Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Vrsi mulo

Autor dušánek 
Vrsi mulo
06. 05. 2013 16:01
Dobrý den,letos jedeme do Vrsi Zukve,byl tam někdo a jestli jo tak bych poprosil o nějaký komentář,popřípadně jestli jste byli ve Vrsi mulo,dík všem za příspěvek.
avatar Re: Vrsi mulo
08. 05. 2013 22:41
Dobrý den
Ve Vrsi Zukve jsme byli v 2009. Protože jsme bydleli u chorv. přátel a jenom na 5 dní, moc jsme prostředí neřešili. Jestli čekáte noční či kulturní rumrajch a nákupy , tož to musíte přes most na Pag.
Nevím jak teď, ale tehdy na "pláži" byly snad dvě hospody s lahvovým pivem. Jsme již pár dětíprostý, tudíž po záležitostech souvísejících s dětskými potřebami jsme napátrali. Začmuchejte na GoogleEarth, tam je fotek habakuk.
Moře je plytké a teplé s písčitým dnem.
Pokud potkáte černě natřené marťany, není to invaze mimozemšťanů, ale lidi, co se namatlali tamějším léčivým bahnem. Je dobré na kožní a pohybové problémy. Je černé a strašně smrdí. thumbs up smileygrinning smiley Ale funguje to.
Určitě navštivte městečko Nin, oč méně je bombastické, o to víc je milé. Výhled z pláže či kavárny na Velebit stojí za to.
Poku si dobře vzpomínám, ve Vrsi Mullo je bankomat ErsteBank - což je Ćeská spořitelna a tudíž výběr za 6 kč.
Re: Vrsi mulo
09. 05. 2013 15:47
Zdravím,noční život určitě neočekáváme,máme menší dítka,a chcem mít drobek klidu od tady toho shonu..Díky moc za odpověď,fotky jsem našel,Nin a Zadar navštívíme určitě,jen jsem chtěl zkusit jestli tam někdo byl a drobek poreferoval,moc díky mějte se fajn,jestli jedete letos také,tak štastnou cestu a ať se vše vydaří jak má.
Re: Vrsi mulo
18. 05. 2013 08:48
my sme boli v mulo pred dvoma rokmi. take skor tiche kludne, dedinka. boli sme 4 dni tak v pohode. na dlhsi pobyt uz asi nuda. videla som uz aj krajsie miesta v chorvatsku ale zas na druhej strane na to ze to je dedina tak služby a vybavenie celkom ok. pytaj sa konkretne ak chces nieco vediet. na youtube je dost videi z vrsi mulo tak si sprav prehlad
Re: Vrsi mulo
18. 05. 2013 17:01
Ahoj,na yotube jsem koukal,je tam toho dost,jedeme s malými dětmi,7až 4 roky.2rodiny.jen mě zajímalo jak je čisté moře,vím že je tam spíš mělčina,tak jestli to není až moc zakalené,a co hospůdky?Chcem se chodit na obědy a večeře,vařit se nám moc nechce,aspoň o té dovolené bude klid od sporáku..a jsem taky rád že je to klidná dědina,na to se těším nejvíc.Máme to 5metru ze zahrady k moři,tak jsem zvědavej,takhle blízko jsem ještě nikdy nebydleli.Díky za info,mějte se hezky ahojda.A všem co jedou štastnou cestu!!thumbs up
Re: Vrsi mulo
19. 05. 2013 19:46
No my sme boli na zaciatku vrsi mulo pri zatoke skolica ta mala pieskove dno a pravdu poviediac voda sa mi nezdala az taka cista. a neviem ci to bolo len pieskovym dnom. ale smerom doprava to bolo uz lepsie ale dno bolo uz skor kameniste. ale na druhej strane toho kvazi polostrova su vraj uplne pieskove plaze ale my sme neboli lebo bolo potrebne ist autom a nam sa v tej horucave nechcelo. blizko je aj nin kde su piekove plaze a liecive bahno je ta asi 4 km. restauracia jedna bola blizko nas pri hlavnej ceste tam chodilo dost ludi alebo potom su aj nejake smerom dalej do vrsi dolava pri plazi. vela ich nebolo ale najest sa urcite niekde da. blizko nas bolo smerom na vrsi zukve pri takom kostoliku bar na lodi ktora je na brehu. na pivko fajn. zmrzku sme mali hned pri plazi. par metrov od nas boli kolotoce tak to je pre deti fajn. hned blizko pri nas boli aj potraviny samoobosluha stanok s pečivom a ovocim. proste na dedinu celkom fajn vybavenie aj ked tam chybala taka primorska atmosfera ako na juhu ale zase o to vacsi klud pre rodinky. blizko vrsi je aj zatoka duboka draga tam sa chodia kupat aj domaci lebo je tam najcistejasia voda. ked budete mat cas odporucam vylet do zadar nie je to daleko a stoji to zato. aj historicke centrum ninu je celkom fajn.
Re: Vrsi mulo
20. 05. 2013 23:47
Děkuji za odpověď,snad se nám tam bude líbit,když ne tak pojedeme zase příště jinam,ještě se zeptám,nevíte jestli tam byl ráno trh s rybami,nebo i normální trh,zelenina,ovoce atd.a pekárna?Předem děkuji za odpověď mějte se hezky,ahoj.
avatar Re: Vrsi mulo
21. 05. 2013 19:27
Samozřejmě, podél "hlavní" ulice jsou stánky se zeleninou, ovocem i vínem (ne v jedné řadě, ale sporadicky), samoobsluha, turistické byro, zmrzlina a hospody. Mluvím o Vrsi, část Zukve, ta je mezi Ninem a Mulo.
To bylo v roce 2009, dneska to už možná vypadá jinak.
V samotném Vrsi je mj. lékárna, ambulance, pošta a bankomat Erste.
Na větší nákup snad lepší jet přes most na Pag, tam je po levé straně velký hypermarket, akorát už jsem zapomněl, jak se jmenuje. Z Vrsi je to otázka asi 10 minut, možná něco málo víc. Voda pro tak malé děti je tam ideál - plýtká a teplá. Dno je písčité i kamínky, podle místa. Poloha je orientována v ose východ - západ, tzn. večer z hospůdky čučíte na krásný západ slunce nad mořem. No, kýč jak prase. smoking smiley
Na GoogleEarth je spousta hezkých fotek.
Re: Vrsi mulo
22. 05. 2013 00:01
Luisi díky,tak to bude fajn.Jen letos jedem v patek,na to se těším nejvíc..No nějak to zmáknem,díky za odpověď.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 257
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.