Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Bungalovy Ruskamen s dětmi

Autor hafanana 
Bungalovy Ruskamen s dětmi
17. 12. 2006 17:26
Ahoj,

uvažujeme,žze bychom jeli pres Vitkovice do Ruskamenu. Máme dvě děti - 3 a 7 let. Nevíme, zda je pro nás vzhledem k dětem lepší objednat bungalov - přízemnía zřejmě starší, nebo bungalov - novější, ale na patra. Jestli je něco z toho blíž k moři, klidnější - vzhledem k nějaké noční živé hudbě apod? Děkuji za tip.

Dík.

Radek
PS: Nemáte někdo fotky odtud? Ty Vitkovice nic moc nemaji...
Zdravím.

Zkuste kouknout na fórum Ruskamen.
Je tam o Ruskamenu dost článků.Pokud by jste měl zájem nějaké fotky jsem za 5 let nasbíral tak Vám něco pošlu.
MMM
Re: Bungalovy Ruskamen s dětmi
30. 12. 2006 13:06
Zdravim,

bol som v Ruskamene v 2006 a idem aj v 2007.Byval som v apartmane nie v bungalove. Bungalovi kusok od mora a ak myslis tie okolo ktorych sme chodili k moru tak tie vyzerali velmi novo boli jedno poschodove co podla mna ne skor vyhoda ako nevyhoda. Vyzeraju z vonku velmi dobre.Su v lesiku a cez den tam strasne hucia cikady ale ako zajde slnko je tam tichucko. Ja som tam tie starsie neposchodove nevidel. Neviem v ktorej casti su.Tie jednoposchodove su par schodov k moru. Klud je v celom Ruskamene skor az moc velky.
ZDRAVÍM.smiling smiley . Jedeme poprvé do Omiše do bungalovu RUSKAMEN. Jedeme s dětma, máme ten větší bungalov s přist.. Mohl by nám někdo poslat nějaké fotky okolí (pláž, bungalov atd.) ? Jedeme přes Vítkovice tours. Rádi bychom uvítaly nějaké rady, tipy, prostě jak se vám tam líbilo ? Jak jste byli spokojení s bungalovem ? Jestli se dá zaparkovat auto u bungalovu ? Jak to tam vůbec je s parkováním ? Prostě co vás napadne, přivítáme veškeré informace. Předem děkujeme.eye rolling smiley
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 76
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.