Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Baška Voda alebo Makarska

Autor mikicatko 
Re: Baška Voda alebo Makarska
15. 05. 2007 11:19
Jarda Cimrman napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Pokud všichni pojedou až do Šestanovace nebude ten
> sjezd k Brele a napojení se na magistrálu krizové
> místo? Nebudou se tam tvořit hodinové kolony?


JJ, nad tim jsem uz taky premyslel, problemy tam asi muzou nastavat. Moc to ale neresim, jedu z nedele na pondeli a u Sestanovace budu pocitam kolem 5ti rano, tak se snad zadna katastrofa konat nebude. smiling smiley

--
TomKa
Re: Baška Voda alebo Makarska
15. 05. 2007 13:15
Súčasne s predĺžením diaľnice do uzla Šestanovac sa odovzdáva aj spojovacia cesta na Dupci t.j. k Brele , čiže žiadne krútenie sa cez stred dedinky Zadvarje
ako v minulosti.
Re: Baška Voda alebo Makarska
23. 05. 2007 14:24
Já jezdím výhradně v 9 měsíci a někdy i v 10. nebo v 6 měsíci a můžu říct že jek v Makarské a obzvlášt Bašce Vodě i Brele není na pláži nikdo a teploty taky vystupují k 30 a voda má taky přes 20.V sezoně asi na těch místech volno nebude. Já bych volil Bašku a pak výlety po okolí.Ale je to na tobě.
sam
Re: Baška Voda alebo Makarska
28. 05. 2007 12:22
Já jezdím jedině do Bašky Vody jedu tam letos po třetí a plně souhlasím co napsala " madamecrazy " .Když není člověk líný udělat pár kroků ,tak se tam nechá najít místo kde skoro nikdo není .Do Makarské se jedem vždy jednou za pobyt podívat a večer je to tam k prasknutí a navíc málokomu se tam podaří sehnat ubytování blíž k moři .
avatar Re: Baška Voda alebo Makarska
02. 06. 2007 20:22
Baška Voda je asi najkrajším miestom Makarskej riviery, ale dnes tak preplnena, ze clovek tu pokoj a oddych nenajde.
Makarska takisto, ale rad sem chodim kvoli jednej plazi, ktora je sice tak na 40min. na juh z pristavu pesky pri pobrezi, ale s krasnym vyhladom na more. Stoji za to!!
Dostat sa da sem aj kratsou cestou cca25min. peso z juzneho okraja mesta Makarska, kde oproti supermarketu vedla pumpy treba vliezt do lesika na najblizsiu lesnu cestu. Tu pozor, najprv treba ist chvilu na sever k mestu a po cca 150m odbocit vlavo na druhej odbocke a potom na razcesti zamierit vpravo k moru dolu strmym kopcom. Ked zidete dolu k moru, zabocit vlavo na juh a potom treba ist este asi 10min. krasnym,ale dost nebezpecnym chodnikom po pobrezi/ trasa je nebezpecna pre male deti - chodnik je vysoko nad morom nechraneny na vysokom brale!/.
A potom sa vam otvori tato uchvatna sceneria:
[rapidshare.com].
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 187
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.