Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Místečko pro mladé

Autor Nevros 
Místečko pro mladé
30. 07. 2012 15:41
Zdravím, jedem na dovolenou s partou a nemůžeme se rozhodnout pro místo, kde ji strávíme.

Pojedem pod stan, takže někde do kempu.

Určitě jednou z podmínek je, aby to ve mestě trošku žilo, ale aby v kempu byl rozhodně klid. Chtěl bych i nějakej kemp s lepší zázemím a lepším vybavením. Pláž by neměla být úplně odporná. Dále bych byl rád, kdyby to nebylo moc daleko, protože tři osmnáctiletí řidiči zrovna nevyzařují zkušenostmi.

V Chorvatsku nejsem úplný zelenáč, s rodiči sem jezdil pravidelně, ale nikdy sem nebyl na ostrově či poloostrově a taky bych se mě to líbilo, takže by ostrov nevadil. :-)

Tak předem díky za rady.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Nevros (30. 07. 2012 15:43).
Re: Místečko pro mladé
30. 07. 2012 23:00
Čau chlape,
jak to tak čtu,tak by pro Vás mohl být ideální ostrov Pag,po dálnici je to nějakých 800km max.Velký a velmi dobře vybavený kemp je v Novalji,jmenuje se Straško.Pláž má příjemnou,oblázkovou.V dosahu pěšky(1500m) je městečko Novalja,kde je spousta obchodů,obchůdků,barů a restaurací.Hlavním trhákem pro Vás ale asi bude pláž Zrče,která je od kempu cca 2,5-3km autem.Dlouhá oblázková pláž,dvě diskotéky dlouho nad ráno,v jedné z nich je taneční plac mělký bazén,bungee z jeřábu,v moři atrakce a kočičky na diskotéce.....?? Hmmmmm :-))
Re: Místečko pro mladé
31. 07. 2012 14:59
Děkuji.
Podle fotek a videí, to vypadá, že by to mohlo být to pravé. A ještě jedna věc, a to jestli tam jsou nějaký betonový mola, nebo skály, kde by se dalo dobře skákat do vody?
Re: Místečko pro mladé
31. 07. 2012 18:54
Pre istotu sa ešte opýtaj či je tam pohotovosť!
Re: Místečko pro mladé
31. 07. 2012 20:08
Pokud je člověk zodpovědnej a rozumnej, tak se nic nestane. thumbs up smiley
Re: Místečko pro mladé
01. 08. 2012 06:37
PetrPV napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Čau chlape,
> jak to tak čtu,tak by pro Vás mohl být ideální
> ostrov Pag,po dálnici je to nějakých 800km
> max.Velký a velmi dobře vybavený kemp je v
> Novalji,jmenuje se Straško.Pláž má
> příjemnou,oblázkovou.V dosahu pěšky(1500m) je
> městečko Novalja,kde je spousta
> obchodů,obchůdků,barů a restaurací.Hlavním trhákem
> pro Vás ale asi bude pláž Zrče,která je od kempu
> cca 2,5-3km autem.Dlouhá oblázková pláž,dvě
> diskotéky dlouho nad ráno,v jedné z nich je
> taneční plac mělký bazén,bungee z jeřábu,v moři
> atrakce a kočičky na diskotéce.....?? Hmmmmm :-))

Mužu potvrdit. Náš mladý tam letos byl a spokojenost.
Re: Místečko pro mladé
01. 08. 2012 12:00
Odporúčam si ale potom so sebou niesť a rátať s väčšou finančnou hotovosťou winking smiley

Mimochodom, naozaj sa tí 18roční vodiči cítia na takúto dlhú cestu? Neuvažujete skôr o nejakom zájazde?
Re: Místečko pro mladé
01. 08. 2012 20:21
Já na té cestě nevidím nic hroznýho, není to zase taková dálka a myslím, že když pojedem rozumně a nebudem blbnout, tak se nic nestane.
Stát se něco může, ale to se může, aji když jedu do vedlejší vesnice. smiling smiley

A ještě něco.
Jak to chodí v těch kempech? Když třeba půjdem na tu pláž kde jsou ty diskotéky, tak kam dám např. klíče od auta, notebook, mobil atd. ?

A zájezd není nic pro mě, sem rád, když jsem nezávislej a vše si můžu naplánovat jak chceme my. smiling smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Nevros (01. 08. 2012 20:22).
Re: Místečko pro mladé
01. 08. 2012 21:25
Kam dať cennosti? to je vždy problém na dovolenke či si v apartmane alebo pod stanom. Notebook by som nebral, lebo mám 50, ale chápem mladých ktorí to nevyhnutne potrebujú. Dajte všetko do auta , samozrejme nie na sedačku a kľúče si zoberte zo sebou. Možno bude na recepcii trezor, ale na to nespoliehajte. Dobrú službu urobia rôzne vodeodolné púzdra, čo sa dajú zavesiť do krku. Klúč od auta sa tam zmestí a je málo pravdepodobné, že by niekto vylomil auto cez deň kým sa budete kúpať. Dôležité je narábať s cennosťami nenápadne a bez svedkov.
Re: Místečko pro mladé
01. 08. 2012 22:09
A už úplně poslední věc.
Jak s cestou na Pag? Někde ve fóru sem to viděl, ale už to nemůžu zaboha najít. Tak mě nezabijte. smiling smiley

Je lepší jet trajektem, nebo po tom mostě? Mě by se třeba líbila, jedna cesta přes most a jedna trajektem, jelikož sem člověk co rád poznává nové věci. Prodražilo by se to moc, nebo by to zanedbatelná částka?
A při cestu trajektem, na kterém výjezdu z dálnice je lepší sjet, respektive najet. U toho u Gospiče, nebo u Sinje?



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Nevros (01. 08. 2012 22:57).
Re: Místečko pro mladé
02. 08. 2012 08:22
Být tebou,jedu tam přes most a z5 trajektem.Nebudeš se muset po dlouhé cestě motat k trajektu a být nervní,jestli nezabloudíš.Tím se nechci dotknout těch,kteří jezdí rovnou na trajekt,jen bych to tak pro první jízdu volil já.Je to samosebou dobře značeno,silnice taky ok.
Cenově to vyjde skoro nastejno.
Projedeš si tunely,bacha na boční vítr a na Pag odbočíš na sjezdu Posedarje.U mostu pauzičku,fotky a pak stále rovně po hlavní kam chceš.Během pobytu si v klidu najdeš odkud jezdí trajekt a jak to chodí.

Karel



Upraveno 1krát. Naposledy upravil KarelS (02. 08. 2012 08:28).
Re: Místečko pro mladé
05. 05. 2013 16:39
Zdravim forumaše :-)

vidim že pre mladych sa odporuča hlaven Novalja na ostrove Pag. Zabava v NOvalje je hlavne na plaži Zrče, ktora je mimo mesta. Sice pravidelne premava a kyvadlova sa toti doprava, neviem či všetkym mladym vyhovuju tamojšie ceny. S reklamou v štyle "chorvatska Ibiza" sa totiž mimoriadne zvyšila navštevnost a tym padom aj ceny ubytovania poriadne narastli. Na chorvatksych portaloch sa Zrče často kritizuje ako vynikajuci marketingovy tah, vysoke ceny, ktore nezodpovedaju kvalite. Neviem presne posudit, život, diskoteky pod holym nebom, atrakcie su podla mojho osobneho nazoru super, navštivila som len kratko, vyskušala len kavu, ale koktejly a alkohol su určite riadne predražene. nehovoriac o tom, že majitelia apartmanov sa priam hrozia prenajat apartman skupine mladych ludi.. žial ... Ale vratim sa k teme: pre mladych je aj kopec inych miest, kde sa da zabavit: okrem mesta Hvar na ostrove HVar ( kde su ceny tiež nie zrovna pre mladych či študentov). Osobne odporučam Okrug Gornji, vybrat si ubytovanie tak, aby ste sa pešo lahko dostali na plaž Copacabana - už samotny nazov prezradza že je tu zabava v plnom prude :-) (disko hudba a nielen jadranske odrhovačky o mori a laske atd). Ak najdete apartman hore na kopci (taka 5-10 minutova prechadzaka je pre mladež nič) mate ubytko za dobru cenu a viac možete minut na zabavu. Okrem toho Trogir je blizo, tu je rovnako zabava pod holym nebom tancuje sa v baroch vonku na namestičkach a ani nemusite autom, premava lodka každu polhodinu. Takže ak zabava pre mladych, treba skusit aj ine destinacie. Čo myslite?
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 223
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.