Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Se psem do Pakoštane

Autor cudla1 
Re: Se psem do Pakoštane
07. 06. 2011 16:10
miskav napsal(a):
-------------------------------------------------------
....Ja by som takéto plemená, čodokážu zabiť člena vlastnej svorky, tiež zakázala.....totéž platí o některých turistech/lidechyawning smiley)
Re: Se psem do Pakoštane
07. 06. 2011 16:17
Tomm napsal(a):
-------------------------------------------------------
... No, já pro změnu nesnáším rozjívené dětičky, takže budou -li mne otravovat svým řevem, též něco opáčím..
SE BAVÍM DOBŘE:O)
Anonymní uživatel
Re: Se psem do Pakoštane
09. 06. 2011 10:47
Kubajs, já to totiž zažil. Dokonce mi lezly dětičky , a dlužno dodat, dětičky českých rodičů na deku, řvaly a nedaly se utišit. Hrůza. Jejich matinka, taková prohulená dáma s oprejskaným lakem na nehtech se ještě divila, co mi vadí, vždyť jsou to jen děti.Proto raději v září(obvykle), byť ůletos kvůli nástupu stršího oplégra na střední školu musíme v červnu.
Mia
Re: Se psem do Pakoštane
10. 06. 2011 11:56
Som tiež psíčkarka a v Chorvátsku sme boli pred dvoma rokmi s naším ,,američanom". Zvládol to úplne v pohode - jemu je skrátka jedno, kde sa vyvalí, hlavne, aby sme tam boli my a žrádlo. :-)
Snažili sme sa nikomu neprekážať, bohužiaľ, niekedy je majiteľ psa ústretový, ale nepsíčkari nie. Prechádzali sme s tým naším okolo pláže, keď nám jeden starý Chorvát začal nadávať. Na druhý deň sa v mori kúpali Nemci aj so svojím yorkshírom a nikto nemal žiadne pripomienky.

Pre mňa je najhoršie hľadanie lokality, pretože dovolenka so psom má isté obmedzenia. Hľadáme tichšiu lokalitu, kde sú aj nejaké opustené plážičky - tento rok padol výber na Drašnice, tak snáď sme urobili dobre.

Niekedy ale človek nevie veci predvídať. Napríklad, lákal ma ID, ale podľa fotiek, ktoré ste sem dali, by to tam rozhodne nebolo pre nás. Neznášam totiž psov navoľno, pretože ten náš je bitkár a stret s iným psom by nedopadol dobre. Pritom ja ho mám na vodítku stále...
Re: Se psem do Pakoštane
11. 06. 2011 15:22
V poho Tomme, mě tj jasný, že někdy trefíš na blba jako člověka a někdy na blba jako psa, ptže má blba páníčka. Je to o výchově stejně tak u psů jako u dětičekyawning smiley)
Re: Se psem do Pakoštane
11. 06. 2011 15:28
Mia napsal(a):
-------------------------------------------------------
........ Prechádzali sme s tým naším okolo pláže, keď
> nám jeden starý Chorvát začal nadávať. Na druhý
> deň sa v mori kúpali Nemci aj so svojím yorkshírom
> a nikto nemal žiadne pripomienky.
............JJJ, PŘESNĚ O TOM TJ, NĚMCŮM LEZOU VŠUDE DO ZA.KU, PTŽE VĚTŠINA UTRÁCÍ NA DOVOLENÝCH DOST PENĚZ, OPROTI NÁM ČECHOSLOVÁKŮM..../NIC NÁM NENÍ PLATNÉ , ŽE JSME MILEJŠÍ JAK NĚMCI/ *-)
Re: Se psem do Pakoštane
11. 06. 2011 16:03
Kdo má miniplemeno, jistě nebude mít problémy. Kdo má místo psa obra a ješte je jeho majitel potetovaný, s vyholenou hlavou a podobně, ten je kdekomu nepříjemný. A s tím utrácením je to fakt. Pamatuji si ještě dobu SFRJ a nákupy stylu "vy jste Češi? Dám levněji" - již tenkrát mně bylo stydno. Držím se zásady, že když na něco nemám, tak tam nelezu. Jenže bohužel mentalita mnohých našich lidiček je zvláštní - chci, chci, chci, ale nic za to. Prosím neplést se smlouváním při koupi dražších kusových věcí. I u nás v autosalonu při koupi auta smlouváme a je to normální.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 140
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.