Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

brzet

Autor majocka 
brzet
02. 01. 2007 13:12
ahojte,
chcela by som informáciu, ktorá CK na Slovensku má v ponuke pavilony Brzet pri Omiši, prípadné ďalšie info o Brzete.
dakujem
SOS
Re: brzet
06. 01. 2007 20:26
Vitkovice SK, CK Satur, Pegas
My sme tam boli minuly rok /2006/ v auguste cez Vitkovice. Izba a ubytovanie boli 3xOK, starva sa opakovala, ale celkom dobra. Plaz - pred hotelom nic moc. My sme chodili smerom na Omis asi 200 m, kde sa zacinala hlavna cesta tam to bolo super a sukromie.
Re: brzet
08. 01. 2007 08:21
ďakujem
Re: brzet
02. 02. 2007 01:56
V Brzetu jsem byla v září 2006, od Čedoku.
Pokoje jsou sice trošku jako králíkárny, ale nově zrekonstruované a vevnitř moc pěkně zařízené, všechny mají balkon s výhledem na moře. Výhoda tohoto místa je, že tam ještě nejezdí tolik turistů, protože vápenka, která byla asi 300 metrů od pavilonů, je čerstvě zbouraná, takže už je tam krásný vzduch. Pláž pod pavilonem je pěkná, i když jsme tam byli mimo sezonu a v sezoně může být dost plná.
Já jsem chodila každé ráno běhat, je tam příjemná promenáda, která vede podél moře až do míst, kde dříve stávala továrna a je tam božský klid. Na druhou stranu pokračuje do Omiše, což je moc hezká procházka.
Pokud mohu doporučit, vyberte si pavilon od recepce směrem doprava, když budete stát zády k moři. Je tam lepší výhled a o trošku větší klid yawning smiley
Re: brzet
02. 02. 2007 09:11
privítala by som nejaké fotky, na internete som skoro žiadne nenašla, nemáte niekto?
V Brzetu jsme byli letos v termínu 8.15.9. 2007. Nechci ani tak popisovat hotel a vybyvení to není problém a není třeba se toho bát. Chci jenom upozornit na né příliš dobrou zdejší kuchyni ...hodně osolené malé porce...polívky jako-by "z pytlíku" apod. I to by se dalo (s pomocí dojedení zdejším chlebem :-) přežít, ostatně nejsme nároční a nejezdíme se do Chorvatska nacpat. Co se ovšem přežít nedá jsou záhadné žaludečně -virózní problémy (zimnice, horečka, nechutenství ,malátnost ,bolest hlavy) které se pár členům (co vím tak asi 6-ti) zde objevili. U nás dvou konkrétně v noci po jedné z večeří. Na internetu už sem našel další letošní postižené a tak bych byl rád pokud se ještě někdo letos nebo dříve zde s nečím podobným setkal ať se ozve, zde či na mejl. Řádně mi to totiž zkazilo jinak pěknou dovolenou v Brzetu.
Ještě bych chtěl upozornit na zdejší (díky řece Cetině a prý dalším podzemním pramenům) chladnější vodu ...prý v této lokalitě vždy o 2-3 stupně chladnější než jinde v HR. Jinak ale perfektně čistou.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 190
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.