Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

kdo poradí Rab Lopar nebo Krk Punat ?

Autor alyah 
kdo poradí Rab Lopar nebo Krk Punat ?
08. 11. 2006 20:07
Nejdřív jsme chtěli vyrazit na Krk do Punatu ,ale pak jsme narazili na netu na ostrov Rab ,který se nám s fotek zdál být nádherný ,a také proto že je tam písčitá pláž, pojede s námi malé 1,5 leté dítě a tato lokalita je prý doporučována pro rodiny s dětmi.Kdo mi poradí jaká lokalita je lepší a cenově dostupnější( slyšela sem že na Rabu je to dost drahé ale co je drahé trávívali jsme dovolenou v Itálii mám si představit že je to ještě dražší než tam? prosím o informaci ))jestli Rab Lopar kemp San Marino nebo Krk Punat kemp Pila .Nechceme se také zbytečně tahat s jídlem a tak by mě zajímalo jaké jsou tam ceny a jaká je dostupnost nakoupení základních potravin. Moc děkuji za podané informace.
Re: kdo poradí Rab Lopar nebo Krk Punat ?
09. 11. 2006 20:44
.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil hanysek8 (09. 11. 2006 20:45).
Re: kdo poradí Rab Lopar nebo Krk Punat ?
09. 11. 2006 22:30
No Hanýsek to tedy upravil... smiling smiley
resstless
Re: kdo poradí Rab Lopar nebo Krk Punat ?
10. 11. 2006 06:38
Zdravím.
Loni jsme byli na ostrově Krk a jeden den i v Punatu. Je to tam docela fajn, vstup do moře , tam kde jsme byli my tak byl pozvolný. Byli jsme tam na konci sezony, takže ani lidí moc nebylo. Máme děti 5 a 2 roky a tak taky vybíráme místa, kde by mohli do vody bez krkolomných horolezeckých výprav :-))). Jinak jsme bydleli v Bašce, takže ceny v Punatu neznám. Ale můžu říci všeobecně je sever Chorvatska o něco dražžší než jih - dalmácie. Myslím tím co se týče apartmánů - ubytování. Potraviny jsou zhruba stejně všude v Chorvatsku. Na Rabu jsme nebyli takže srovnat nemůžu, ale taky jsem se díval na netu, že to na Rabu vypadá lákavě.
Re: kdo poradí Rab Lopar nebo Krk Punat ?
12. 11. 2006 10:06
Zdravím .
Na Rabu jsme byli v San Marino s polopenzí. Ceny se mi zdají skoro všude v Chorvatsku stejné. Vedle kempu je restaurace a obchod a taky tam je večer trh. U kempu je přímo písečná pláž pro děti, když si chceš zaplavat musíš jít trochu dál.Na Loparu je hezká příroda a kolem dokola mnoho pláží jak písečných tak kamenitých. V Italii jsem byl nejednou a mohu srovnávat. Co se týče potravin ve velkých obchoďákách jsou mnohdy v Itálii levnější než u nás, natožpak v Chorvatsku.
Re: kdo poradí Rab Lopar nebo Krk Punat ?
01. 12. 2006 16:33
Poradim cenove mnohem dostupnejsi lokalitu, take s pisecnou plazi. Kontaktujte mne prosim e-mailem..
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 244
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.