Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kam do Chorvatska?

Autor Danka766556 
Kam do Chorvatska?
16. 08. 2006 19:34
Ahojte dovolenkari, prosim Vas, mohli by ste mi poradit, ktore miesta v Chorvatsku su vhodne na stravenie kludnej dovolenky, kde je more cistucke, pocasie spolahlive, priroda neporusena a taktiez aj nejake moznosti blizkeho maleho mestecka? A neviete nahodou, kolko stoji cesta trajektom zo Splitu na okolite ostrovy, prip. nielen zo Splitu? Ideme autom...A je lepsie zmenit peniaze doma alebo az na mieste? Ake su priblizne ceny potravin v meste a v restauraciach? Dakujem, mozete aj mailovat. Krasny den a podarene Chorvatsko:-)
Re: Kam do Chorvatska?
16. 08. 2006 19:46
Danka766556 napsal(a):
-------------------------------------------------------
> mozete aj mailovat.

Na skrytý mail? Asi těžko...grinning smiley

Člověka můžete donutit, aby proti své vůli zatleskal. Nikdy jej ale nedonutíte, aby proti své vůli zatleskal s nadšením...
Tleskám, ale s nadšením to není! Commissioner
Re: Kam do Chorvatska?
21. 08. 2006 21:53
Tak si zatleskej a zkus už taky vymyslet něco jinýho.
Re: Kam do Chorvatska?
21. 08. 2006 22:16
Jirko, neprovokujgrinning smileygrinning smiley
Re: Kam do Chorvatska?
21. 08. 2006 23:19
Jé, Jirko, ty ž jsi doma smiling smiley tak vítej
Re: Kam do Chorvatska?
21. 08. 2006 23:39
No, to jste Dance poradili.Já jsem byl letos na Hvaru v Ivan Dolac s manželkou a 4 letou dcerou a bylo to tam super.thumbs up
Re: Kam do Chorvatska?
22. 08. 2006 12:39
Pre Danku 766556 odporúčam Hvar ako aj Jared tiež som bol v júni na Hvare Ivan Dolač a super. Ale pozor o 2 dni si to zopakujem. Takže hurá na Hvar Ivan Dolač. Od piatka sa kúpem.spinning smiley sticking its tongue out
Trubac
Re: Kam do Chorvatska?
23. 08. 2006 15:06
Ahoj,

nevite nahodou jestli v I.D jsou stejne ceny na ubytovani jako loni, chystam se tam brzo vyrazit. Pripadne v jake relaci se pohybuje cena za apartman

Diky

Ahoj
Re: Kam do Chorvatska?
26. 08. 2006 21:22
Dakujem vam, Jared a Marcel, ze ste mi poradili, podla toho, co tu vsetci pisu, ten Hvar musi byt naozaj krasny... A v ktorej casti ostrova je Ivan Dolac? Ktorym trajektom sa da dostat blizko I.D.?
Re: Kam do Chorvatska?
27. 08. 2006 11:15
je to strana otevřená na volný moře, takže směrem k Itálii (JZ možná). Trajekty jezdí ze Splitu do Stari Gradu a z Drveniku do Sačuraje. Ze Splitu je to podstatně blíž, ale výrazně dražší.
Re: Kam do Chorvatska?
07. 11. 2006 16:43
čikat,,to je to správné místo
Re: Kam do Chorvatska?
18. 11. 2006 14:02
Zdravím všechny prosím taky o nějaký zajímavý typ. Máme projety a všem milovníkům Chorvatska doporučuji tyto oblasti a ostrovy: Rab, Brač ( 2x - naposledy letos ), Hvar ( 2x ), Vis, Pelješac ( 2x ), Korčula, Mljet ( něco fantastického - nakonec jsme tady zůstali 20 dní ), Trogir, Dubrovník až po Boku kotorskou. Toto vše mohu opravdu doporučit vždy super počasí od června až po září a na ostrovech i v sezoně pokud hledáte klid tak ho vždy najdete. Na rok 2007 uvažujeme o Cresu, Krku nebo Pagu. Máte někdo tyto ostrovy projeté ? Doporučujete ? Díky !
Re: Kam do Chorvatska?
18. 11. 2006 21:44
Zajímavý typ? Každý považuje za zajímavý typ něco jiného. Někomu se líbí hubené, někdo má rád typy s hezkým zadečkem atd. Je to dost subjektivní.

Pokud ale potřebuješ tip na místa na Krku, záleží na tom, který měsíc chceš jet. Taková Baška je jedinečná, ale pokud tam pojedeš v srpnu, tak se mnou asi nebudeš souhlasit. Do půlky června je to ale jedno z nejkrásnějších míst Chorvatska. A rovněž okolí Staré Bašky (která je ale poněkud jinde, za Punatem). Vrbnik na podvečerní a večerní výlet se dá doporučit po celý rok. Stejně tak projet celý Cres, hlavně Beli, Cres, Lubenici a Osor.
Re: Kam do Chorvatska?
22. 11. 2006 01:03
Děkuju za dobré rady a doporučení se podívat na tyto ostrovy. Já osobně jsem jezdil asi 5 let na Istrii a teď již asi zase 5 let do Dalmácie-do Baška Vody. Tam dole je přeci jen krásněji.Mám projeté a "prošláplé" celé pobřeží od Brely až dolů do Gradacu. A letos jsem měl již konečně chuť na nějaké ty ostrovy.Chystal jsem se na Hvar, ale nakonec mi to už nevyšlo. Ale na příští rok se už začínám pomalu "chystat" -no on je tu červen za chvilku,že ano. A tak si připravuji - zatím jen v hlavě- takový itinerář, kam všude příští rok pojedu.A začnu již hned v červnu a pak ještě několikrát behem sezony. A jako první mám v plánu pořádně poznat Hvar. A jak jsi psal, že Mljet je úžasný, tak ho rozhodně zahrnu hned do první "várky". A mohl by jsi mi třeba doporučit, jaká místa tam jsou nejkrásnější? Ale nevadí mi vlastně nic-mám moc rád Chorvastko celé.Ale na krásná místa se rohodně moc rád podívám i nějaký čas zůstanu.Tak kdyby nějaká doporučení byla,předem děkuji.
Re: Kam do Chorvatska?
23. 11. 2006 15:35
hojky,kolikrát to za sezonu stihneš?já letos dvakrat,jednou tyden a pak dva.taky se mi to ale zdálo málosmiling smileypřemyslel jsem i o proudloužených víkendech ale na to se mi zda dost daleko.
Re: Kam do Chorvatska?
24. 11. 2006 01:13
Nazdárek. No letos jsem v cestování "ostuda":-) Byl jsem tam jen 1x- od 9.září. V Baška Vodě. 12 dní. Nějak jsem to letos nestíhal-pracovně. Ale jinak jezdím vždy 3x za sezonu. Vždy na těch 12-14 dní. A i to se mi zdá málo. Já mám to Chorvatsko fakt dost rád. A ke všemu mám rád i tu samotnou jízdu tam. Ty báječné svačiny po cestě, každých cca 1,5 hod zastávka, vždy si dát někde doré kafčo, cígo a pod. No tu jízdu si tam vždy dost užíváme. A jezdíme vždy na noc.Ale už teď mám myšlenky na příští sezonu. A myslím, že toho budu mít hodně na poznávání-ale jinak moc rád šnorchluju. Za den na pláži strávím šnorchlováním tak 3-4 hod. Báječně se při tom člověk vydýchá a pak báječně chutná cigaretka a pivko. No ale to nemusím asi psát-to zná každy,ne? A příští rok mám hlavně v plánu pořádně poznat Hvar a pak se musím dostat do NP Krka. Plánujeme s kamarády tzv. " Expedici VINNETOU 2007":-) Chtěli by jsme navštívit některá místa, kde se nějaký ten díl natáčel.Na netu je několik adres o Rudém náčelníkovi + jeho bratra:-) a jsou tam i zajímavé fotky-v potovnání ve filmu a v současnosti. Tak po novém roce začneme lehce dělat přípravy.Tak že příští rok tam snad nějaký ten týden strávím.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 257
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.