Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Girandella - Rabac

Autor majocka 
Re: Girandella - Rabac
20. 06. 2010 16:22
ahoj. chystam sa do tohto hotelu o 20 dni. prosim ak niekto absolvoval pesiu prechadzku do labinu zaujima ma ako dlho trva, aky je teren ci sa to da absolvovat zo 6 rocnym dietatom a hlavne kadial vedie ta trasa. ale budem vdacna za vsetyk info o tomto hoteli a napriklad aj o akciach ktore sa tam konaju napr vecerny program pri bazene a taktiez o cenach v marektoch priamo v rabaci. dakujem za kazde info.
Re: Girandella - Rabac
20. 06. 2010 21:22
V Rabacu jsem byl loni i v Girandelle. Hotel celkem slušný, za ty peníze i s polopenzí to je velmi dobrý výběr. Každý večer je nějaký program dole u bazénu. Pláže nádherný. Pěšky jsem do Labinu nešel, i autem mi to přišlo docela daleko a s dítětem bych to neriskoval pěšky už vůbec. Ale třeba má někdo vlastní zkušenost s pěší cestou.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 209
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.