarma ,ale obsazené, musí se chytit místo...nebylo pod stromy, svítí tam skoro celý den slunce.
Na jídlo se chodilo do jídelny u hotelu, což je tak max 100 m. Snídaně byli od 7 do 9 a večeře od 17 do 20. Výběr jídel byl celkem dobrý, mohlo se jít i několikrát si přidat, nikdo to nekontroloval....jídlo kromě makrel bylo spíše středoevropské. K dispozici byla po večeři zmrzlina a zeleninový bufet, melouny, saláty apod.
K vodě jsme chodili na severní stranu....až na konec pláže, kde se scházejí nudisté...je to sice hned pod cestičkou do Bristu, ale dá se vybrat i místo, na které z cesty není vidět...
Pláž pod hotelem, kde jsou i sprchy byla nepřestavitelně zaplněná......Jednou jsme byli i na jižních plážích, sice jsou hezčí než ty severní, ale lidi tam leží ve čtyřech řadách...tělo na tělo....nebylo to ono.....
U hotelu na terase každý den večer hrála skupina „Profesionalci“....takové celosvětové a chorvatské ploužáky....dalo se i posedět, zatancovat.
Ve večerních hodinách byla v permanenci promenáda...kde na každém kroku byla kavárnička s televizí, zmrzlinou.....dlouho do nočních hodin....
Co se týká čistoty vody, záleželo, odkud foukal vítr a jaké byli proudy. Jednou se vítr otočil, foukal od severu a ze dna se zvedl nějaký usazený sajrajt a voda se zakalila, pokryla se pěnou a skoro celé dopoledne lehce smrděla.....aspoň tam jak jsme byli my. Jinak celkem v pohodě, i když už jsem viděl v Chorvatsku průzračnější moře než v Gradacu.
Zajímalo mě taky hřiště na míčové hry...to bylo u hotelu Labaneca...i koše na basket....ale oplocené.....U Laguny jsou 3 kurty na tenis....za úplatu přes recepci....
Celkové shrnutí: Nebylo tam nejhůř, ale děkuji, příště jinam. Nejvíce mě tam vadilo, že mezi hotelem a depandancí je kuchyň. Od rána od šesti do večera do 10 se tam ozývají zvuky z mytí nádobí....a každý den ráno hned po šesté vyváželi popelnice....taky pěkný rachot. Možná v pokojích orientovaných jižním směrem hluk nebyl tak velký....



Upraveno 1krát. Naposledy upravil kabinet302 (11. 03. 2008 06:59).
Re: Pláže Gradac
14. 04. 2008 21:49
tu lucy:
nejmenuje se ten apartman Dragana ?
Tam se totiž letos již po čtvrté chystáme :-)
suze
lucy
Re: Pláže Gradac
18. 04. 2008 13:02
Náhodou je, chyba se vloudila. Je to Dragana. Nejedete ve stejnou dobu?
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 186
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.