Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Istria

Autor jablonka 
jablonka
Istria
28. 03. 2006 14:40
zdravím všetkých,
poradte niekto na Istriu (nie daleko) cez cestovku (dopravu bus a polpenia) nejakú cestovku a miesto. Ubytovanie nemusí byť extra, radšej tichšie prostredie, menšia pláž....
Ďakujem
Re: Istria
03. 10. 2011 08:45
Zdravim forum smiling smiley

neviem, ci sa to tu uz nenachadza, ale pre istotu to sem supnem:

[istra.novena.hr]
Re: Istria
17. 10. 2011 15:56
Zdarec všichni, nemá někdo z vás dobrý tip na ubytování v Poreči blízko centra starého města nebo v centru?
Re: Istria
17. 10. 2011 16:11
Zkuste hotel Poreč. Je to hned vedle centra města, resp. mezi starým městem a marinou.
Re: Istria
18. 10. 2011 09:26
Děkuji za radu, ale měla jsem na mysli spíš něco v soukromí. Přijde mi zbytečné dávat tolik peněz za místnost, kde strávím opravdové minimum času. Radši ty éčka nechám v místní gastronomii :-)
Re: Istria
18. 10. 2011 13:24
To máte pravdu. Ale při porovnání cen záleží i na mnoha dalších faktorech. Tak např. my jezdíme ve dvou s manželkou a většinou mimo hlavní sezonu v červnu nebo září. To se ceny pohybují mezi 30-40 EUR na osobu a den včetné polopenze. Za apartmán to je 40-50 a bez stravy a v centru města to bude asi i víc. Navíc do hotelu mohu přijet kterýkoli den a na kolik dní chci. Konkrétní info o hotelu i o městě najdete na hotelporec.com. Přeji hezký pobyt.
Re: Istria
18. 10. 2011 19:00
s tou miestnostou, kde sa travi minimum casu by som to tiez zvazil. v case najvacsej horucavy je lepsie niekam zaliezt a radsej to prespat. Ked je tam aj klima, je to skvele.

Tak isto aj plna penzia ma nieco do seba .

tohto roku sme sa kupavali s 5 rocnou dcerou do 7-7:30 vecer a potom sme isli v klude na veceru. Syn bol strasne hladny uz o siestej, ale to je ten pubertalny vyvoj smiling smiley
Re: Istria
19. 10. 2011 08:30
Myslela jsem jen jestli nemáte někdo nějaký dobrý kontakt. Já většinou jezdím přes chorvatské ubytovací agentury do apartmánu a krásný apartmán se vším všudy mimo sezonu 15-20 eur za osobu a v soukromí najdete bez problémů mimo sezonu za 10 eur. Čím víc lidí tím samozřejmě levnější, protože apartmány pro dva jsou nejdražší. Každý den na večeři na jednom místě by mě moc nebavilo, ráno vyrazím na pláž, přes poledne si zajdu na oběd a pivko na pláži, pak na apartmánu sprcha a není nad to si večer vyrazit do města a někde se dobře občerstvit, v Poreči je tolik úžasných restaurací :-)))
Re: Istria
19. 10. 2011 09:36
ked sa ale podari restauracia v hoteli, tak tie v meste nas uz absolutne nezaujimali

taktiez ked Vam nieco zachuti, tak v restauracii dost zvazujete, ci budete platit viac. Pri svedskom stole alebo pulte sa jednoducho otocim na duplu smiling smiley.

Dalsi kulinarsky zazitok sa dostavi, ked si namixujete "s kazdeho rozka troska".

Takze vecer na prechadzke po promenade, sme si najviac uzili obycajny popcorn. Zmrzlinu sme si kupili len raz zo zvedavosti, lebo dcera sa zamilovala do zmrzlinarovho ... reklamneho putaca - tucniaka, bol celkom taky isty ako ten, co ho ma v rozpravke.

Samozrejme, su ine priority pre zrelsich ludi a ine pre rodinu z detmi, ale doporucujem aspon raz skusit nechat sa hyckat v all inclusive.
Re: Istria
19. 08. 2012 18:48
Rabac, Ljerka. Letos v září za dvoulůžkový apartmán 25-30 €. Jedeme tam poprvé, neb je to blíž než tradiční Borak na Pelješci. Šetříme...
Re: Istria
20. 08. 2012 07:27
To hýčkanie all inclusiv je veľmi vydarený ťah cestoviek. Našinec sa napcháva do prasknutia a do spokojnosti v cudzine a platí zato európské ceny. V niektorých oblúbených destináciach stojí jedlo aj 10 krát menej ako u nás v Európe a na Slovensku. Potom sa all inklusiv vôbec nemusí oplatiť. Nechodím na takéto zájazdy, lebo nemám rád dav, nemám rád keď ma organizujú a moja dovolenka by nemala byť o jedle ku ktorému môžem nastúpiť každé dve - tri hodiny. Preto asi chodíme do Chorvátska.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 249
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.