Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Brodarica - Šibenik - apartmány Curavic

Autor Zabak 
Brodarica - Šibenik - apartmány Curavic
29. 05. 2006 13:37
Byl jste tam někdo? Můžete podat nějaké info - jak o ubytování tak o tom jaké tam jsou pláže atd. Díky :-)



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Zabak (30. 05. 2006 09:51).
Radek 21
Re: Brodarice Šibenik - apartmány Curavic
30. 05. 2006 08:25
Šibenik je poměrně rušné městečko s přístavem ze kterého se dá vyrazit na okružní plavbu okolo staré pevnosti(kde bývá obvykle zastávka) k ostrůvkům,které jsou blízko u sebe.Samotný Šibenik je spíš cílem resp. východištěm výletů k vodopádům,prohlídku perly Šibeniku,katedrály sv Jakuba ale na dovolenou konkrétně do Šibeniku bych asi nejel.Pokud,tak pouze na dva ,tři dny a tradá jinam.
Re: Brodarice Šibenik - apartmány Curavic
30. 05. 2006 09:13
Okolí Šibeniku i samotný Šibenik opravdu jen na prohlídku. To není místo pro dovolenou.
Re: Brodarice Šibenik - apartmány Curavic
30. 05. 2006 09:51
Ale já tu píši o Brodarica - Šibenik - to je 5km od Šibeniku pod komplexem Solaris. Jde mi konkrétně o toto místo. Šibenik jako takový znám, Solaris taktéž znám ale neznám konkrétně toto místo...

Proto prosím ty kdo tam byli - projížděli o info... A pokud byl někdo ubytovaný přímo v apartmánech Curvic i onfo o nich...
avatar Re: Brodarica - Šibenik - apartmány Curavic
30. 05. 2006 19:18
[www.sweb.cz] Snad vám to pomůže?
rob
Re: Brodarica- apartmán GALEB
16. 02. 2008 11:31
Čauky Všem,kdo řekne něco o tom to apartmánu GALEB,a o vesničce nebo městečku jak to tam vypadá,je tam trh s ovocem a zeleninou,suvenýry,sámoška,zmrzka atd....,jede někdo do Brodarici 11.7.2008.Kdyby měl někdo fotky tak klidně pošlete ráda se podívám.DÍKY.
Re: Brodarica- apartmán GALEB
16. 02. 2008 17:52
to rob.
Zmrzka,samoška, ovoce,zelenina a hlavně hospůdka to tam je.Ten apartmán ale neznám,zjisti si jestli se nachází nad nebo pod magistrálou,provoz je dosti hustý. Známi tam byli a k vodě to měli 300 m.Jinak do Šibeniku to je 2,5 km a 2 markety se nachází 1,5 km (dost velké). Přímo v městě se nachází tržnice s ovocem a zeleninou a jsou tam i nějaké stánky.Paní domácí nám doporučila, že máme chodit na tržnici nakupovat kolem poledne (to ceny už jsou nižší než ráno). Jinak přejí pěknou dovolenou.
Děkuji za odpověď titino,zítra se vydám do CK zjistit něco víc o tom apartmánu,do Šibeniku se určitě vydám,prý je tam tobogán?Vede nějaká cesta nebo chodníček do Šibeniku,pro pěší,Jaká je pláž,kamenitá,oblázková,jsou na pláži sprchy?A je tam pekárna?DÍKY.
Re: Brodarica - Šibenik - apartmány Curavic
17. 02. 2008 20:10
To rob:
Ty tobogány se nacházejí v areálu Solaris, sprchy v Brodarici nejsou a pláž je oblázková. Do Šibeníku se dá dojít i pěšky, od těch marketu jsou chodníky až do města. Co se týče pečiva, bylo vždy v obchodech čerstvé (i v neděli), pekárna je přímo v marketu. O koupání v Šibeníku a Solarisu jsem již psal v jiných vláknech.
Re: Brodarica - Šibenik - apartmány Curavic
20. 02. 2008 15:45
ahoj,
minuly rok sme tam boli viac ako tyzden. teraz nad nou rozmyslame zas. ak chces, napis mi na mail guenevera@minet.sk, azda najdem i nejake foto
Zdravím všechny píšící,
chtěla bych požádát někoho kdo byl v Brodarice o podání bližších informací o tomto městečku či vesnici. Vybrala jsem si na netu apartmán v Brodarici, ale nemůžu nikde sehnat infromace, jak je městečko velké a jaké jsou tam služby. Jeden přispěvatel výše píše, že tam je hospůdka, ale mě jedna nestačí. Jestli víte, zda tam jsou taky nějaké atrakce pro děti apod., tak mi, prosím, napiště. Díky
Tak my jsme v Brodarice byli několikrát a naposledy právě v apartmánech Curavic (bylo to ubytování hned u moře, jestli je to to samé). Brodarica je menší městečko, moc tam toho není, je to spíše pro někoho, kdo má rád klid.
Ale moc vás prosím - nemáte někdo mail na majitele? Nechceme si objedávat termín přes cestovku, ale přímo u nich. Moc moc prosím - pošlete mi na ně kontakt.

jppu@seznam.cz

Děkuju!!!!!!!!!!!!!!
RE Rob: Ahoj sehnalas nějaké info o Brodarici ? Jedeme tam 8.7. apartmán Curavic, tak by mne zajímalo nějaké bližší info, popř informace i od jiných lidí.
rob
Re: Brodarica- apartmán GALEB
24. 03. 2008 14:00
Marku,apartmán Curavic neznám,a nic moc nevím o Brodarice jen co píšou výše uvedení ve vláknu,ale pořád sem na internetě a pátrám,ale žádný zázrak,zkus www.brodarica.hr.,byla bych ráda kdyby mě někdo pověděl o apartmánu Galeb tam jedu já.Ještě zkus napsat guenevera@minet.sk já ji psala.Kdyby něco nového tak písni.
skuste o par km dalej k Vodiciam MYSLíM ZE V TRIBUNJI NEOBANUJETE-AK CHCETE mozem ponúknut ubytovanie .....moderne a kvalitné
SLUNEČNÝ DEN VŠEM,JEDE NĚKDO V ČERVNU,ČERVENCI DO BRODARICI???
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 114
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.