Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Peljesac- Trpanj

Autor siposka 
Peljesac- Trpanj
16. 07. 2006 10:07
Idete niekto na toto miesto??? ALebo niekde poblizku?? confused smiley prosim dajte vediet =))
Re: Peljesac- Trpanj
24. 07. 2006 20:01
Přímo do Trpanje nejedeme ale do Boraku. Ještě jsem tam nebyl (Známe to olem Makarske - Brela) tak uvidím. Řešíme problém zda jet přes Bosnu nebo trajektem z Ploce. Jaký je Tvůj názor na cestu ?
Re: Peljesac- Trpanj
24. 07. 2006 21:05
Ak nechces dlho cakat na trajekt tak to ries po pevnine a este vela toho krasneho uvidis a o to predsa ide. Na tejto trase uz nie su zapchy, ale za to si pekne zajazdis.spinning smiley sticking its tongue out
Re: Peljesac- Trpanj
25. 07. 2006 18:52
V Trpanji jsme sice nebydleli (bydleli jsme v Luce Dubravě),ale byli jsme tam dvakrát na výletě.Je to tam krásný jako všude na Pelješacu.Uvažovali jsme,že bychom tam klidně bydleli.Co se týče trajektu z Ploče,taky jsme o tom nejdřív uvažovali,ale nakonec jsme to objeli.Jak píše siposka je to docela hezká cesta,nejsou tam téměř žádná auta.Jen ta únava po předchozí cestě je znát.Ale když člověk ví,že už je kousek od cíle,tak se to dá vydržet.
Přijeli jsme v sobotu a stále ještě nejsem vzpamatovaná a mám depku z Čech.(jako každý rok!)
Re: Peljesac- Trpanj
02. 08. 2006 21:56
V Trpanju jsme byli tento rok v červenci na výletě lodí. Už jsem to psal jinde na tomto webu, je to moc hezké místo, kde je všechno, ale ne kopa aut a lidí. Pěkná pláž, malý přístav, pěkné restaurace, obchod, čistá voda, pěkný pohled na pohoří na pevnině (Rilič). Doporučuji! Na pláži je zkrachovalá restaurace, ze které tam zůstaly takové velké kovové židle, které si lidi nosí různě po pláži - super.
Re: Peljesac- Trpanj
11. 08. 2006 13:22
Trpanj je v pohodě spousta pěkných pláží kolem, doporučuji nejeudit trajektem, ale objet to (časová úspora směrem do Trpanje je nulová) a navíc Ploče je nejhnusnější město v celém HR.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 262
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.