Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Cirkvenica nebo Njivice?

Autor 1Luraj 
Cirkvenica nebo Njivice?
05. 09. 2006 17:43
Prosím poraďte, mám na výběr Bungalovy Flora anebo depandance Adria - obojí na ostrově Krk - Njivice. Anebo pavilony AD Turres v Cirkvenici anebo pavilony Omorika v Crikvenici. Je to jedno a to same anebo existuje Cirkvenica a Crikvenica? Předpokládám, že je to překlep.Poraďte prosím, jestli jste někdo byl v některém z těchto 4 nabídek, kde to jak vypadá. Děkuji předem za odpověď.
Re: Cirkvenica nebo Njivice?
06. 09. 2006 10:24
to konkrétní ubytování neznám, zato znám obě místa, takže moje volba jednoznačně KRK.
Re: Cirkvenica nebo Njivice?
06. 09. 2006 14:03
Byl jsem v Crikvenici i na ostrově Krk. Já bych doporučoval Njivice.Na ostrově Krk lze podnikat autem výlety na různá místa(Malinska, Vrbnik atd.).Myslím, že ty pavilony AD Turres v Crikvenici jsou dále od moře.
Njivice na Krku jsou klidné místo se dvěma hotely a kempem, bungalovy a soukrom. ubytováním. Moře blízko, čisté. Bungalovy Flora jsou opravdu velice jednoduché, ale pokud to máte čistě na přespání, tak bohatě stačí.Adria stojí o kousek dál v lese a pokud vím, tak je renovovaná, ale nejsou tam balkony.Jinak jak Flora tak Adria je v lesíku, takže prima stín.Z městečka jezdí místní bus a dá se krásně projet ostrov.Takže taky u mě vede Krk.
Re: Cirkvenica nebo Njivice?
06. 09. 2006 19:53
Děkuji všem moc a moc za radu, nakonec okolnosti rozhodly pro Omoriku v Crikvenici, ale Krk si určitě nechám na příští rok, zatím vždycky zvítězil ať jsem se ptala kohokoliv. Ještě jednou děkuji.
Skanes
Re: Cirkvenica nebo Njivice?
06. 09. 2006 21:17
4 1Luraj
Můžu ti říci, že s tou Omorikou to nebyla zrovna nejlepší volba. To radši Flora v Njivici. Byl jsem na obou místech (sice v Crikvenici na Kačjaku) a Flora v Njivici na Krku je rozhodně lepší volba. Ale jinak užij si to !
Re: Cirkvenica nebo Njivice?
07. 09. 2006 20:04
1Luraj napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Děkuji všem moc a moc za radu, nakonec okolnosti
> rozhodly pro Omoriku v Crikvenici, ale Krk si
> určitě nechám na příští rok, zatím vždycky
> zvítězil ať jsem se ptala kohokoliv. Ještě jednou
> děkuji.


ty mi připomínáš mojeho šváru, když kupuje ojetý auto. To se mně příjde zeptat na názor, tak mu ho řeknu a on udělá přesně opak.
Ale zřejmě komu není rady ......
Re: Cirkvenica nebo Njivice?
07. 09. 2006 22:50
Už jsem chtěl reagovat a napsat, že Flora jsou staré vybydlené bungalovy a Adria zrenovované pokoje s novým nábytkem a on už si rychle "dle okolností" koupil Omoriku.
Trochu, ale jen vzdáleně mi to připomíná Saxalu, která namísto aby se zeptala, jak místo vypadá a co tam je a co není, řeší, jak se tam jede a podle toho se rozhoduje. Ale to je trochu o něčem jiném...
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 245
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.