Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Jaká je Crikvenica???

Chtěla bych poradit s tím,jaká je vlastně Crikvenica,protože už jsem se tady setkala s pár negativníma názorama,já bych tam chtěla letos vyrazit,ale nevím...tak prosím,všichni,co tam byli,nebo jí znají,napšte mi prosím,abych nejela někam,kde by bylo nějak divně...zatím moc díky...
ren
Re: Jaká je Crikvenica???
23. 03. 2006 20:23
v Crikvenici jsme byli v roce 2000 v pavilonech AD TURRES,ubytováni bylo obyčejné a z pláže do prudkého kopce, ale pláž byla moc pěkná.Není to,ale lokalita kam bych se znova vrátila,už pro tu hroznou muźiku,která nás každý večer uspavala z hotelu pod námi.Káždému vyhovuje něco jineho já pouze píšu svůj názor.Na Pagu i na Krku se mi líbilo víc.
Re: Jaká je Crikvenica???
23. 03. 2006 20:44
V Crikvenici jsme byli na své první dovolené. Se dvěma malýma dětma v karavanu. Počasí je jistější na jihu- byli jsme tam asi zrovna v období dešťů.Podruhé bych tam jela asi jen z nostalgie, protože pro nás to byla ta nejkrásnější dovolená. Nezáleží na tom kde jste, ale jak si to dovedete užít.grinning smiley
Re: Jaká je Crikvenica???
24. 03. 2006 08:04
Už to tady bylo probírané, např. vlákno zde: [www.ihvar.cz] Jinak zkráceně: než do Crikvenice, tak to 100 krát raději naproti na Krk.
Re: Jaká je Crikvenica???
24. 03. 2006 21:18
Byl jsem v Crikvenici v r. 2003 s rodinkou, resp. v letovisku Kačjak u Dramajle. Bylo to tam pěkné, byli jsme spokojeni. Bydleli jsme v bungalovech. Pláž byla čistá a mohli jsme si vybrat jestli půjdeme na pláž s kamínky nebo na pláž s betonovými platy. Do Crikvenice to bylo 3 km, ale jezdí tam turistický vláček. Samotnou Crikvenici bych nebral, je tam jen městská pláž za kterou se musí platit. Další rok jsme byli v Njivici na ostrově Krk (bungalovy Flora) a dle mého názoru to tam bylo hezčí. Jak čistota moře tak i v tom, že bylo kam večer jít. Jeden den jsme jeli z Njivice na výlet do Bašky a jedním slovem - nádhera. Pokud chcete zkusit Kvarner, tak Baška na ostrově Krk - vřele doporučuji. Ať už je tady dovolená 2006, po té dlouhé zimě se nemůžu dočkat - Good luck in Croatia !
Re: Jaká je Crikvenica???
24. 08. 2006 10:32
Jedeme letos 5.9 do Crikvenice. Začínám se docela bát, když jsem si přečetla některé názory na tuhle oblast. Můžete mi prosím někdo říct, je to opravdu tak strašný? Jedeme s malým, kterému jsou čtyři roky a chtěla jsem, aby se nám líbilo. Díky.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 251
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.