Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Nebyl někdo v Orebiči - bungalovy Komodor?

Autor Šárka 
Prosím o jakoukoliv informaci o tomto místě v Orebiči na Pelješaci.
Prý jsou bungalovy 3km od Orebiče, ale na jakou stranu? To se mi tedy nepodařilo zjistit. Je tam nějaký aspoň malý obchůdek? Z fotek se mi zdá, že kromě hotelu, apartmánů a bungalovů tam nic jiného není. Není tam třeba něco pro děti, nějaké dětské hřiště, bazén nebo skluzavky???
Díky moc předem. Šárka
zbehnes z kopcov a prejdes mesto. za mestom na lavej strane.
vyzeralo to, ze to nikdy nenajdeme, ale cesta ide hore do maleho kopca
a nalavo je napis camping. je tam aj maly obchodik s potravinami. tiez je tam akasi miestna odnoz "vietnamskeho" stankoveho predaja.
pre deti tam nie je nic(smyklavky). iba volejbalove ihrisko, asfaltove basketbalove ihrisko. ale je tam kopec surfistov s padakmi - zabava, ked padaju do vody. inak cisto, teplo, musle, vietor, kopce, hady, sakaly, klastor.



Upraveno 2krát. Naposledy upravil (26. 07. 2005 15:10).
Re: Nebyl někdo v Orebiči - bungalovy Komodor?
05. 02. 2007 14:24
Ahojky.Můj a zároveň názor mojí rodiny-nic moc.Ubytování fajn,bez námitek,ale zábava veškerá žádná.Jeden večer tam hrál u hotelu nějaký pán na klávesy,ale to bylo vše.Navíc obsluha v hotelu,kam se dá jít,neochota.Pro děti nic,jedno hřiště pro velké.A do Orebiče dost daleko a po silnici.Spíše pro zamilované bez dětí.
Re: Nebyl někdo v Orebiči - bungalovy Komodor?
05. 02. 2007 14:54
Asi tak stejné dojmy, jako už bylo uvedeno. Byla jsem tam loni, ubytování fajn. Byli jsme tam čtyři dospělí, takže spokojenost, pro děti jsem tam taky nic moc nepostřehla...
Re: Nebyl někdo v Orebiči - bungalovy Komodor?
05. 02. 2007 18:51
Jo ještě k tomu "kromě hotelu, bungalovů a apartmánů tam nic moc není". Jak jsem na místě pochopila - bungalovy a apartmány jsou v tomto areálu totéž, jen tomu každá cestovka jinak říká.
Ahojky,
jestli mohu poradit,tak s detmi je lepsi primo do Orebice na privat a blizko plaze Trstenika.Je dost velka a tahne se pisek nebo male kaminky pozvolna do hloubky,takze nemusite mit strach o deti.Je tam i kavarnicka a maly bufet s malym obcerstvenim.Konec srpna a zacatek zari je nej,klidneji a v loni ylo jeste pekne vedro az do 9.9.jsme museli pouzit klimu.
Janule
avatar Re: Nebyl někdo v Orebiči - bungalovy Komodor?
21. 02. 2007 10:45
Šárko,
bungalovy Komodor jsou malé zděné baráčky, nebo spíš chatky, patřící do komplexu hotelu Komodor. Pod pojmem apartmán se tady (a myslím, že i jinde v Chorvatsku) myslí spíš dům, ve kterém majitel (pan domácí) pronajímá jednotlivé "byty", přičemž buď v domě přímo bydlí, nebo ne.
Pláže jsou oblázkové, písečná je až Trstenica, jak píše Janule. Je ale dost daleko, rozhodně to není na každodenní pěší přesun s dětmi.
Re: Nebyl někdo v Orebiči - bungalovy Komodor?
21. 02. 2007 10:54
Pokud si dobře pamatuju tak Trstenica je asi 5km od Perné. Dá se tam jezdit autem ale i když zastavíš pod stromem nad pláží tak je u tebe hned výběrčí a tuším to bylo 5kn na hod.Navíc je ta písečná pláž velmi velmi přelidněná. H.S.cool smiley
Re: Nebyl někdo v Orebiči - bungalovy Komodor?
21. 02. 2007 11:15
Já vím, že pod pojmem apartmán se obvykle myslí něco jiného než bungalov. Jen jsem upozorňovala, že pokud cestovky nabízí apartmány Komodor, tak tím myslí tyhle bungalovy. (Vítkovice např.)
Re: Nebyl někdo v Orebiči - bungalovy Komodor?
25. 02. 2007 15:20
Ahojte, nedalo mi to nepřihlásit se do diskuse. Byli jsme v Perně dvakrát a většina věcí o kterých tady píšete je nemyslitelná, jezdit z Kempu Perna, kde se Komodor nachází do Orebiče denně na tu písečnou pláž. Jak píše Homer, nedoplatíte se za parkovný a věřte mi nebo ne, bez polatku si v těchto městech na celém pobřeží HR neopřete ani kolo. Navíc Orebič je v sezoně skoro neprůjezné městečko.
My jsme ale v Perně bývali velice rádi, bydleli jsme v soukromém apartmánu, paní Gordany Radič, kontakt můžu dát jen mob. a adresu, netové stránky jsem zatím nenašel. Dům má malou pláž přímo před domem, nevýhodou je cesta přes kterou musíte přejít k moři. Jinak v Perně je vše, nad kempem je vcelku vybavený obchod a pekárna, před kempem v zahradě je i zmrzlina, s tou v Orebiči se nedá moc porovnat ale stačila nám při večerní procházce. Procházky jsou fajn po pobřeží a potom kempem, kde se nachází malé obchůdky s letníma cetkama a novinový stánek, kde se dají sehnat i české noviny (občas). Jinak kemp toho kromě koupání a serfování samotného moc nenabízí.
Potkávali jsme spíše zklamané čechy, kteří byly vytočení z ubytování v Komodoru, věřte nebo ne ta letecká fotka , kterou propagují skoro všechny cestovky je opravdu klamná, já měl možnost srovnání na vlastní oči a teda, já osobně bych se otočil na kramfleku a sehnal si něco jinýho.
Jinak Pernu mohu doporučit, je to tam fajn, krásný výhled na Korčulu a celodenní proplouvání všemožných plavidel, barevnost serfů....dodává neopakovatelnou atmosféru...
Ahoj K...grinning smiley
Re: Nebyl někdo v Orebiči - bungalovy Komodor?
26. 02. 2007 10:09
Ještě k tomu obchodu v Perne, je to konzum. Nejdřív jsme jezdili pro ovoce do Orebiče na trh. Nakonec jsme zjistili že v konzumu je skoro vše za polovinu. Takže jak píše Karel z Ol nejen vybavený ale i vcelku dobré ceny.H.S.cool smiley
Re: Nebyl někdo v Orebiči - bungalovy Komodor?
26. 02. 2007 10:52
No, ono je to s tím hodnocením kvality ubytování těžký... :-) Protože děti už mi do té míry odrostly, že ode mě o dovolené víceméně očekávají jen to, že je tam zavezu a pak si jich už pokud možno nevšímám, ukecala jsem si loni na spoluúčast kamarádku. Která je jinak zvyklá jezdit s cestovkami typu Adventura apod. Aby se mnou byla ochotna jet, musela jsem zase já s ní se vyškrábat na sv. Ilju, atd... A ta mi v bungalovech Komodor remcala celou dovolenou, že takové "mastňácké" ubytování tedy o dovolené ještě nezažila... :-)
avatar Re: Nebyl někdo v Orebiči - bungalovy Komodor?
23. 07. 2007 13:47
Zkušení cestovalé: Myslíte, že se vyplatí vzít si s sebou kolo a jezdit od Komodoru na pláže po okolí ? Nebo jsou dosažitelné pěšky(cca 30 minut)?
avatar Re: Nebyl někdo v Orebiči - bungalovy Komodor?
23. 07. 2007 13:56
Kolo si vzít můžeš, mezi Viganjí a Orebičem se na něm bude dát v pohodě pohybovat. Je to víceméně rovina. Za Orebičem a Viganjí už jde ale do tuhého. Tam už jsou pěkné stoupáky.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 157
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.