Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Malinska Krk

Autor Denina 
Malinska Krk
04. 05. 2011 08:05
Zdravím všechny milovníky Chorvatska :-) Prohlédavala jsem témata ve vyhledávači a nic nenašla a tak píšu sem s dotazem jaké je to v Malinské na Krku zejména co se týká pláží pro malé děti,počtu lidí na začátku prázdnin, atd. prostě kdo tam byla a dá mi ochotně info? :-) Díky D.thumbs up
Re: Malinska Krk
04. 05. 2011 20:11
Ahoj, my byli v Malinské v roce 2009 také na začátku prázdnin. Musím ale uznat, že lidí v Malinské bylo i tak dost. Je to skutečně oblíbené letovisko. Pláže pro malé děti v Malinské určitě nenajdeš. Téměř všechny jsou v podstatě betonová plata a přístup do vody spíše po schůdkách. Jedinný skutečně pozvolný přístup do vody byl směrem k Njivici
viz foto:

bohužel toto je foto z brzkého rána a tak je miniplážička ještě prázdná.


Nám se v Malinské líbilo hodně, ale je pravda, že jsme bezdětní a tak nemusíme až tak řešit přístup do vody. Manželka miluje procházky kolem moře a tak se v Malinské vyžila. Na jednu stranu lze dojít až do Njivice a na druhou stranu vede chodníček v podstatě kolem celé zátoky až k Dubašnici. Momentálně mě více informací nenapadá, můžeš mi poslat zprávu s dotazy, rád odpovím.
Re: Malinska Krk
21. 06. 2011 12:28
ahojte,
uvažujeme o ostrove Krk, oslovili ma Njivice alebo Malinska, chceme ísť okolo 23.7. - nemáme zaistené ubytovanie - myslíte, že bude problém niečo nájsť?
Preferujeme menšie pláže, ale večer sa radi prechádzame po promenáde..... - viete mi prípadne poradiť na Krku nejaké iné miesta? Privítam aj Vaše skúsenosti....
Ďakujem
Re: Malinska Krk
24. 06. 2011 08:11
Ahojte,
my jsme byli na Krku poslední srpnový týden 2010. Jeli jsme bez zajištěného ubytování s tím, že se po Krku trochu rozhlédneme a najdeme si lokalitu, kde se nám bude nejvíce líbit. No a nakonec jsme skončili v podstatě tam, kde jsme začali - v Malinske. Pláží je zde celá řada (betonová plata i oblázky), táhnou se prakticky podél celé zátoky a určitě se dá vybrat i nějaká vhodná pro děti (dcera měla tehdy 6 let a problém nebyl). Stejně tak je místo příjemné i pro večerní procházky. Ač není u nás zvykem, že bychom se vraceli na stejné místo, v případě Malinské asi uděláme výjimku.
Je však pravdou, že Krk je velmi oblíbená destinace zejména pro Italy, kterých bylo všude velmi mnoho a jejich návštěvnost má asi i dost velký vliv na místní ceny. My jsme měli s ubytováním docela štěstí - stačila jedna návštěva turistického centra a hned jsme byli doprovozeni do pěkného apartmánu. Kdo však hledá ubytování v bezprostřední blízkosti moře by však měl smůlu, neboť takto umístěné apartmány jsme příliš neviděli. Náš apartmán se nacházel asi 600 m od moře. Komu tato delší vzdálenost nevadí, ubytování s největší pravděpodobností najde. A kousek nad Malinskou je další obec - Sv. Vid, kde bylo možno ubytování sehnat zcela bez problémů a levněji, než v Malinské. Ale je to pak již o dojíždění k vodě.
Na Krku je spousta krásných míst (bahenní koupel v Šilu, krásné městečko Krk, Baška aj.), takže je hodně míst, kam se lze vydat na výlety. Nicméně těmto dalším lokalitám bych z hlediska ubytování přednost nedával. Baška je nádherná !!!!, ale byli jsem nuceni odtamtud utéct - tolik lidí na jednom místě jsem dosud v Chorvatsku jinde nezažil a to jsme již několik let pravidelnými každoročními návštěvníky Jadranu. A když si pomyslím, že byl konec srpna a nebylo kde na pláži "tělo složit", nedovedu si představit, jak to musí vypadat uprostřed prázdnin.
Přeji krásnou dovolenou.
Re: Malinska Krk
24. 06. 2011 11:05
veľmi pekne ďakujem,
už som myslela, že sa mi nik neozve :-)

..........žiadne ďalšie postrehy?
Re: Malinska Krk
24. 06. 2011 13:12
Poslední srpnový týden už jsou Italové pryč. Od cca 20.7.do 25.8.bych si od Umagu po Novi Vinodolski na blind jet netroufl. A jinam jen pokud bych jel bez dětí.
Re: Malinska Krk
24. 06. 2011 18:29
poprosím ešte, kde je nabližší nejaký väčší market v blízkosti Malinskej,
vďaka
Re: Malinska Krk
26. 06. 2011 17:57
Supermarket, či spíše větší samoobsluha, je přímo v centru Malinské
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 199
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.