Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kam na Pelješac za šnorchlovnáním?

Autor Fisanda 
Kam na Pelješac za šnorchlovnáním?
22. 01. 2007 00:18
Nezblobte se na mě, že otvírám další téma, ale už celý týden procházím toto fórum a vybírám místo na letošní dovolenou, ale čím víc toho pročítám, tím míň jsem rozhodnutá, kam vyrazit. Vím jen to, že našim letošním cílem bude poloostrov Pelješac, ale nemůžu se rozhodnout pro konkrétní místo. Na dovolenou se chystám s manželem, oba jsme velicí nadšenci šnorchlování, jsme mladí a docela klidní :-), takže nepotřebujeme diskotéky, spíš malinké plážičky poskytující soukromí a hlavně bohatý podmořský život, zkrátka aby se bylo v moři na co koukat kromě ježků a kamínků :-) Často tady zazněla jména vesniček jako Dingač Borak, pak zas někdo chválil Potočine, Podobuče. Nepotřebujeme pozvolný vstup do moře, protože mimča zatím ještě nemáme, vyhovujou nám naopak skaliska a trošku divočejší příroda. Můžete mi poradit, která z těch pelješackých vesniček by byla pro nás nejvhodnější? Díky moc.



Upraveno 2krát. Naposledy upravil Fisanda (22. 01. 2007 00:20).
Re: Kam na Pelješac za šnorchlovnáním?
22. 01. 2007 08:49
Re: Kam na Pelješac za šnorchlovnáním?
22. 01. 2007 20:10
Jsem líná podívat se na mapu a tak se ptám. Kde je Borje?smoking smiley
Re: Kam na Pelješac za šnorchlovnáním?
22. 01. 2007 20:31
Což o to, Borje jsem našla - je mezi Orebičem a Podobuče, ale nenašla jsem žádný kontakt na nějaké ubytování, pouze apartmán pro šest lidí. Tak jsem hledání ubytování v Borje pro dva po několika hodinách vzdala a rezervovala apartmán v Boraku. Tak snad nějakou tu hvězdici a rybičky v moři uvidíme i tam...



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Fisanda (22. 01. 2007 20:31).
Re: Kam na Pelješac za šnorchlovnáním?
22. 01. 2007 20:33
tak to se tam možná potkáme. Pokud jedete na konci srpna.cool smiley
Re: Kam na Pelješac za šnorchlovnáním?
22. 01. 2007 21:00
Nee, na začátku července. Po přečtení fóra jsem kontaktovala CK Šárky Koucké a máme to zamluvené u ní.
Borak je na šnorchlování v pohodě. V pondělí jsme odtama přijeli. Potápěli jsme tam přes víkend a byla to pohoda......
Na Peljesaci je vsude co videt pri potapeni.Vlastni zkusenost z Oreice konec srpna zacatek zari je tam super!!! Ani se nemusite potapet,staci par metru od rehu na lehatku a vidite vse,jak v akvarku,vcetne rostlin,ryb a vseho,co k tomu patri.Muzete hodiny koukat dolu do vody,jen bacha na spaleni.Ja jsem byla skoro uz vsude v Chorvatsku,ale tak cistou vodu jsem jeste nikde nevidela!!
Janule
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 181
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.