Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Njivice - Bungalovy Flora

Autor Kateřina 
Njivice - Bungalovy Flora
02. 06. 2006 11:40
Ahoj všem!
16.6. odjíždíme na Krk - Njivice.Budeme ubytovaní v bungalovech Flora.Kdo tam, prosím, byl a jak byl spokojený,budu ráda,když se ozve.
Díky moc.
Ahoj Katko!
V Njivici jsem byl několikrát,pokaždý když jsem poblíž tak se zajedu vykoupat,jsou tam pěkné pláže,jak skalnaté tak oblázkové.V moři je hodně živo,
spousta ryb,ježků(ne na hlavní pláži),hvězdice i chobotnice.Vem si s sebou
věci na šnorchlování, stojí to za to.V městečku je malá ale hezká promenáda s cukrárnama s vynikající zmrzkou,pizzérie ad.Bungalovy jsou umístěné v borovém lese do 100m od pláže,jsou jednoduše vybavené s malou terasou,doporučuji si vzít sebou r.konvici.Jestli jedeš autem tak si zajeď na výlet do úchvatného města Krk.Z Njivice se pořádají různé lodní výlety.Můžeš se tam projet na vodním skůtru(120Kn),padákem atd.V červnu tam nebude moc lidí,jinak je tam docela rušno.V lese tam běhají veliké ještěrky ale jsou plaché.Přeji ti hezkou dovolenou,hlavně aby vyšlo počasí,pozdravuj ode mne Jadran.
Skanes
Re: Njivice - Bungalovy Flora
02. 06. 2006 19:20
4 Kateřina
Byl jsem s rodinou v bungalovech Flora v Njivici v červnu v r. 2004. Bylo tam super. Bungalovy jsou ve standardu odpovídající levnějšímu ubytování. Ale stejně se tam jde člověk jen vyspat. Stravování je v prosklené restauraci hotelu Jadran s výhledem na moře. Jídlo bylo po celý týden velice dobré. Já osobně po celý týden jedl ryby a plody moře, které byly na menu každý den. Obsluha byla vzorná. Pláže byly čisté. Největší bordel tam dělali Němci a to jak na pláži tak i v apartmánech sousedících s bungalovy. Holt si asi stále myslí, že jsou nadřazená rasa. Byli jsme na výletě s Aquavision, který kotví v Njivici - prosklená loď s výhledem pod hladinu moře. Dále jsme navštívili Malinskou, Krk a Bašku. Výlet do Bašky vřele doporučuji. Nádherná pláž a koupání. Jinak obrázky z dovolené jsou na: [www.kacha.cz]. Přeji hezkou dovolenou.thumbs up
Re: Njivice - Bungalovy Flora
03. 06. 2006 17:55
Děkuju vám moc za příspěvky.Udělali jste mi radost a už se moc těším. Hlavně,ať se umoudří počasí a je hezky.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 178
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.