Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Zaostrog

Autor byas 
Zaostrog
08. 01. 2007 12:53
Prosím pište co nejvíc info o Zaostrogu . Všem moc děkuji.
Světlana
Re: Zaostrog
08. 01. 2007 15:01
Zaostrog je moc pěkná a klidná vesnice. V místě malá promenáda, hospůdky, stánky, pošta, i park pro děti. Krásné procházky podél pobřeží a když se trefíte na nějakou rybářskou noc, tak i s dětmi vydržíte do rána. Naše holky to tam milují, hlavně pravou stranu pobřeží,kde jsou u břehu skaliskové ostrůvky. Tam i malé děti šnorchlují, okolo malých skalnatých ostrůvků spousta hvězdic, sépii a drobných barevných rybiček. Ale i na hlavní pláži je to prima, moje 10 letá dcera tam ulovila chobotnici(spíš chobotničku) , důkladně prohlédla, vyfotila a pustila zpět. Určitě se vám tam bude líbit, jo a je tam zajímavý kostelík k prohlédnutí.,
Re: Zaostrog
11. 01. 2007 23:20
Byl jsem tam po dva roky za sebou. Ubytování v samostatné vilce s přístupem na soukromou pláž (neprůchzí). Je to na konci Zaostrogu ( po magistrále) u pěkné vilky vpravo u cesty je vracečka zpět směrem ke kempu a dále až do centra.A hned po levé straně jsou dvě vilky, z nichž tu druhou pronájíma paní Vedrana, vlastnící i penzion.Sjezd do garáže hned z cesty,dále dvě ložnice se sociálkou v patře, dole obyvák,kuchyň,další WC, velká terasa z poloviny zastřešená pár metrů nad mořem, venkovní sprcha,pás schodů a jste na plážičce. Jen jednu nevýhodu, druhý rok nám až při placení zvedla cenu a to nás naštvalo a další roky už jsme na Hvaru - Ivan Dolac - super !
Re: Zaostrog
12. 01. 2007 03:35
Světlana napsal(a):
-------------------------------------------------------
>(...) a je tam zajímavý kostelík k
> prohlédnutí

Kostelik?smiling smiley Tam je nejen kostel ale i frantiskansky klaster.

Byli jste na vylete v Makarske? Snad jste videli tam pomnik s postavou muze na Kacicevom namesti (hlavni namesti v centru Makarske). Ten muz je Andrija Kacic Miosic, znamy chorvatsky basnik a frantiskan z 18. st., ktery byl pohrben prave v tom klasteru (narodil se jinak v sousedni obci Brist).
Re: Zaostrog
24. 01. 2007 15:54
Ahoj,může mi někdo dát radu?Prvně jsem vybírala Pag,potom Murter,Omiš-ze všeho sešlo.Teď jsem se s výběrem dostala až "dolů"-Zaostrog-ap.Arab nebo Brist-ap.Lora.Pojedem autobusem,takže se potřebujem pohybovat pěšky.Jesti někdo zná tyto ap.,případně může písnout nějaké další informace,které tu ještě nezazněli,určitě mi to pomůže.foto taky potěší.Dík R
Re: Zaostrog
24. 01. 2007 18:11
Jako městečko se mi více líbí Zaostrog,ale pokud jedeš autobusem,tak bych raději volila Brist.Dá se pěknou procházkou po pláži dojít do blízkého Gradacu,kde je alespoň nějaký večerní život.
Re: Zaostrog
31. 01. 2007 14:29
Zaostrog můžu doporučit na konci září a nebo v květnu.Jinak je to velkokapacitní kravín, horší než Bibione.Jediná krásná věc ja Biokovo za tebou...Znám to tam velmi dobře už od 83 roku,ale posledních 6_7 let fakt hrůza v sezoně.Nešetři a zajedˇ pár kiláků níž do malých vesniček na Pelješci...I v létě se ubytuješ do 10 Eur, přijedeš po druhé a už jsi domácí za 8 Eur atd.Třeba u Malo more - strana blíž k pevnině je za 5 E pořád...na koupání a potápění ovšem nejlepší strana ke Korčule a Mljetu..
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 191
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.