Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Zadar

Autor mdr 
mdr
Zadar
24. 08. 2024 18:33
Zajímavé, nenašel jsem téma "Zadar", tak ho zakládám.

Chci upozornit, že v centru Zadaru působí rumunský gang kapsářů, jak jsme se dověděli, když jsme přišli na policii nahlásit krádež peněz, občanky a řidičáku.
Za tu půlhodinu, co jsme čekali, až se nás ujme úředník, který s námi sepíše protokol, přišli další dva okradeni, z toho jeden maďarský policajt na dovolené.
Re: Zadar
30. 10. 2024 07:25
Tak od 24.10. do 28.10. na Viru ale věčně v Zadru (jak říkají Chorvati). Lidí méně ale byli. V sobotu jsme tam chytili nějaké jachtařské závody. Bylo to dost pěkné, jachet jako hrom, spousta fotek, kávička u moře a krásných 22st a slunéčko. Prostě Nirvána. Velká křižovatka u Plodine při výjezdu na Nin a Vir totálně zrušená, staví novou. Podél původní cesty, kterou dělají novou, položili provizorní asfaltu a zdržení je téměř nulové. U nás by "odborníci" dali semafory a ať si šoféři počkají, musíme se zviditelnit, jak jsme důležitíangry smiley. Celý Zadar je dost rozkopaný a opravuje se. Naproti kostela sv. Šimuna jsme si na doporučení dali zmrzlinu za 2,8E a ta byla skutečně superiozní, dlouho jsem takovou neměl. Do toho se z kostela ozývaly zvuky varhan tak, že mráz po zádech, něco úžasného. Na náměstí pěti studní kejklíři, moc pěkné to bylo. V pekárně Mlinar luxusní burek s masem a jelo se na apoš. V neděli je parkování v Zadru zadarmo, takže dlouhá procházka po starém městěspinning smiley sticking its tongue out, mořské varhany řvaly jako kráva bo byl větr, tak hlasitě jsem je ještě za ta léta neslyšel. Dobré to bylo tento pětidenní trip. Teď ještě popřemýšlet nad vánočním Zagrebem, jestli ano nebo ne - uvidíme. Tož taksmileys with beer
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 94
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.