Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Sevid

Autor broze 
Sevid
26. 05. 2011 13:42
Ahoj,
může mě někdo kdo byl v Sevidu napsat, jestli JSOU u ty písečný plaže v zátoce uvala Stari Trogir ( TO JE TA NA KONCI celý velký ZÁTOKY SEVIDU SMĚREM SPLIT) nějaké apartmány. našel jsem jeden bez elektriky a 400 od pláže.
Díky. Pavel
Re: Sevid
02. 06. 2011 07:25
Já se převážně zdržuji na druhé straně, na této pláži jsem byl cca 2x a myslím, že tam apartmány nejsou. Ale na 100% to tvrdit nemůžu.
Re: Sevid
02. 06. 2011 20:44
Vlani sme boli v zátoke Stari Trogir. Videl som tam nejaké chaty, ale nemyslím si že by boli na prenájom. Ľudia tam chodia na autách, alebo peši.
Je to nádherné miesto. Na brehu drobný štrk a vo vode bielý piesok á la Caribic. Na brehu sú aj nejaké pozostatky budovy. Je to zvláštna "zrúcanina" je tam aj kus z bazéna, ale sme nevedeli určiť ako staré to môže byť. Železo tam nebolo použité, takže môže to byť velmi staré. My sme tam boli na gumáku z Vinišče. Určite sa oplatilo. Keď máte čln tak viem ešte doporučiť zátoku Solinska na ostrove Drvenik Veli. Je to úžasné miesto. Škoda že neviem sem dať fotky. Píšem aj na druhom fóre: jachting.info. Keď budem mať čas v nedelu tak tam dám krátku reportáž z tejto oblasti. Možno dostanete chuť.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Mi
Hosté: 225
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.